128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Ами за колкото време искаш да го сготвиш. Ако ти се чака ядене 10 часа го слагаш на тази опция, ако искаш по-бързо на другите опции. Някои го слагат сутринта като тръгват на работа и след като се приберат го хапват. За тях опцията 10 часа сигурно е подходяща.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 22:49 от Цонна

# 136
Аз мислех, че е на все една и съща температура, пък то се оказа, че по-малкото часове са на по-висока температура. Мерси, Цоне, аз докато включа...Simple Smile

# 137
Викии, честит рожден ден на Елла    bouquet Да ти е все така добричка, умна и хубава (и много здрава, разбира се)

Солей, ние бяхме с буустър чеър (метал и дърво, ноу пластик), не е така удобно сигурно като хай чеър, ползвахме го 4-5 месеца и това беше. На етап пюрета се хранехме на баунсъра/количката/люлката... където дойде.

моят отчет - дървото украсено (току що), подаръците надлежно опаковани и надписани и наредени под дървото.

Приятно посрещане на Коледа, момичета   bouquet

# 138
Мерси за мненията.   bouquet Етапа пюрета ще го прескочим, но и не мисля, че има някаква сигнификантна корелация между метода на захранване и столчетата.  Mr. Green Ще мисля още. Уф.

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 05:48 от Solley.

# 139
Кюбит, самостоятелен стол е супер удобно, ама много място заема. Ако тогава знаех, че ги има, като опция, бих избрала от тези, които се закачват за обикновен стол. Много са по-компактни. А нали все пак трябва на стол да се научат да седят в един момент Simple Smile
Тандури, твоето момиченце е мъничко, затова го ползва, ние престанахме да го ползваме малко преди да направи 3 години.

# 140
Biz, аз все си мисля, че като се разглоби после столчето (след като спре да се ползва), ще заема по-малко място от бустър. Последните са такива кютюци, че направо нямам думи.
Много покъщнина покрай едно дете се събира.  ooooh! А още няма годинка.  Tired

# 141
Божеее, аз съм пропуснала и с моя боб не се усетих! Честит рожден ден на Елла със закъснение! Да ви е жива и здрава, Вики, и малко палава! Simple Smile

Биз, права си, тя е дребосък Ели, ама и с Калин до към 3.5 го ползвахме. Аз в момента, в който спряха да ги ползват ги продадох на Крейг'с лист.  Peace

# 142
  • Чикаго / София
Моите столче за хранене не са имали. Къде ти в бедните ми години по майчинсто и пари за столче?! Но ако имах възможност бих си купила столче - от тези високите. вярно заемат място, но ми изглеждат супер удобни.  Ние в нас имаме сега едно по-високо столче, ето това малката, която е видно от подписа ми е на 5г.4м. все още като се храни сяда на него. Като седне на голям стол и не й е удобно.  Ако има вариянт столчето после да се преобразува на столче за по-големи дечица, ще има възможност да се ползва по-дълго време.  В Бг преди съм виждала такива, сигурна съм, че и тук ги има, нещо подобно което става да се ползва и от малко по-голямо дете http://ohsassy.com/articleimages/highchair.jpg или http://daddytypes.com/archive/kombi_highchair-table.jpg и детето после може да го ползва като малко столче с масичка и да си рисува. Но не знам колко са удобни. Другите ми изглеждат по-удобни за малко бебе.

Лени как успявате да не отворите подаръците толкова дълго време? Аз не бих издържала да видя подарък под елхата и да го оставя да отлежава там 2 дни!

И аз съм полуготова с нещата за Бъдни вечер. Само боба и питката останаха - ама тях утре набързо.

Тази седмица ми беше отвратителна. Първо Лъчезара беше болна Понеделник и Вторник. Сряда имах глътка почивка и тичах да напазарувам храна, Четвъртък/днес/ Дени е болна от същия вирус като сестра си явно. Значи ще я държи най-малко и утре. Отгоре на всичко и мъжа ми е болен - кашля, гърлото го боли. Изобщо, половината от ваканцията мина, нито децата, нито аз усетихме това. Sad

Лека вечер!

# 143
Стефан от 4м до днес си седи в бустера закачен на 1 от столовете около масата,махаме го само като имаме гости и не ни стигат столовете.Кюбит-от кърма на мусака ли ще мине Александър-моля кажи как се прескачат пюрета че винаги съм ги недолюбвала..

# 144
от кърма на мусака ли ще мине

Баш мусака не, но общо взето това е идеяята.  yes Ето така. http://www.amazon.com/gp/product/161519021X/

На високо столче кандисвам, ако се регулира височината. До сега открих 2 модела само, първо трябва да преглътна цените обаче.

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 11:42 от Solley.

# 145
мерси,Кюбит,не щеш да разкажеш със свои думи Laughing,пак да чета ще трябва..проблем как се хранят нещо 1 и 2 нямам никакъв,могат да са за пример на редица възрастни около мен макар и късно прояли пюрета,но аз ги недолюбвам последните,винаги са ми изглеждали неестествена храна..отивам да се отдам на куки дробене/ мазане,като стана дума за добри хран,навици Sunglasses
Светла Бъдни вечер на всички ви,малки и големи!

# 146
Аз така захранвах Ели и съм много доволна! Не че нито едно пюре не е изяла, но определено не и бяха основна храна.

Кюбит, ние имаме този: http://www.amazon.com/Baby-Trend-Position-Chair-Nambia/dp/B001NX … 201290&sr=8-2
само му е друг десена на седалката и не беше 100 долара. Взех го от Burlington Coat Factory Baby Depot за $40 преди 4 години.

# 147

Не е към мен въпросът, но и при нас такъв беше принципът на захранване. Калина нито каши е яла, нито пюрета, съвсем не по мое желание. При това, което се получи при нас, принципите бяха два: 1. бебето се храни с това, което яде семейството и 2. бебето само избира какво да яде от храната, която е на масата. Следва се пак някакъв ред при въвеждането (разрешаването) на отделни храни - първо еднокомпонентни (варени зеленчуци, сурови меки плодове), после комбинации. Примерно, при нас започна с варен грах, варени картофи, моркови и тиквички варени или задушени в малко зехтин, варен карфиол. След това ориз със същите зеленчуци, супа от същите зеленчуци, после с избиването на повече зъби - хляб, овесени ядки, елда, булгур. Това са ежедневни компоненти на менюто ни по принцип. Много е лесно, ако семейството по принцип набляга на прости храни без пържене и много подправки. Недостатъкът е, че така захранване преди шестия-седмия месец е невъзможно. Освен това по-бавно се стига до големи количества храна, защото нищо не се пюрира специално. Но пък няма нужда от преходни периоди към обща храна. Аз съм доволна от резултата.  Peace

# 148
Анет, какво са за твойта фирма 3760 киндълски локейшъна, ай ся...  Hug
Цитат
Вероятно сте чували за метода, известен като като baby-led weaning (захранване, водено от бебето) или Рапли метод. С основание той може да се нарече най-лесното и естествено захранване, това, при което на бебето се дава възможност да се храни самостоятелно още в началото и да открива само храните - тяхната консистенция, форма и вкус. Идеята е, че пюретата и пасираното ядене всъщност не са естествената храна за бебетата при прехода им от хранене с мляко (майчино или АМ) към твърдите храни. Те са продукт на развитото ни общество и може дори да окажат неблагоприятно въздействие при захранването - децата не получават възможност да се научат да дъвчат. А в естественото развитието на бебето около шестия месец започва фаза, в която то е в състояние да взима само яденето си и да го поднася към устата си и съответно да го дъвче и преглъща. Храносмилателната му система пък от своя страна вече е готова за твърда храна. Бебетата, захранени по този начин, обикновено не са злояди, научават се  по-бързо да си служат добре с ръцете си и избягват самички храните, които организмът им не толерира.  

Ани, мерси за линка. Гледала съм го и тоя стол, но ми писна от пластмаски, честно. Бебешката индустрия е сигурно главния съпортър на химическата. Но това е една друга тема. Или дървен, или портъбъл ще взема май.  Tired

Весели празници на всички!

# 149
.

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 16:17 от Лeни

Общи условия

Активация на акаунт