128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 750
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Уютна Бъдни вечер и весела Коледа на всички!!!

# 151
  • usa
весели празници, лейдис! много топлина и обич в домовете ви и щедър дядо коледа!

# 152
Лени как успявате да не отворите подаръците толкова дълго време? Аз не бих издържала да видя подарък под елхата и да го оставя да отлежава там 2 дни!

главно защото 90% от подаръците са купувани и опаковани от мене, а останалите 10% (т.е. тези предназначени за мен) хисторикали са такива, че не предизвикват кой знае какво нетърпение у мене Crazy
инак два дни е само тази година, нормално са надиплени и натрупани пред елхата още в началото на декември. И винаги са изненада - много държим на тази част.  Naughty

Лени а как ще процедираш  със подаръците когато Ноли започне съвсем да разбира.Нали уж Санта ги носи на 24ти с-у 25 ти. Simple SmileНяма как да слагате подаръците от рано. Ние вече не може да ги слагаме така. Peace

Приятна Бъдни вечер девойки и Весела Коледа!  Simple Smile

Солей...вярно е за пластмасовата детска индустрия  ама както се замислих кое е по-малкия дявол?! ами ако правят  всичко от дърво пък  ще изсекат дърветата.  ooooh!

# 153
  • WA, USA
Весела Коледа и Бъдни Вечер на вас и семействата ви! Много топлина и уют ви желая тази вечер и през Новата година! Hug

# 154
Весела Коледа на всички  Grinning

# 155
Весели Коледни и новогодишни празници, от здраве да не се отървате

# 156
  • САЩ
Весела Коледа, дами! Бъдете здрави и щастливи вие и семействата ви! Весело прекарване!

# 157
Весели празници.Искрени пожелания за прекрасни мигове,здраве и щастие занапред.
http://www.picvalley.net/u/2411/4665602721355987959129270182403p … ghA2wcM3jkW6V.JPG

# 158
  • Boston, MA
За висок стол съм, особено ако имаш шило. Дани излезе от стола (дървен, отива ми на другите столове Grinning), за да почне да го ползва Боби, но в момента се чудя дали да не го върна в заключващия стол, много шава. Боби си седи където го посееш.

Подаръците Санта довечера ще ги донесе, днес има цял ден Междузвездни войни маратон, какво по-семейно от това.  Laughing Весела Коледа!

# 159
Ние докато се приготвяхме да излизаме до магазина детето се провиква" Мамо, виждам подаръци под леглото." Mr. Green Наложи се да дойде рано, рано Дядо Коледа. Доволна е от подаръците даже си кръсти куклата вече и я разходи из улиците. Laughing

Мразя елемента изненада. 5 месеца докато бях бременна се чудех дали е момче или момиче. Не е за мен това.

# 160
Весели празници на всички.Бъдете живи и здрави вие и вашите семейства!!!!

# 161
  • The QC to be!!!
Весели празници и от мен, с пожелания за много здраве и спокойствие Wine Glass

Прочетох ви само по диагонала  Blush Много сте изписали бре...

Ирка получи ли отговор на запитването си? Ако не, пиши, мога да ти пратя едно примерно писмо, преди го бях давала тук на МВК мисля, но не зн. дали него ползва или друго, но се сещам, че след това тя беше писала, че техните щели сега по Коледа да идват на гости.  Thinking

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 00:13 от Baby*

# 162
  • USA
И ние сме с висок стол, много е удобно.

Вики, на теб ли скоро вадиха мъдреци? Аз днес ходих, но това кървене не спира, при теб колко часа след това спря? И колко дни те боля? На долния имам и малко шевче, понеже не беше излязъл. Засега минавам без болкоуспокояващи, но не знам дали ще издържа, макар че не е силно болезнено.

Весели празници и всички да сте здрави!

# 163
Лени, не е педагогическо, а 'водено-от-бебето' захранване. Сходни са, но не са едно и също нещо. Табличка може въобще да няма, ако детето сяда на масата. Това е и моята идея.

Весели празници на всички!  Hug

# 164
Baby* izpolzvah go Hug

Общи условия

Активация на акаунт