128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Вики извинявай   bouquet да ти е жива и здрава красивата Елла. Много радост и гордост да ви носи!!!

Весела и Уютна Бъдна Вечер Момичета! Много здраве, топлина и любов да има в семействата ви!!!

У дома мирише на България- каза дъщеря ми!

# 166
Ван ...ех че хубаво е казала  дъщеря ти  Heart Eyes

У нас пък мирише на макарони на фурна !  Laughing

Маймун... не е кървял въобще,аз стисках марлята за 1 час и като я махнах всичко беше на 6 ,болка никаква също нямах,не съм пила абсолютно нищо.Удивена бях че не усетих нищо! При всеки е различно пък на теб щом и шевове са ти слагали значи е съвсем различна процедурата. Дано да нямаш проблем ,стискам палци да спре че баш за Коледа.....

# 167
Светли празници, момичета!
 Hug  bouquet

# 168
  • У дома
Весела Коледа на всички!!!

# 169
Честито Рождество!Да сте здрави и мирни!
*
С добро да си чува името Тина и други именици ако има

# 170
Весела Коледа, девойки    bouquet
Честит Имен ден на Христо, Христина, Златка, Златина и всеки, който се разпознаее като именник в дешния ден

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 10:08 от Лeни

# 171
Честита Коледа на всички, да сте здрави, доволни и с късмет!

Маймун, по далечни спомени, до 24-48 часа е нормално да кървят венците, като постепенно намалява кървенето. При мен си тече повече от ден, но видимо намаля към края на денонощието. Мен ме бяха посъветвали да ги изплаквам с топла солена вода по няколко пъти дневно, за дезинфекция и кръвоспиране май. Бързо да минава!

# 172
Merry Christmas. Christ our Lord and Savior is born... If you buy that sort of thing. И за да съм политически коректна (вкл. със собствената си съвест  Mr. Green)  Reason’s Greetings! or Secular Seasons Greetings! for the rest of the people because Jesus is not the only reason for the season, right! Wink
Iзвинете за английски, но в превод му се губи чара на поздрава. Your faithful heather

Тино, специални поздрави за именния ден!   bouquet Здрава, права булка, все така с двата крака на земята и уайт рашън в ръка!  Hug
Честит имен ден и на всички други с повод!  Grinning

# 173
Честито Рождество и от мен.  Simple Smile

Бяхме извлечени от кревата в ранни зори (най-трудния момент на Коледа  като си си легнал  в 3  Tired ) Санта си беше изпил млякото и изял къпкейка(такова имахме  Laughing) . Децата доволни от играчките а аз още по-доволна  че  най-накрая измислиха по-добър начи да заключват играчките към кутията (с тези пластмасовите завъртулки вместо ужасните кабели) та бързо разфасовахме всичко. Mr. Green
Сега цари мир и тишина и всеки си човърка нещо. Mr. Green

Тина...много здраве именячке!  Wink

# 174
Благодаря!
 Аз всяка година с мрънкащо обяснение, как никога не съм го празнувала, как нямам създаден навик, един вид. Чак леко се стяскам от първия, който ме поздрави.  Laughing
 Благодаря още веднъж, все пак!

За кървяща рана, след вадене на зъб, аз знам следното: не се препоръчва да се жабури/плакне устата обилно. Съсиреците които се образуват там, помагат за по-бързо и добро зарастване. Помага си да си прави тъкан венеца, един вид, най-лаишки обяснено.
 Инак лек разтвор със сол, за плакнене на устата по-скоро. Не продължително жабурене. Поне мен така ме е съветвал стоматологът.

# 175

За кървяща рана, след вадене на зъб, аз знам следното: не се препоръчва да се жабури/плакне устата обилно. Съсиреците които се образуват там, помагат за по-бързо и добро зарастване. Помага си да си прави тъкан венеца, един вид, най-лаишки обяснено.
 Инак лек разтвор със сол, за плакнене на устата по-скоро. Не продължително жабурене. Поне мен така ме е съветвал стоматологът.
...+ няколко зрънца Арника, бих взела аз  Peace

Тина, честито и от мен, само с добро да си чуваш името!
Честита Коледа на всички, дано цари уют в семействата ни, и разбирателство навън  Peace

# 176
Тинке, честито, нищо, че не празнуваш  Hug .

Весела Коледа и от нас! Много здраве на вас и близките ви !

# 177
 Клер, изаяждам го джуджето Heart Eyes
Честито Рождество! Здраве и берекет!
Тина, мноого да сиздрава!

# 178
  • The QC to be!!!
Охооооооо то било и имен днес  Blush Хрис Честит Имен Ден, здрава и в хармония да ти е живота  Praynig Кой друг има имен ден днес?

Титина, как е в новата къща, подредихте ли се вече?

Claire вашият джуджанко е страхотен бонбон   love001 да му се ненагледа човек.

# 179
Честита Коледа на всички! Здраве и късмет в домовете Ви да има!

Тина, честит имен ден!

Baby*, нанесохме само багажа, който ни е тук. Преди нова година ще идва един контейнер от Канада ( тогава ще имаме много работа). Иначе сега сменяме брави (цели 28 броя), контакти и ключове. За капак едната баня протече и сменяхме и тръби, за да е пълен купона. Добре, че имаме помагачи ( да са ни живи и здрави баба и дядо), че иначе не виждам какво щчхме да правим.

Общи условия

Активация на акаунт