128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • USA
Честита Коледа и честито на всички именници, да са живи и здрави!

Благодаря на всички, които се включиха за зъбите  bouquet! Вики, супер е, че не те е боляло. Следвам уж всички инструкции, издържах без болкоуспокояващи, обаче предписаха антибиотик Sick. Страх ме беше да не го взимам, но като гледам е за 10 дни, а аз кърмя и много се страхувам Стейси да не се отбие през това време. За капак обаче днес тя се събуди с 104, 2 F и кърменето ми беше много важно в такива случаи Sad.

Clairette, голям сладур си имаш Heart Eyes!

# 181
Защо да се отбие дете ако майката пие АБ?Моят скорошен опит,от преди няма месец,беше друг-пих си Аб 10 дни,дете си смука,аз оживях,мина и замина.Разбирам  Sick ,но в редица случаи АБ е единственото разумно решение,поне според моите познания/информираност по темата..

# 182
  • USA
Анет, защото не препоръчват да кърмя, докато го взимам. Иначе аз ще се изцеждам, колкото да запазя лактацията. Днес я водихме в ИР и педиатъра ми каза , че два дни след като съм спряла антибиотика, организма ми ще е изчистен и мога да си кърмя, което ме успокои, понеже изцеждам едва няколко капки и нямаше да мога да сама да се изцедя докрай.

Момичета, моля ви, препоръчайте ми имуностимулант!ММ е все болен, носи вирусите вкъщи и от там малката, че и аз го отнасяме. Преди 3 седмици бяхме с чревен вирус, сега с някакъв друг.

# 183
Весела Коледа и от мен с пожелания за много радост, топлина и хармония в домовете ви.

Тина да ти е живо и здраво името и от мен...

Аз да ви кажа си получих Коледния подарък по- рано.На сестра ми и дадоха 10 годишна виза и на 19ти пристига за колкото време и дадат customs.

Ох да ви кажа радвам се, че Коледата мина, сега и нова година да се изтъркули, че много работа покрай тия празници, много чудо - то не бяха сладки, подаръци и т.н.

# 184
Маймун, има антибиотици, съвместими с кърменето. Можеш да ги провериш на долните линкове. Ако този, който да ти предписали не става, помоли да ти го сменят с някой по-подходящ.
http://www.kellymom.com/health/meds/aap-approved-meds.html#Antibiotics
http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp, click Search by Product
Аз малко след раждането трябваше да взимам и се информирах обстойно, но в крайна сметка отказах процедурата (също зъбна  Mr. Green) и така и не пих.

Клер, и тук да кажа, че Джуджан е ноу готин.  Heart Eyes

# 185
  • USA
Solley, много благодаря за линковете  bouquet, там пише, че е сейф за детето. Сега в на мъжа ми книгата за драгс прочетох за възможна алергична реакция при кърмачето. Няколко пъти го обсъждахме с доктора и мисля, че ако имаше възможност щеше да ми предпише друг. Направи ми обаче впечатление, че той говореше за 4-5 дни, а рецептата е за 10 дневен прием newsm78. Ще звънна в понеделник да видим какво ще каже. Само се моля да не се отбие Sad.
Сега говорих с мъжа ми, той каза да не да е ставало въпрос за болкоуспокояващите( защото те със сигурност не са съвместими, особено пък и с кодеин), а не за антибиотика newsm78. Става въпрос за  Амоксисилин (Пеницилин).
Извинявам се на всички ако съм досадила Praynig!

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 06:03 от maimun77

# 186
  • Чикаго / София
Baby, мерси, получих отговор на запитването. благодаря на всички които ми писаха. Като мине процедурата, надявам се да се похваля.

Честита Коледа на всички. Обичайте се и бъдете здрави!

Ванх, много хубаво го е казала дъщеря ти! Heart Eyes

Тина, хайде и тук Честит Имен Ден още веднъж. Не се оправдавай сега, не го празнуваш - още ни е тежко от патладжаните, а утре някои и глава ще ги боли! Whistling Laughing

# 187
Честита Коледа мили момичета!!!

Честито на всички именници!!!

Маймун, много ми стана мъчно, че сте болни на тези хубави празници, но най- важното е да оздравявате бързо. Наистина както са казали момичетата- говори и нека изпишат нещо, което не е противопоказно за бебка. Пожелавам ви бързо оздравяване  Hug

Ето още един линк, в който аз проверявам http://toxnet.nlm.nih.gov/cgi-bin/sis/search/f?./temp/~QKbx7q:1

Клер и тук да кажа, че малкия е голям бонбон  Heart Eyes

Мики и аз съм уморена, но обожавам тези празници. Най- вече радоста на дечицата  Heart Eyes

# 188
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави и щастливи вие и семействата ви!

# 189
Хуничкаааа, това джуджи е изяденооо! Голяма сладост  Heart Eyes

# 190
Аааах, Евелин много сладка!...

# 191
Весела Коледа, 4естит имен ден на всички именници, да са живи и здрави
Евелин и Алек са страхотни  Heart Eyes

# 192
maimun77,амоскициклинът е от "разрешените' при кърмене (т.е не е доказано токсичен и вреден,екскретира се в много малки дози в млякото и няма контролирани изследвания със съществени проблеми при бебето),мисля че д-рът е говорил за болкоуспокояващите, к са но-но наистина.Питай дали би препоръчал да ги замениш с ибупрофен,има хапове с рецепта с по-висока доза (600мг) от тези в магазина (200мг) и работят добре (аз това пих за да избегна по-силните друсалки)
*
Много ми е възмутено днес от пластмаси и неуважение към играчки..уж по 1 нещо за децата от нас,но тоз онзи донесе и пак сме заринати,пак късат-мятат и не поглеждат повече от 2мин,и пак-какво да правим в 9ам след като в 8.30 са отворили поредната играчка #2gunfire Планът ми е да ги заточа в задния двор да ровят в снега цяла сутрин че грррр..

# 193
  • Чикаго / София
Евелин и Алек са невероятни сладурски коледни джудженца!  Heart Eyes

# 194
  • USA
Хуничка, страхотна е Евелин Heart Eyes!
Момичета, добре че бяхте вие да ме накарате да се замисля и наистина ще се окаже, че тези 4-5 дни са били за обезболяващите ( така и не ги взимах), но аз съм си втълпила, че е за антибиотика. Снощи веднага проверих и в сайтовете на СДС и ФДА, накрая звъннах и в Уолгрийнс и там потвърдиха, че е безопасен. Та от днес пак си кърмя Party. Много благодаря  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт