Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Абе, знаете ли какви са отношенията между Китаеца и Азис след раздялата им  Tired Не че ми е много важно, но аз бях останала с впечатление, че не си говорят...

# 511
  • Бургас
http://vbox7.com/play:954348b8

Слави разказва виц за Николета Лозанова (извинявам се ако е пускано)

# 512
  • Балчик
Абе, знаете ли какви са отношенията между Китаеца и Азис след раздялата им  Tired Не че ми е много важно, но аз бях останала с впечатление, че не си говорят...
Скоро нещо гледах , не помня какво но останах с впечатление , че си говорят и са в добри отношения . Peace

# 513
Не писа ли някой тук, че вече Китаеца ще издава Азис? Rolling Eyes

# 514
В сайта на btv пише, че и Чочо Попйорданов ще гостува на Лора, каза ли нещо интересно?

# 515
  • Варна/Лондон
Най-после и аз успях да го видя това интервю прословуто на Карбовски.
За разлика от вас не бях кой знае колко отвратена от езика на Божинов, от написаното очаквах, че пелтечи, нищо подобно.
Според мен и двамата бяха много притеснени, това, което ми направи впечатление беше фона ( спалнята), който беше не случайно подбран, свещите, една част от които не бяха нови, намекваха разни неща, което не им прави чест.
И докато Алисия пак я разбирам, че може да е огорчена, или дори да страда за случилото се и да поплаче малко пред вестниците, за мен адекватната реакция е никаква реакция. Това, което видях беше ужасно, от гл. точка на това, че сякаш ѝ 'натриват носа', демонстрирайки връзка, подкрепа м/у тях и т.н.
Но сега какви анализи да правя, и двамата са доста простички, тя е хубавко момиче, дано има късмет, да не дава Валери от същото легло нови интервюта след година-две  Confused

Карбовски както винаги е в дъното на журналистиката - търсач на dirt докрай.
Не ми заприлича на спалня, по- скоро на ъглов диван. За свещите и на мен ми направи впечатление- посланието е до Алисия.

# 516
Aко Благой е бил в На 4 очи, ето го:

http://play.novatv.bg/play/238710/?autostart=true

# 517
Гледах част началото на интервюто с Благой. На мен също ми направи добро впечатление, звучеше сякаш се разкайва за постъпките си и наистина се старае с Христина. Изразяваше се добре, вярно с малко клиширани изрази, но предполагам всеки би заложил на сигурното.
А за Елена и аз чух, че пак е бременна. Ако е истина да им е честито. Много се радвам при такива новини за бебчета.

# 518
  • Велико Търново
Гледах интервю на Азис наскоро и той между другото каза, че не са в добри отношения, даже скарани били. Ноти помня къде го гледах, нито знам дали е ново.

# 519
В дира пишеше, че Бербатов чака момче.
А вие гледахте ли снощи предаването на Сечкова и случката с Антония Петрова?

# 520
  • София
Не,раздуй Grinning!

# 521
 Според мен Елена на Бербатов по-скоро НЕ е бременна.

# 522
  • Tам през Атлантическия океан
В дира пишеше, че Бербатов чака момче.
А вие гледахте ли снощи предаването на Сечкова и случката с Антония Петрова?
Какво с нея ?

# 523
Ами обявиха я Антония за гост, то имаше реклами цяла седмица, но малко след началото на шоуто Сечкова каза,че Антония звъннала, че закъснява, на другото обаждане била катастрофирала, после се губела връзката уж, после затваряла, накрая си изключила телефон. Нещо от тоя сорт беше, но доста иронично намекнаха, че лъже и че се излага.

Лошо го преразказах, ето линк, след 8 мин.
http://www.btv.bg/shows/v-djaza-sabota-vecher

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 00:02 от image

# 524
Вили Сечкова е време да осъзнае,че не е модел вече и като води да не си държи ръцете на кръста(на делва).Нещо не ми се вързва изобщо тази поза с воденето.

Общи условия

Активация на акаунт