128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 604
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Извинявам се, копирала съм в бързината друг линк по невнимание, оправих го! Peace

# 451

Става въпрос за територията на България,освен ако не доставят в чужбина,в което се съмнявам.
 http://www.aspenbg.com/

Това май са оригиналните есенции, и тук се намират такива.
Аталанта, тези на доктор Парушев, струваха 60-70 лв. преди време  Peace (целия комплект).

# 452
С оглед цената,остава и да не са оригинални... Simple Smile

# 453
Не са "оригиналните оригинални".  Wink Доколкото може да се говори за оригинал в този случай. Но са от Англия.  Mr. Green Healingherbs имат право да произвеждат есенциите по автентичната рецепта, както и Бах Центъра на Нелсън, които са най-големия производител и пряк наследник на Е. Бах. Де факто Бах Центъра е основан от самия Бах и после се включват и Нелсън.
Не знам само на Пашкулев по каква рецепта са правени.

# 454
  • У дома
Благодаря ви, момичета, всичко си записах.

# 455
Само за инфо, ако някой се интересува - "оригиналните оригинални" могат да се поръчат най-евтино от тук за $291. Доставката до САЩ е около $40-$50, зависи от щата.

Клер, дай малко инфо за Пашкулевите, ако имаш.

# 456
Клер, дай малко инфо за Пашкулевите, ако имаш.

Ами освен, че имам целия комплект друго инфо не мога да дам, все не стигам до тях, а и нямам база за сравнение. Ползвала съм рескю-то основно, и 2-3 пъти си правих комбинация. Обаче момичетата от темата за есенциите, които имат опит с оригиналните и с пашкулевите твърдят, че няма разлика  Peace .

# 457
kyrmeщи дами-давате ли витаминни капки на бебоците?

# 458
  • У дома
Аз пак с въпрос, сори, но не съм си ходила изобщо, още по-повече с деца. Ние нямаме БГ паспорти и ще ползваме амер. - та ще плащам ли визи?
Пълномощно от половинката - моля за помощ как точно да го напиша, за да си нямаме проблеми. Ще съм супер благодарна за нещо като пример на лични.

# 459
kyrmeщи дами-давате ли витаминни капки на бебоците?

Анет, абсолютно нищо друго освен кърма. Под 'нищо друго' имам предвид точно това.  Peace
(Пояснявам, че се водим рискова група заради работата на баща му.)

# 460
Кюбит Laughing- мерси!абсол.забравих че педс препоръчаха вит д капки ако е само на кърма,днес изневиделица ми блесна лампа и след кратко препотяване  се завтекох да чета дали съм докарала рахит на детето от много акъл.

# 461
Анет, аз даже не я знам тази препоръка.  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 05:45 от Solley.

# 462
  • USA
Анет, аз не съм давала, но тук е слънчево и моето беше лятно бебе. Не са ми препоръчвали вит Д.

# 463
Аз съм давала вигантол по препоръка на педиатър - беше зимно бебе. Това, което съм чела по въпроса е, че бебетата си го набавят от кърмата и слънцето, така че в моя случай просто се презастраховах   Peace
Есенции на Бах си взех оттук незнам дали действат повече или по-малко, нямам друга база за сравнение. Според мен са си ок.
Аталанта - сега прочетох Sad Съболезнавания и най-искрени съчувствия ...

# 464
Аз давам - и моето е лятно бебе, но ние фог сити ли сме, или не сме  Laughing. Хич не ми е кеф да давам мастноразтворим витамин, който е токсичен при предозиране, но аз самата съм с вит. Д дефишънси и си мисля че в моята кърма, специално, няма откъде да има достатъчно.

Аталанта, американците са без визи за престой под 3 месеца.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 03:58 от Juturna

Общи условия

Активация на акаунт