128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 578
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря за посрещането и милите думи  Hug

Winx, точно до Пасадена сме. Simple Smile

# 586
Етка, публикувай тук, така ще се събере повече помощ.

# 587
Агент. много хубаво т'ва рогатото и копито, дет хвърля стрели Laughing  bouquet. Анджи ще го тренира за командир и президент. Laughing
В къщи Пухкавел, иска бебе, да го обича, храни, бие и дава тайм аут / като казва последното , направо така се кефи, че чак ме хваща страх за нероден Петко Laughing/
Бенс, да препоръчаш шампоан за много мазна коса, в чудо съм newsm78 не знам какво да я правя вече?

# 588
Агент, честито момченце   bouquet! Много радост да ви носи!

Ванх, честити ходещи крачета!

Етка, зависи от съдържанието на съобщението, ако има лична информация не го публикувай без съгласието на жената. Може ли да ми го пратиш на лични.

# 589
  • The QC to be!!!
Честити бебоци на Руми и Агентка-та - чудесни имена и на двамата са им избрали. Да са здрави да растат палави, а родителските тела да ги слушат. Агентк-е кажи кои беше зад фотото  Mr. Green То е ясно, че не си била ти, но както винаги се отчете с невероятен нагледен кадър.  Hug

MVK честити ти комп, радвам се, че е готово. Аз имам мазна коса също и първо бих ти препоръчала шампоан на Yves Rocher който ползвам от години, и на мен лично ми върши хубава работа. Другото което бих препоръчала, намали сирене, кашкавал, мляко и кис. мляко. След като намалиш сиренето и кашкавала до към 2-3 седмици ще усетиш разликата. Аз по 1дно време даже не ядех никакви сирена и кашкавали и се нормализира както кожата ми, така и косата.

За кашлицата - чай от подбел, след ден два пиене определено помага повече от колкото който и да е сироп опитан от мен с надежда да помогне.  Peace Това от човек дето има хроничен бронхит и при настинки ако няма какво да му укроти кашлицата редовно се стига до повръщане от мн кашляне и неспане  Blush

Дидитка разкошни снежни скулптури във вашият двор се творят.
Честити бързоходко на Ванх!!!!!!!!!!!!

# 590
И на мен ми трудно с тези никове, но NotApproved е за 1ви път тук ми се струва??? Благодаря й за пожеланието и малко уточнение: синът ми е Петьо  Peace

# 591
Бейби, дадох твоята рецепта за варене на ориз на една приятелка и вчера бях виртуално наритана и освиркана.  Whistling Пълно фиаско е бил опита й. Нещо да не си пропуснала в инструкциите?
Обмислям да й купя райзкукър за РД. Те са "китайци", ще му се зарадват всички.

# 592
И на мен ми трудно с тези никове, но NotApproved е за 1ви път тук ми се струва???
редовно си е тука, но често си сменя никове и аватари, пред последно беше със съдрани дънки. А по- преди някаква "жена..." се казваше. newsm78

# 593
И на мен ми трудно с тези никове, но NotApproved е за 1ви път тук ми се струва???
редовно си е тука, но често си сменя никове и аватари, пред последно беше със съдрани дънки. А по- преди някаква "жена..." се казваше. newsm78

много си наблюдателна, мерси  Wink

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 23:21 от vanhorne

# 594
  • The QC to be!!!
Solley  Shocked стига бре, не е 1ви Април днес. Какво му е било на ориза? 1 част ориз, 2 части вода, 20 мин в микровълновата и после го оставяш да си поеме водата, като го извадиш от микровълновата да постой поне 20-ина мин захлупен. Това съм го научила от най-близката ми южняшка индийка приятелка, а те ориз и за закуска ядат и само така се готви, и аз го правя така ако е за бял ориз само. Микровълновата предполагам е била поне към 900 вата нали  Thinking слага се на пълна мощтност. Съжалявам ако не се е получило  Sad При мен винаги се получава, аз си слагам сол, приятелката ми не.

# 595
еЙ опасни сте шпиони Joy
Я кажете сега някой виц?

# 596
Бейби, нали беше написала без капак в мв? Приятелката каза, че ориза е бил "опукан", демек без грам вода накрая, все едно го е пекла в печка без вода. Не знам колко вата й е печката, но се съмнявам да е някаква нестандартна. За кафяв ориз говорим. Ще й пусна да види какво си писала, може да се престраши да опита пак.  Crazy

пред последно беше със съдрани дънки. А по- преди някаква "жена..." се казваше. newsm78

Joy

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 23:31 от Solley.

# 597
Hear Again и Зарка,
Пратих ви на "лични" емайлите във вида, в който са били препращани.
Благодаря, че сте писали веднага.
Ако някой е в състояние да стане нещо като главен организатор за събиране на средства и правна информация, ще бъде чудесно и мисля, че така и много повече от жените във форума ще се включат.
Дано да има сили тази майка да си роди детето живо и здраво и сили да си гледа двете слънчица!  Praynig

# 598
Етка, според мен това, което може да се направи, е следното.

1. Кампания за събиране на средства, но само след като се обявят имената на загиналия и на семейството, както и някакъв вдъхващ доверие начин на събиране на пари.

2. Правни съвети няма как да се дадат при така представена информация. Семейството обаче може да търси безплатно адвокат или клиника за правна помощ. На http://lawhelp.org могат да се търсят такива адвокати и клиники.

# 599
Baby*  и мъжът ми готви един такъв, но на котлон. Всъщност от как се е научил да го готви само това ядем.

Общи условия

Активация на акаунт