Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Това, което ми стана интересно е , че в сайта на николета на "Чат с Ни Ло" има публикувани от нея само положителни коменнтари за интервюто, ...

Има положителни коментари за интервюто? Shocked Shocked Сериозно??

Много се радвам за Нети и Дони, пожелавам и успешна бременност!

# 496
  • София
Току що гледах интервюто на Карбовски
с онези двамата и съм в потрес  Shocked
Съжалявам ги ...
Синът ми е на близо 6 години и се изразява
по-добре от този шушляк  ooooh!
Ужас ... ужас ...

# 497
Божидар Димитров вече и министър без портфейл не е...Бойко му поискал оставка днес след обяд...разказва при Ризова,а след малко и Бойко при Росен...голямо надприказване ...
И Бойко е един интелект.............. Grinningсега е кака включихме в ефир Joyами какво да коментираме повече  ooooh!

бай ганьо абсолютен! само липсва един вестник да извади да си нареже лучеца и хлебеца

а на нило-то чата е само за вип потребители...представям си как са й напълнили сайтчето с псувни и простотии Mr. Green

# 498
  • Sofia
Сега за първи път поглеждам сайта й, но дори и там не виждам повече от 1-2 положителни коментара, дори и феновете и са замрели от ужас Mr. Green
Секция Биография ме порази ooooh!
"Николета Лозанова е най-успешният български модел."

Възможно ли е някой да има толкова погрешна представа за собствената си същност? newsm78

# 499
Много уравновесена жена, наистина има някакъв проблем в момента с говора, но като я послушаш , свикваш.

Нищо и няма, така си говори, даже мисля че на младини специално го е тренирала този говор. Не остави добро впечатление тази дама у мен.

С каква цел?
ако я видиш на живо, не в интервю, ще разбереш. Говоря за съчетанието поведение - говор.

"Петя Славова" и "уравновесена" е невъзможна словесна комбинация.

Плюс това тя винаги ходи на градус. Така си поддържа нервите. И за това вероятно говори така.

И аз от една година нищо от продукцията на Феста не близвам. Ако заведение не предлага друг алкохол не пия! Но и стотинка не бих вкарала в джоба й, па макар и индиректно. Имам специално отношение към нея. Лично е.

Жизнерадостната вметка за ракията ме накара да помисля нещо такова.. всмисъл, че се държи като леко почерпена.
Какви продукти имат?

# 500

Секция Биография ме порази ooooh!
"Николета Лозанова е най-успешният български модел."

Възможно ли е някой да има толкова погрешна представа за собствената си същност? newsm78
отива жена да се изповяда: - "отче, грешна съм, всяка сутрин се поглеждам в огледалото и си казвам " много съм красива!"
Попа: - " не е грях чедо, заблуда е"

# 501
Много уравновесена жена, наистина има някакъв проблем в момента с говора, но като я послушаш , свикваш.

Нищо и няма, така си говори, даже мисля че на младини специално го е тренирала този говор. Не остави добро впечатление тази дама у мен.

С каква цел?
ако я видиш на живо, не в интервю, ще разбереш. Говоря за съчетанието поведение - говор.

"Петя Славова" и "уравновесена" е невъзможна словесна комбинация.

Плюс това тя винаги ходи на градус. Така си поддържа нервите. И за това вероятно говори така.

И аз от една година нищо от продукцията на Феста не близвам. Ако заведение не предлага друг алкохол не пия! Но и стотинка не бих вкарала в джоба й, па макар и индиректно. Имам специално отношение към нея. Лично е.

Направо си беше пияна тази жена. И аз имам специално отношение към целия Феста Холдинг, като цяло имат навика да не си плащат сметките, на тези на които ги дължат.

# 502
# 503
Аз пък си помислих, че тази дама Славова( за кяото току що чух, че съществува) е болна от нещо мн сериозно:((

# 504
# 505
Сладурки  Heart Eyes Дали наистина е бременна пак?  Party

# 506
  • София
Хареса ми интервюто с Благой Георгиев. Много добре се изразява за футболист и си личи, че наистина съжалява за грешката си.

# 507
  • ...край Дунава
А дали е качено някъде?

# 508
А дали е качено някъде?
Рано е още Thinking

# 509
Най-после и аз успях да го видя това интервю прословуто на Карбовски.
За разлика от вас не бях кой знае колко отвратена от езика на Божинов, от написаното очаквах, че пелтечи, нищо подобно.
Според мен и двамата бяха много притеснени, това, което ми направи впечатление беше фона ( спалнята), който беше не случайно подбран, свещите, една част от които не бяха нови, намекваха разни неща, което не им прави чест.
И докато Алисия пак я разбирам, че може да е огорчена, или дори да страда за случилото се и да поплаче малко пред вестниците, за мен адекватната реакция е никаква реакция. Това, което видях беше ужасно, от гл. точка на това, че сякаш ѝ 'натриват носа', демонстрирайки връзка, подкрепа м/у тях и т.н.
Но сега какви анализи да правя, и двамата са доста простички, тя е хубавко момиче, дано има късмет, да не дава Валери от същото легло нови интервюта след година-две  Confused

Карбовски както винаги е в дъното на журналистиката - търсач на dirt докрай.

Общи условия

Активация на акаунт