128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
УАУ Румииии, колко много се радвам  Heart Eyes

Да е жив и здрав Павел и ЧРД на батко! Браво Румка, наистина екстраординари джооб!!!

Солей, как е минало раждането? Благодаря, че донесе тази прекрасна новина!

# 421
Ванх, ще оставя на Руми на сподели подробностите.  Hug

Uncle $am's beauty, не ти препоръчвам Хърбатинт, няма добро покритие на белите коси. Ако няма много, може и да останеш доволна.
Бенс, мерси,   bouquet знам ги тези марки. Не съм опитвала тази на Лореал, ще я пробвам.

# 422
да родиш две деца на една дата е 'екстра ординари джоб'.  
Леле, обожавам такива съвпадения!
Добре дошъл на Павел и ЧРД на баткото!!! Леко възстановяване на Руми.

# 423
Ех, че хубава новина и двоен празник за Руми! Да са здрави и добрички братчетата!

-----
Солей,  щом ги знаеш тези, ето още:

Advanced Coloration, не е съвсем без амония(0.5%).

Mastey Teinture Zero Ammonia Permanent Color .

Ванх, ще се радвам, след 1пм твое време е идеално Hug.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 01:05 от benson10

# 424
Uncle $am's beauty, не ти препоръчвам Хърбатинт, няма добро покритие на белите коси. Ако няма много, може и да останеш доволна.

Няма никакви  /опазил Господ,много ми е рано Mr. Green / И аз съм в търсене на максимално щадяща косъма боя,ще следя линковете ви.
Sipirumi,честита да бъде рожбата ви. Flowers Four Leaf Clover

# 425
Добре дошъл на Павел и честит рожден ден на баткото!!!!!  bouquet

# 426
Прекрасни новини! Честита радост на Руминото семейство! Честит рожден ден и на баткото!

# 427
Sipirumi,честита ви радост и добре дошла в отбора на 2-ни м майки.Чудесно име и хубав ден сте избрали,с 1 масраф отмятате 2 рд Laughing
*
помня говорихме за атопичен дерматит-я да си признае кой знаеше че да не ровя назад; по този повод малко инфо за овлажнителите

http://www.npr.org/2011/01/07/132743646/Humidifiers-Dont-Do-Lick … ood-Helping-Colds
*
като ме размислите вчера за дете и бг-цяла нощ кошмари,буквално,то и Т от 104 имах к тоже допринесе де,но пфффффффффф с радост станах тази сутрин..

# 428
# 429
честит двоен празник на Руми и семейство!   bouquet

# 430
Честито на Руми и семейство! Добре дошъл на Павел и весел празник на баткото!

# 431
  • WA, USA
Mersi momicheta! Dobre sme i dvamata. Zapochnahme s domashno, no zavyrshihme sys sekcio. Vyzstanovqvam se byrzo, a malkiqt e prekrasen.

# 432
О, Руми много се радвам за теб! Да сте живи и здрави и много да се гушкате!

# 433
Честито, Руми! Да ви радват много и двамата, милите.

# 434
  • USA
sipirumi, честито! Да ви е жив и здрав малкия Павел!

Бенс, боядисах се снощи и много по-добре е, белите косми стоят някак си по-лъскави, но съм доволна от резултата. Всъщност аз не боядисвам цялата коса, а само един кичур, че там се е струпало побеляване. Мерси за съвета  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт