LaRedoute.fr - 183 - Всичко за поръчката!

• 52 409
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Момичета, извинете ме ако досаждам, но имам нужда от помощ. Опитвам се да си направя регистрация в Ла Редут. Изчетох доколкото можах темата, също и двата сайта с упутванията от първа страница. Та проблема е: от „Me connecter“ (горе вдясно) отивам на Noveau client? Creer mon compte. Отваря се форма с 2 полета за попълване - имейл-адрес и парола. Няма полета за повторно въвеждане на имейл- адреса и паролата. Попълних двете полета, цъкнах на зеления бутон "Valider" и ми изписа под полето с мейл-адреса "L’adresse email ou le numéro de client est invalide. Merci de vérifier ou de créer un compte." с червени букви. Валиден си ми е мейла, нищо не разбирам.
Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне  Praynig
кликни на розовия бутон за да се регистрираш, имейла и паролата са за съществуващи клиенти  Peace

# 736
@nni благодаря ти. Отвори се формата за регистрация.  Hug

# 737
???  newsm78 Прокредит банк е бившата Хеброс, с тази карта ли не става?? С ви пеят тяхната не ставаше, ама с Виза електрона пак ли???
Тази за която говориш е Уникредит  Wink
Hug Ох, Ани, успокои ме, че мъжО има там открита сметка и му подадох документи да си изкара и виза електрон, пусто трябва лично да си я вземе и все няма време, ама аз съм се настроила да му я ползвам по намаленията  Laughing та важното е до тогава да я прибере от банката и това с неприемането на картата ме стресна, но съм омотала банките, тъй че вс е 6.
  bouquet Мерси!

# 738
Момичета моля ви помогнете ми!Не мога дасе регистрирам в LaRedoute.fr.  Whistling Кажете ми какво да пиша на телефоните,които изискват да се попълнят.В едното поле си пиша моят мобилен номер,но не знам какво да пиша на другото поле.   Thinking

# 739
  • Монтана
sisi_pisi_8 само в полето за факс си напиши номера другото го остави празно

# 740
Момичета,извинявайте ако сте вече писали ,но нямам възможност да прочета назад, от кога започват големите намаления?

# 741
  • Монтана
Момичета,извинявайте ако сте вече писали ,но нямам възможност да прочета назад, от кога започват големите намаления?

на 1-ва стр го пише поне нея четете

# 742
Благодаря за бързия отговор!
Ще си поиграя още малко за картата, дано стане, че аз специално си направих визаелектрон за ларедут,ще ме  е яд ако трябва да си правя нова. Стискайте палци! Simple Smile
С VISA Electron на Прокредит вече не може да се плаща  Tired

Честита 2011 година! Close-mas:

Защо не може да се разплаща вече с VISA Electron на Прокредит?  newsm78 Може ли някой със сигурност да потвърди това. baby_neutral  Имам само тази карта и до сега с нея правих плащанията.

# 743
да се отчета и аз - Честита Нова 2011-та на всички ! пожелавам ви от всичко хубаво по-много  Simple Smile

# 744
Честита Нова Година!-и от мен.Желая Ви много здраве,радост,щастие,късмет и пълни карти!

# 745
След малко ще пусна новата тема.
Поне да стане утре. Wink

# 746
  • Sofia
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! С пожелания за много здраве и успешни покупки
Заповядай
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-fourrees.aspx?productid=324 … e=1&pos=4_n_n
Много благодаря!:)

# 747
  • София
Някой ще напише ли в новата тема в някой от първите постове... с кои карти може да се плаща в момента  Praynig Още има време до намаленията да си извадим карта, ако нашите не стават вече  Rolling Eyes
Аз за В пей на Булбанк мога да кажа, че ми я отказва Sad

# 748
А Виза електрон или Виртуалната на ДСК дали минава?

# 749
Мими, мисля, че да, вкл и виртуалната карта.  Peace

ketito, в първия пост не ги ли пише или поне в някои от сайтовете/блоковете, които са в първия пост, то не е и гаранция, особено ако си блокира човек акаунта/картата....но често се обсъжда въпросът. ЦКБ, ПИБ, ДСК - това със сигурност знам, че става, първите две от личен опит.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт