128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
чула жабата, че подковават коня и тя дигнала крак...

днес отскочих до Хол Фуудс и викам дай и аз да си купя малко капки на Бах, че Ноли нахремва, може да е добре за синусите. Ми така де, толкова ги хвалихте тука, ноу харм ин пробване. Намерих една служителка и викам има тука едни 'дропс' на "Баах' (опитах се да докарам каквото би било английското произношение на Бах) - слава богу, разбра ме и ме прикани да я последвам. Какво беше удивлението ми, когато ме изправи пред рафтче с баре 40 вида шишенца и още повече се зацъклих, като установих, че съдържанието на шишенцата лекува всякакви болести на душата, но не и синуси.  hahaha

Анет, аз не съм давала, беше зимно и Софийско бебе (демек ноу слънце). Знам обаче за няколко случая на рахитични деца (сред мои връстници главано), та си е съвсем реален проблем при липса на слънце), та си се консултирай  с педиатъра.

# 466
Ха-ха-ха, Лени, развесели ме.  Mr. Green
За хремата на Ноли по-добре colloidal silver да беше взела от Хол Фудс. Има няма за 2 дни ще е пушка.

# 467
Сипируми, честит ти Павел! Много хубава новина, да е здрав и умен! Честит двоен РД на момчетата!!!

За вит Д е толкова объркано, че нямам думи. Едни твърдят давайте допълнително, но не предозирайте. Други казват, давайте четворно повече от препоръчаното, цялата американска нация има недостатък, не е толкова вреден, колкото се твърдеше преди. Трети казват, сега го слушах едно последно изследване, има предозиране силно и то, поне в групата, която изследвали (която не включваше бебета). Направо да се хванеш за главата.
Най-добре излизаш на вън по слънчево време и с широко отворени очи гледаш снега половин час - ретината събирала вит Д. Ако не ослепееш до края на упражнението.  За тези без сняг - да не се оплакват от липса на слънце  Grinning.

Анет, слушах го това за овлажнителите, забавно нали? Simple Smile И не се поддавай на фебрилните кошмари, ужасни случайни неща могат да се случат навсякъде, ако почнем да ги мислим. Дано си по-добре.

# 468
Витамин Д не съм давала. Зимно бебе е. Изнасяхме много навън от втория месец нататък (март). Педиатърката й не е казала нищо по въпроса.

Аталанта, съболезнования! Както са казали вече момичетата, американците стоят до 90 дни без виза в България.

Темата нещо го закъса. Давайте да пием или да спорим, че няма време - двайсет страници още остават, пък Агентката ей сега ще роди.... Mr. Green

# 469
Привет момичета и от мен тази година....

Честито на Руми и тук и най - искрени съболезнования на Аталанта...

Успявам да ви прочета, но грам не мога да пиша напоследък. SadМалкия расте и си иска 150 % внимание.Дано поне след 19- ти като дойде сестрами да ме огрее и мен време за форума. Praynig

И сега да си кажа мъката- давайте моля ви акъл, че съм на ръба на отчаянието  в тиха лудост.Погнаха ни проблемите със съня.Първият проблем е следният.Вечер си спеше съвсем ок до преди празниците.Първо баня, после пижама, кърмене и ако не е заспал баща му го люлее на ръце разхождаики се и след 10-15 мин е заспал.Спеше от 8:30 - 9 pm до 11 am само с бъдения за кърмене.Обаче от скоро е голяма мъка да го приспим, понякога се приспиваме до 11h.А лошото е и че се буди нощем да си приказва.Понякога от 2 до чам, друг път между 4-шам и направо съм скапана без сън.Вторият проблем е неспането денем.До преди месец и половина спеше в люлката си, но сега не иска да спи никъде.Като се умори и става нервен, реве.Приспивам го на ръце и от тук нататък идва проблемът.Оставя ли го някъде и се буди след 5 мин.Преди спеше в люлката сега не става.Пробвала съм шезлонг,диван, леглото му, кошарата, нашето легло - не и не.Ако ми е в ръцете спи и по 2 часа ама не може все там да спи.Мислех си да не би да е защото вечер го повивам все още, но пък в мен спи неповит.

Моля ви дайте съвети Praynig Praynig Praynig, че вече ми идва в повече това безсъние денонощно.Ще ходим и при педиатърката ако не ни затрупа бурята тази вечер...

# 470
Мики, дежурният въпрос - да не ви никнат зъби? Съчувствам за спането, нямам съвет, защото и ние бяхме на такъв хал. Единственото, което ми хрумва, е че може би много му идва толкова нощен сън - от 9 до 11 са си 14 часа непрекъснат сън, на тази възраст за целия ден толкова е нормално да спи. Може би ако постепенно преместите ставането сутрин да е към 8-9, за да се събират към 11-12 часа нощем, ще му е по-лесно да вмести дневен сън в режима?

# 471
  • USA
Аталанта, моите съболезнования!

Ох, Лени, голяма си скица Laughing!

Анет, малко ми трябваше да махна овлажнителя, но след това, което ти пусна, го направих. На мен филтъра все си ми мирише на мухъл и това е Sad. Преди седмица купихме нов и след няколко дни пак наново. Та го махнах, по-добре да отварям прозореца.
За витамин Д, слушах тук как на всички са го препоръчали и попитах моята педиатърка и тя каза ами като искаш ето ти и предписа някакви комбинирани А, Б, Ц и Д. Давах много рядко, на месец 2-3 пъти и то по половин доза, но само, когато навън е много студено и не сме излизали няколко дни.

Аз пък тъкмо бях се поразровила за сребърната вода, от къде да купя, каква и най-накрая прочетох два хубави коментара на мъжа ми да види колко е лековита и той взе , че поиска да види и коментари с по една звездичка и като каза НЕ, няма да купуваш и точка. Ето ги ривютата: последните 2 Какво мислите по-запознатите?

Мики, при нас положението беше същото, само че Стейси спеше до много по-рано сутрин. Вечер съм я приспивала като почна от 21 часа и стигахме до полунощ. Точно като теб се чувствах, изнервена до краен предел. През деня, че понякога и вечер я слагах в количката или карсийта уж за по-спокоен сън. Едва на 9 месеца нещата се промениха към по-добро. Дано при вас е да е по-скоро!

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 05:40 от maimun77

# 472
Ха-ха, Маймун, а какви са му контрааргументите на мъжа ти?

# 473
  • USA
Ами той след като прочете коментарите, не била одобрена водата от ФДА и металите в повече не можели да се изчистят от организма. Нещо такова, не си спомням точно.

# 474
Маймун, аз мисля, че в това ревю става дума за конкретна марка, а не ин дженерал. Аз прочетох целия рипорт на ФДА и те нямат никакво такова заключение. Отивам да го изровя!

# 475
Мики, ще ти пиша по някое време утре през деня на лични. Минахме и през това, нас нали никоя гадост не ни пропуска  Rolling Eyesц. През това време те съветвам да прочетеш за 4 month sleep regression i за Sleep associations. Eto nelosh iztochnik http://www.babysleepsite.com/sleep-training/sleep-association/ & http://www.babysleepsite.com/how-we-sleep/4-month-old-sleep-regression/

Анет, абсолютно нищо освен кърма не давам. Според последните изследвания, излезли на 30.11 на сайта на Си Ен Ен добавка от витамин Де не е необходима.

# 476
Ох да поясня, че от месец вече спи до към 9h сутрин, но след час и половина мах пак му се спи.
И аз мислех за зъби, но пък той винаги всичко иска да лапа и незнам до колко може да е това.А в устата му разлика не виждам във венеца, не се плюнчи повече.

Мерси Клер, сега ще ги погледна и ще чакам лични.

Вит Д и аз не давам.Педи не ни е казала, а и аз нещо не съм много клоняща да давам.

# 477
  • USA
vanhorne, не, става въпрос за последните две ривюта на страницата, а не за първото. Абе с една дума не било научно доказано, а за металите- той си знае това от училище.

# 478
Мики, на тази възраст Калина се събуждаше сутрин към 9, два часа по-късно пак спеше за 30-40 минути и след това, в зависимост колко се уморяваше, спеше за кратко по 15-20 минути още няколко пъти през деня. Вечер заспиваше в 11, но ядеше на всеки час през нощта. Четохме, мъчихме, нищо не помогна, просто в един момент дневният сън се събра в един по-продължителен и нощното заспиване стана към 9. Не беше резултат от наши усилия, някак от самосебе си стана.

На мен ми беше интересно да прочета това за среброто, мерси, Маймун!

# 479
Анет, и аз не давам витамин Д!!!

============================

ох, че съм завеяна...

Атланта, съжалявам  Hug

Мики, съчувствам!!! Дано е период и да отмине  Confused

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 19:41 от vanhorne

Общи условия

Активация на акаунт