128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 744
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
steла оооо моля те не се притеснявай ,то е моя вината че не дойдох да "почерпя" и да кажа,много ясно че никой няма да седне да помни дати сега. Ние не се сърдим ...ама хич! Но мерси все пак на сетилите се,не мога да не кажа че е приятно!  Heart Eyes

Аз нещо тази година Коледата  я недолюбвам ама хич...и нямам търпние да дойде  и да мине.Тези навалици по магазините ми действат много зле нещо. Ей така излизам да се разходя с децата и всички луднали да пазаруват  и трафика естествено натоварен до козирката ,изнервям се...

# 121
Вики, здрава, засмяна и чаровна Елла!  Heart Eyes

Все се каня да напиша, ако не знаете. Фрий 2 дни шипинг от амазон без оглед на цената на поръчката с необвързваща регистрация тук: http://www.amazon.com/gp/mom/signup/welcome Даже спам не пращат.  Peace На мен почти цялото бебешко (и не само) пазаруване от амазон ми излиза най-изгодно принципно.

# 122
 Честит рожден ден, на красивата Елла! Да е здрава и весела!
Коледата не мога да отменя, много ми харесва празника, от как се помня сме празнували и ми е приятно по това време. Верно навалицата е повече, но с подаръците съм отдавна готова.

# 123
  • У дома
Честито на Елла и днешната рожденничка, Ванхорн. Много щастие и на двете!

Мойта мишка пък вкъщи съсипала едно руло хартия днес да ми опакова подаръци - като се започне от тейп, та до кухненска посуда. Все неща дето щели да ми потрябват в живота.
След работа я замъкнах до Таргет, купи се подарък с гифт карта от рожд си ден, опакова го прилежно и го пъхна под елхата. Цял час пя от щастие. Ех, че тънко минах тази година  Joy

# 124
подаръци - като се започне от тейп, та до кухненска посуда. Все неща дето щели да ми потрябват в живота.

Joy  Joy  Joy

Много здравомислещ подход. Харесва ми.

# 125
Моля мамите с опит да си кажат мнението: хай чеър, бустър сийт или хук-он чеър? Мерси!  bouquet

# 126
Пропуснах РД на Елла. Вики, да ти е все така послушна и добричка! Heart Eyes

Ако съм пропуснала и други - да сте здрави!

Весело посрещане на Коледа, кой и както намери за добре Simple Smile

# 127
  • САЩ
ЧРД на Елла със закъснение и от мен! Да е здрава и все така чаровна!   bouquet

Алекс си поиска от дядо Коледа жълт пауър рейнджър с мотор. Хубаво ама търсих, търсих и само разни костюми на рейнджъри намирах. Явно им е минала модата, знам ли  Tired Та ще получи жълт трансформер със самолет и извинително писмо от Санта, че частите за мотори и рейнджъри са свършили. Ми тъй де, дори "Санта" не винаги може да прави чудеса  Mr. Green Дано мине номера.

# 128
Kюбит,глас за бустър,но зависи много от 1.място к имате 2.наличие на други любимци е.г деца/кучета и пр 3.докога имате идея да го ползвате 4.отношение към поредната място заемаща вещ

# 129
Мерси отново  Hug

солей...ами аз имам експириенс със хай чеър до момента,доволна съм.Тук обаче тябва да се запиташ имаш ли място за таквоз,че те са по-обемни и  място трябва.Другите 2 определено ще ти спестят място.Мисля че е въпрос на предпочитание защото и 3те ще си свършат задачата. Wink

# 130
Ако питам детето, ние трябва да празнуваме и Ханука. Започна да пее и Ханука песни (влияние от нашето светско училище Simple Smile

Писмата до Санта отдавна са изпратени, подаръците са доставени за малки и големи, джинджърбред кукиз са изпечени. Весела Коледа желая на всички, които празнуват!

# 131
Весела Коледа на всички!

# 132
Момичета, имам спешен въпрос- кой от вас имаше слоу кукър ( сдобих се предколедно с Crock pot и имам въпроси)?
Който има някакви впечатления би ли споделил как се готви боб и лозови сарми/сърми в такова нещо? Ще имаме гости за Бъдни вечер, а съм адски натоварена с други неща и просто няма да имам физически времето да приготвя всичко, ако не ползвам слоу кукъра и се чудя има ли някакви особености? Имам книжката с инструкции...ама там не пише нищо за тези неща, та ми трябва някой с опит.

Кюбит- ако имате място аз бих взела high chair. Ели все още го ползва, просто и го бутам до масата. Много съм доволна, макар че заема място. С hook on имам опит, Калин падна с такъв и направо ми изкара акъла, защото го захлюпи отгоре...въобще драма.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 20:55 от Tandoori

# 133
Тандури, няма философия - слагаш боба, домати, вода, подправки и там каквото още слагаш и включваш слоукукъра. На мен ориз не ми харесва как става вътре, но предполагам че по същия начин се процедира със сармите. Единствената особеност е, че ако има месо се браунва първо, после се слага най-отдолу, следвано от кореноплодни зеленчуци и после всичко останало, но в случая и това не ти трябва.

# 134
Juturna, ама на колко време се слага? Защото моя има опция за 2-4-6-8 и 10 часа?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт