Пателинка, недей така, пази се, че то малко остана...
Мери, браво на скиорката

Лек ден, момичета!

)
Поне вчера украсихме елхичката в къщи, дребните мног се радваха и за пръв път участваха по-активно и целенасочено 
-mas:

да е жив и здрав, космополит малък!

Момчил пощуря от радост, даже се учуди, че има неща , които не си е поръчвал. С баща му се надпреварваха кой по напред ще отвори пакетите
Толкова беше превъзбуден, че през нощта се мята и бълнува 
Желая много здраве!
Добрите джуджета изработиха за нашето момче мечтата "зиро гравити" - колата, която върви по стени и тавани. Той си хареса абсолютно всички подаръци, но това е най-голямата атракция. 
Честита Коледа!
Пожелавам на всички много здраве и доброта 
Направо не знаех на кой свят съм.Като начало на 24-ти до обяд бях на работа. Прибрах се и какво...мъжа ми се сецнал, но поръчал няколко кубика дърва преди това...айде веднага на двора...те мокри, тежат, целият двор до колене в дърва. До привечер вкарвах дървата в мазето. После у дома- месене на питка и тиквеник. Добре, че предния ден си бях сготвила някои неща. После до 00ч опаковах подаръци..и сметнах, че за 1 седмица съм опаковала 68подаръка
Те доволни, щастливи...опаковах всяко подаръче поотделно в лъскава хартия, със сатенена панделка...абе да се радват дечицата
Както бях писала, аз установих, че зимата съм само за такива топли и тъмни места