Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Според мен е салфетка.  Peace

На лявата обувка - да. Аз имам предвид дясната, прилича ми на тези прозрачните лепенки, които слагат отдолу на обувките. Simple Smile

# 676

Да си беше отлепила етикетите под обувките лиии (тази в дясната ръка) hahaha
Абе тая май на сериозно се взема Sick

УЖАС Money

# 677
 Че, много подходящо се е облякло момичето, все пак е  от шоу бизнеса  Whistling   
   Обувките са най-вероятно Yves Saint Laurent те са отдолу с гравирано името, размера и Made in France и затова прилича на етикет отдалеч, въпреки ,че на YSL е малко по-сбитичък шрифта, а това доста място заема.
     Моделът е абсолютен хит в момента, но може да са и на всяка друга нашумяла марка разбира се,  вече всички пуснаха такива, а и по снимката е трудно да се прецени, но доста е потанцувала с тях явно....
 http://prikachi.com/images/90/2779090g.jpg

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 02:47 от меркантилница

# 678
# 679
  • Варна
Гагата прилича на старица на тези снимки.  Stop
А дали пък това не е целта? То при нея никога не се знае със сигурност каква е идеята.

# 680
# 681
# 682
# 683
Антония Петрова при Слави - Все повече започвам да я харесвам.

# 684
# 685

Страшно гнусна снимка с тая залепнала тоалетна хартия на подметката и си поднася обувката към устата. Sick Отзад тумба-лумба за поощрение. Sick

# 686

Страшно гнусна снимка с тая залепнала тоалетна хартия на подметката и си поднася обувката към устата. Sick Отзад тумба-лумба за поощрение. Sick

Де да има някой да и удари един шамар, та да се съвземе. Лиготии. Шоу ми била правила. ooooh!

# 687
Антония Петрова при Слави - Все повече започвам да я харесвам.
На мен пък ми стана още по-безлична. Не си спомням толкова скучно интервю на Слави, а и толкова кратко - 10 минути. Tired
Абсолютно нищо съществено и нищо ново не бе казано.

# 688
 Хареса ми Антония при Слави, но Слави не ми хареса. Помня как преди много време беше наврял в кучи гъз един от актьорите си, защото с поведението си е злепоставил гостенката му, т. като "ние можем да се излагаме, но гостите ни трябва да изглеждат готино на публиката, разбираш лиииии? как можа да я изложиш такааа?"... а тук той май не прави нещо различно.

# 689
Без да  обиждам никой, но какво точно започвате да харесвате в Антония Петрова? За мен цялото и интервю беше поза , даже Слави го усети и и зададе въпрос от дотук казаното кое е било поза и тя като отговори пак заучено, че нищо не е било поза той даже му стана неприятна и с нежелание и зададе (може би и с ирония дори) баналните въпроси какво ще пожелае на зрителите за празниците.

Общи условия

Активация на акаунт