Пиратките и спокойствието....

• 3 261
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
А на мен един такъв лонгур ми метна пиратка в краката. Бях бременна в осми месец.  
Не само трябва да ги забранят, ами който ползва - по сто пръчки на гол задник.

# 16
Аз много харесвам фойерверките, но само ако се ползват от трезви хора без ментални отклонения. И ние си купуваме всяка година.
Peace
Обожавам коледните празници и всичко покрай тях  Heart Eyes Пиратки, фойерверки, всичко дето блести и светка също обичам. Не ми пречи когато се гърми. В момента даже ми липсват гърмежите, защото живеем на 6-7 км от града и при нас е доста спокойно. При децата когато имат желание да пускат пиратки- мисля, че възрастните трябва да им обяснят как се прави паленето безопасно и да се обясни за опасностите при неправилно боравене.

# 17
А на мен един такъв лонгур ми метна пиратка в краката. Бях бременна в осми месец. 
Не само трябва да ги забранят, ами който ползва - по сто пръчки на гол задник.
По-скоро ,пиратка в г..а!    Mr. Green
Да му дойде дупе на място...пък догодина пак да гърми.
И аз не разбирам какво "чудесно " има да ти трещи нещо в ушите,ама явно има и такива идиоти, дето нямат акъл за други забавления.
Освен алкохол и простотии.

Пп:Направи ми впечатление на 8-ми декември...имаше репортаж от Студентския град ...
Ами всички се чудеха как  и къде да се напоркат ,че да им дойде настроение.
Жалко е ,че без натряскване изобщо не знаят как и не могат да се забавляват.

# 18
  • на брега на морето
...ами който ползва - по сто пръчки на гол задник.

Ама аз да му ги шибна, ще дам всичко от себе си

# 19
...ами който ползва - по сто пръчки на гол задник.

Ама аз да му ги шибна, ще дам всичко от себе си
Споко бе, ще има за всички ни.

# 20
  • Пловдив
Проблем с пиратките и според мен има, но не заради "ценните два часа почивка" на някоя домакиня.  Проблема е, че с тези пиратки децата вадят очи, горят крайници и какви ли не още травми нанасят на себе си и на минаващите около тях.  честит на гласувалите за него.

Да, ако причиняват само шум, защо да ги забраняват, по тази логика да забранят да минават тирове, камиони от Чистота и т.н., те също са неприятни. Пиратките трябва да ги забранят, понеже са опасни.

# 21
Веднъж в една статия в "Стършел" пишеха, че не може да се разбере кога е Коледа, кога Нова година и кога "Левски" бие "ЦСКА"-във всичките тези случаи гърмежи! За мен най-впечатляващо е, че се гърми в тихата и свята нощ.

# 22
Как, толкова е невероятно майката и таткото да шляпат пукотевици за радост на отрочето?! Някак героично и достойно за подражание.  Tired

# 23
  • При хората, които обичам
На един 31 декември, към 18,30 не издържах и се обадих в полицията. Те ми отговорих "Ама какво искате, бе, госпожо, нали е Нова година?". Каква Нова година, бре? В Ирак ли? Живеем на пъпа на България, все пак.

# 24
Това, което се случва в България от 15 декември до 10 януари ми е  Sick Sick Sick

Като видя деца(и възрастни) с пиратки и ми идва да ги хвана и да ги ошамаря! Но пък най-малко виня децата - за бой са възрастните! Сещам се едно време аз, брат ми, майка, татко - никога не хвърляхме пиратки и подобни, но пък дядовците ми - умираха си за бомбички  ooooh! сбъркана работа! И до ден днешен си знаят тяхното - "нова година без бомбички, не било нова година"!  ooooh!
Възрастните са за бой, не децата!!!

Искам и при нас да има фойерверки, организирани от специалисти! Мисля, че за сега само в София се получава нещо по-така...
Харесва ми как посрещат "тихо" и с конфети и целувка в Ню Йорк, също така фойерверките в Лондон, в Сидни, Хонг Конг   Tada

И очи и уши пълни, без да има откъснати пръсти!

# 25
Мразя пиратки, фоерверки, заря и пр. дивотии! #Cussing out

# 26
О-о-о вашето са бели кахъри с пиратките, елате да празнувате Нова година на село да видите какво е простотия. Понеже обикновено старите успяват да се наложат да ходим при тях да празнуваме Коледа и НГ на село, та там кулминацията на празника е точно в 12 часа да се запали огромна външна гума - състезават се кой по-голяма гума ще намери и ще запали. И понеже на село трактори - бол , си представете размерите на гумите, цялата воня, смрад и отровен пушек които се изиват в коледното или новогодишното небе. Около гумата се събира компанията и се почва канонада с пиратки, бомбички, повечето от които самоделки, и наливане с домшно вино, гроздова и шльокавица. Накрая всички се прибират мъртво пияни, черно-опушени и вонящи на изгоряла гума. И на другия ден следобяд като изтрезнеят се започва голямото хвалене, колко хубаво били си организирали тържеството снощи. Бахти простотията, покрай тия селски изпълнения намразих празниците.

Общи условия

Активация на акаунт