128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Мики, освен да ти кажа, че и това ще мине и друго ще дойде, друг съвет нямам. Всеки намира някакъв начин да се справи, и вие след най-различни пробвания ще успеете.  На 5 месеца и моят син така спря сам да заспива, да не говорим че ревеше като заклан до към 10 месец. Колики ли какво, не е ясно, ама мина и го забравихме. Успех, дано да успееш да починеш.

# 481
Ох като ви чета и се успокоявам, че не сме само ние.На мен ми се иска решение май главно заради детето.Сестра ми идва скоро за 6 месеца и поне ще мога да дремвам денем та ще издържа, но ми се иска Николай да спи спокойно сам денем и нощем.Сам силно казано, но поне по - добре от сега.А и мъжа ми каза, че не било нормално  и ми иде да го удоша. #2gunfireЗатова и ще го водя с мен при педиатърката да види, че не сме единствените.

kler pro4etoh statiite ama ne davat re6enia for free...ххахахах Ще чакам да споделиш опит, че ние асоциацията вече сме си я създали. Of що не знаех да прочета тя статии преди да родя ама къде ти съм предполагала, че бебетата не спят. ooooh!

# 482
  • USA
Ванх, мерси  bouquet, ще му го покажа, но едва ли ще иска да прочете вече нещо свързано с водата Grinning. Добре, че съм аз, иначе никак не е по алтернативната медицина Rolling Eyes.

Мики, има много по-лоши случаи. Само да добавя, че на вашата възраст Стейси се будеше нощно време на всеки 20-30 мин. Shocked и поради тази причина след 6ти месец я оставих да си спи сама в стаята. Не се притеснявай, ще го минете и този период Hug.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 07:21 от maimun77

# 483
Заинтригувахте ме с тази сребърна вода, ще питам свеки. Моята свеки е невролог, дефектирал в алтернативната медицина и козметичните услуги, интересно ще ми е да чуя какво й е мнението.

Яна, мерси за сайтовете, ще разглеждам. Тепърва трябва да разучавам материите, защото не обичам плюшено, а виждам, че явно точно плюшените са най-популярни.

# 484
Мики, писах, брисах, но накратко - от моя опит, на какъвто и план да се спрете, най-важното е да сте постоянни. Стискаш зъби, подготвяш се за безсъние и действаш по план поне 7 нощи. Не се обезкуражавай от липса на прогрес или даже регрес първите няколко нощи  Hug

# 485
ще го водя с мен при педиатърката да види, че не сме единствените.

Мики, една позната прави докторат по темата за бебешкото неспане и по нейна информация около 60% от всички деца до 2годишна възраст имат проблеми със спането, като при 11% проблемите са хронични и със сериозно отражение върху семейството. Та не само, че не сте единствените, ами сте си в бая многобройна група...

# 486
Маймунче, радвам се, че резултатът е по-добър.

Аталанта, съжалявам Hug.

Мики, аз съм от малкото късметливи да имам дете със здрав сън. Единственото, което правех е  стаята му да е абсолютно тъмна( щора + тъмни пердета), за да не се буди от светлината. Пробвай да го повиваш и през деня, щом така е свикнал. Да не би да спи късно следобед(след 5) и да не е достатъчно изморен. Дано скоро мине този период.

# 487
Бенсън ме е изпреварила - и аз съм от майките на поспалани имам същите съвети. И двамата са били на пълна тъмнина ( за разлика от тишината - спят на лека музика) и повити. Peace За сребърната вода и аз отивам да чета  newsm78 Ползвам я много отдавна и чудеса е правила...винаги гледам да имам подръка сребърна вода и прополис...

# 488
Според моето супер експресно паникьорско ровене офиц.становище на АПА е ЗА вит д добавка ако яде по-малко от 15оз формула,инфото от Клер е мисля за възрастни (ако съм намерила правилната статия).Мерси ви за споделеното.
мики-акъл нямам,освен да помислите дали не го преуморявате и да пробвате да го слагате да си почива при по-първи признаци на мрънкавост..

# 489
Мерси ви за споделеното. HugПедиатъра днес ни се размина, че тук има 8 инча сняг и нищо не работи...хахаха Joy

Анет аз се опитвам да го приспя като се размрънка и не е гладен ама маймуната се извива на 8 ако не иска да спи та ми се чини, че не е от това.

Ju точно това съм решила да направя като дойде сестра ми на 19- ти, че честно казано преди това не се наемам 10 дни без сън.С нея тук ще мога поне през деня да дремвам.

А за повиването не ми се иска и денем.Опитваме се да го отучим нощем, че и той самият вече не харесва да е повит - много се мъчи да си вади дясната ръка и от скоро нея не я повивам и е ок.за другата трябваше да започна вече да я оставям навън според статиите, които четох.Пробвах, но се буди с двете навън.Явно не е готов и ще изчакам.

Абе ще се справим, но ще видим как.Тук от 5-6 дни редува хубави нощи с по- трудни , но е по-добре.То при нас май проблема е в очакванията на мъжа ми , които се опитвам да изпълня отколкото друго. Rolling Eyes

# 490
Anette, погледни това за витамин Д http://www.kellymom.com/nutrition/vitamins/vitamin-d.html !

Лени, много се смях за хремата и баховите есенции  Joy .

# 491
Мики, моя Калин заспива едва след като е приспал цялата къща и се е уверил, че всички спят. Но поне вече спи на неговото си легло. Не смея да мечтая, кога е заспива сам. За сега вечер заспива като го кърмя, а и става вечер мин 3 пъти да яде.

# 492
  • САЩ
Честито бебе Павел, Руми! Да ви е жив и здрав, много поспалив и добре да хапва! Да ви носи много радост и да е така чаровен като батко си! На теб бързо възстановявяне   bouquet

Съвет за приспиване/спане на деца не мога да дам. Ние минахме през много фази та не знам в коя статистическа извадка влизаме  Grinning Все се успокоявам че рано или късно ще започне да спи нормално, няма къде да ходи, нали човек ще става. То и за яденето така се успокоявам  hahaha Абе както се вижда, гледам да не хабя нерви за тези неща въпреки че като ти е до главата си е неизбежно изнервящо.

# 493
по нейна информация около 60% от всички деца до 2годишна възраст имат проблеми със спането

Аз не съм статистик, но ако 60% от популацията прави нещо, не трябва ли това да е нормата? Май по-скоро 60% от родителите на деца под 2годишна възраст имат проблем с това със това как спят децата им Mr. Green

# 494
Клер-мерси,четох го този линк онази нощ,още нямам конклузивно мнение дъл' да или дъл' не за нашето момче,но поне се успокоих че не го неглижирах без време Laughing
*
Бата мата,как не спят до 2-3-5 години бре..аз съм на Джутурна в отбора,не би трябвало да е норма това ;има определено казуси с нощни терърс и болести и пр к препятстват нормален сън,но 60%?и туй ще е от витамините както викаше цитираната ми тук многократно баба  за пубертета Laughing

Общи условия

Активация на акаунт