Пиратките и спокойствието....

• 3 262
  • 26
  •   1
Отговори
По принцип обичам празниците в края на годината,но с това и почва кошмара с бомбичките. #2gunfire #Cussing out Няма ли веднъж за винаги да ги забранят?Или да спрат да ги продават на разни хлапетии.Ядосвам се,защото живеем зад училище с голям двор и постоянно хвърлят бомбички, и то винаги ,когато детето ми спи.Събужда се с плач и сънят и отишъл на кино,моите ценни 2 часа,в които тя спи си заминават и те...И така до януари,февруари-цели 3 месеца...Ами писна ми вече.Веднъж,два изгоних някакви хлапета на по 9,10 години,но мога ли всичките да ги спра...Ето,пак се гърми и трещи като на война,а детето ми вие от неговата стая... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 18:21 от get.more

# 1
Аз още не съм чувала тая година да гърмят. Друга почват още от ноември месец и понеже сме на 1-и етаж, редовно скачах от стола като вечеряхме при гърмеж. Интересно  Thinking явно заради кризата има ограничение в количеството и са си оставили само за НГ.
А дано!

# 2
Мразя, точната дума е - ненавиждам пиратките....страхувам се от тях, все си мисля, че някой се е наранил, дразня се от свистящия звук...от последвалия гърмеж....искам да ги забранят...чувствам се все едно е започнала война....направо са ми отвратителни....

# 3
  • в мъжки прегръдки
Проблем с пиратките и според мен има, но не заради "ценните два часа почивка" на някоя домакиня.
Проблема е, че с тези пиратки децата вадят очи, горят крайници и какви ли не още травми нанасят на себе си и на минаващите около тях. Няколко  пъти ги забраняват, но очевидно някой отгоре плаща и проверки не се правят. По времето на Софиянски май беше, когато наистина бяха забранени и се продаваха на Илиянци под масите. Откакто е на власт любимеца на жените Бойко, пиратки се продават и по магазините съвсем легално. Да е честит на гласувалите за него.

# 4
Мразя, точната дума е - ненавиждам пиратките....страхувам се от тях, все си мисля, че някой се е наранил, дразня се от свистящия звук...от последвалия гърмеж....искам да ги забранят...чувствам се все едно е започнала война....направо са ми отвратителни....
Peace

# 5
Тази простотия - пиратките , трябва да се забрани със закон ! Много проверки и яки солени глоби !

# 6
Откакто е на власт любимеца на жените Бойко, пиратки се продават и по магазините съвсем легално. Да е честит на гласувалите за него.
Пиратки се продаваха свободно и при СерГей.
Иначе - да, и аз ги мразя. Sick

# 7
Винаги съм се питала ,какво удоволствие има в това ?!!!!!!!!

# 8
И аз се питам какво намират. Обаче съм благодарна, че при нас не се гърми, освен на самите празници. Но напоследък наблягат и на фоерверките. Имаме един доста заможен съсед, който ни прави шоу на НГ. Миналата година за Нова Година бяхме в Надежда и ни беше страх да излезем навън. За Коледа в Банско--там нямаше такива неща.

Мразя ги, а като ги видя в ръцете на малки деца изтръпвам направо.

# 9
  • София
Аз също ненавиждам това ужасно изобретение и ме е страх
от тях  Sick а най-ужасното е, че от година на година, стават
все по-мощни. Вчера гърмяха и чак плочата в апартамента
вибрираше. Що за простотия е не знам  ooooh!
И хайде, малките се забавляват, ама 30 годишни лонгури
да се забавляват по този начин - е не го разбирам  ooooh!

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 01:23 от jullianna

# 10
martisun - не подценявай проблема ми с двата часа,защото си е сериозно... ooooh! - едно недоспало,мрънкащо 12 часа хлапе на 2 години е достатъчно психическо натоварване. Crazy И съм забелязала,че се почва бомбардирането след първата училищна смяна-към 14:00-15:00 h и след втора смяна-към 18:00-19:00h...Все си мисля,че докато на някое хлапе не му се откъсне ръката няма да се спрат... #Cussing out

# 11
Някога ги продаваха и на битака. Дали сега е така, не зная. Често гърмяха и на самия битак, може би за реклама. Тогава някой подсказа идеята тези, които обичат да гърмят да бъдат изпратени в Ирак-там да гърмят на воля!

# 12
Последните три години ходехме на Нова година в къщата на село. Нямаше пиратки, естествено. Но тази ще сме тук и не знам детето как ще реагира. По принцип се плаши от силен звук...
Иска ми се да ги забранят.
Фойерверки - някак си повече ги приемам. Но пиратки... Включвам се към "клуба на недоумяващите"...

# 13
Аз много харесвам фойерверките, но само ако се ползват от трезви хора без ментални отклонения. И ние си купуваме всяка година.

# 14

И хайде, малките се забавляват, ама 30 годишни лонгури
да се забавляват по този начин - е не го разбирам  ooooh!
Ако ти кажа такива едни лонгури какво правеха преди 8 години на една НГ?? Laughing
Палеха пиратки, но ги пускаха в....канализацията. Направо, през дупките на капака,е те така.

ДУМ ът, който следва, е...невероятен. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт