Звездни компромати- 88

• 48 334
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Без да  обиждам никой, но какво точно започвате да харесвате в Антония Петрова? За мен цялото и интервю беше поза , даже Слави го усети и и зададе въпрос от дотук казаното кое е било поза и тя като отговори пак заучено, че нищо не е било поза той даже му стана неприятна и с нежелание и зададе (може би и с ирония дори) баналните въпроси какво ще пожелае на зрителите за празниците.

Точно това и аз имах предвид. Типичната зубрачка от училищните години. Отговаря без никаква емоция, сухо и скучно.
И аз го усетих Слави, че му стана неприятна.

# 691
Преслава била токсикология след препиване,ако може да се вярва на този сайт:
http://www.slava.bg/news/27033.html

# 692
Явно всеки вижда това, което иска да види. Аз я видях Антония ерудирана. Тя говори най- много от всичките му гости за изминалите 5 години може би, защото някъде там той започна да говори вместо гостите си и им позволява само да кимат в знак на съгласие с неговите тези и теории. Антония отговори смислено и изчерпателно на поставените въпроси. Запази самообладание и не прояви излишни емоции. Не се оплаква, не се жалва, гледа напред и толкова.

П.С. тоалета на Галена много ми харесва, страхотен е дори! Самата тя ми евтинее и винаги ми е евтинеела с излъчването си и затова някак не й стои.

# 693
 В Пловдив от едно известно време се говори за тази страст на Преслава, даже не само към алкохола, и че си позволява в този вид да ходи на участие. Не знам дали в другите градове го прави или само тук се чувства като у дома си.

# 694
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_2029133697 Константин и Райна
Тия двамата заслужават уважение,че не направиха скандали и циркове като се разделиха.Мисля си ,че Райна го е напуснала,защото ако беше той,едва ли щеше да бъде толкова сърдечна с него като си видят/все пак си е люта македонка/ Simple Smile

# 695
  • София

Пълни глупости! Всяка седмица го виждам из квартала, напълно наред си е човека!

# 696
Аз се чудя, нова мода ли е по дискотеките да си пият хората от обувките и главно фолкпевиците? На тази снимка Галена, според мен прави точно това. Още някоя бях видяла да прави същото, но в момента не мога да се сетя, тук в темата беше.... Дано не е така, че с тези изпОтени чор'пога'шници....... Sick

# 697
Аз се чудя, нова мода ли е по дискотеките да си пият хората от обувките и главно фолкпевиците?
Ааааааа, това е гадно, не се ли прави само, че пие?

# 698
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_2029133697 Константин и Райна
Тия двамата заслужават уважение,че не направиха скандали и циркове като се разделиха.Мисля си ,че Райна го е напуснала,защото ако беше той,едва ли щеше да бъде толкова сърдечна с него като си видят/все пак си е люта македонка/ Simple Smile
Това не е вярно. Константин каза в интервю, че когато Надя му се е обадила той е сменял гумите на колата си .Тя отишла с майка си след което той директно отишъл в болницата .Как ги измислят по тези вестници и списания не е истина -ще разделят имущество след 2 години  бля-бля...

# 699
Еми незнам защо почвате да се кефите на това супер изнервящо същество !? Не спря да се хвали че баща и е купил 2 висши ами и си купи титлата да излага цяла България която по принцип се хвали с красивите си жени  #Cussing out

# 700
По мое мнение е имало много по-грозни миски от Антония. Не знам защо така се нахвърлиха всички срещу нея.

# 701
Въпреки че не ми харесва как се гримира и как се облича повечето пъти, момичето се представи много добре при Слави.  Heart Eyes А последният, че е простак и че не знае как да се държи с гостите си е отделен въпрос. При такова студено отношение, демонстративно бих напуснала шоуто!  Crossing Arms

# 702
И аз не разбирам какви са тези нападки,  една Юрия Юревич например ми е много по-безлична от Антония, може да е на моменти превзета, но определено е интелигентна и има излъчване, снощи при Слави много ми хареса как изглежда.

# 703
Къде е казвала, че баща и и е купил дипломите и короната? Тя непрекъснато се мъчи да доказва, че това не е вярно. Освен това не скача от шия на шия на богати мъже, има си един приятел и той и е достатъчен. Не се натрапва по медиите, те сами я канят и се опитват да я изкарат грозна и глупава. Да, не е първа красавица, но мисля че си има достойнството. Стана скучна на Слвчо и той я шитна на бързо. Опита се да я позахапе, но и тя си стои на мястото. Показва, че не е лесен характер.
Знания не се купуват, а ги придобиваш с труд. Симпатична ми е, макар и аз да не съм я харесвала, но тя се развива, не е лигла.

# 704
Моя приятелка каза, че всъщност на живо е много по-красива, но е просто не фотогенична.

Общи условия

Активация на акаунт