128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 578
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • USA
Много сладък и пухкав рогатко Simple Smile. Кой реже пъпната връв? Името е чудесно.  Laughing Анджи много ме разсмя.

# 571
Здравейте момичета,
Ние се преместихме в Лос Анжелис, в LA county сме. Тук сме от десет дена и никого не познаваме. Имам момче на 4 годинки. Ако има момичета, с дечица, в района бихме искали да се запознаем. Бих се радвала  също и на съвети за добър, но не много скъп preschool.
Благодаря предварително!   bouquet

# 572
Честито за малкия агент  bouquet Да е здрав и само да ви радва! Уникална снимка!

Бенс Wink

# 573
Агент Честито отново за красивия Кристофър! Много сладък и пухкав ми се вижда! Снимката едва ли ти си я правила  Mr. Green Wink Бързо възстановяване! И на мен ми е интересно Гелето как реагира като го видя за първи път?
Ван честити ходещи крачета! Да са здрави и да водят Петьо по хубави пътища! А сега почвай да обезопасяваш къщата и да раздигаш Joy у нас вече няма снимки на ниско Mr. Green

# 574
Здравейте момичета! Честито на майчетата и малките ангелчета!
Как стои въпроса със музиката и филмите?Тук сме свикнали да си сваляме торенти всяка вечер и да си гледаме какви ли не филми:) Мъжът ми е голям меломан и е така и с музиката,а синът ми е по игрите. Леко сме се стреснали и половинката иска да ми напълни компа с каквото може да се свали:)Как се справяте там? Аз направо съм луднала:)Почти не спя от притеснение какво да взема и какво не, къде ще учат децата и какво ли не:)) Живот и здраве летим на 27 с Бритиш,а време не остана:))

# 575
Намира се по някой и друг торент, но се носят слухове, че може да те хванат. На твой риск си е. Вариантите са кино, ДВД, Netflix, TV... Библиотеките предлагат и музика. Скайп е насреща, ако чак толкова го закьсате, все ще се намери милостив роднина да ви прати файлче.  Laughing

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 17:38 от ТинаХрис

# 576
Ванх, честити ходещи крачета! Да обиколят света!  Hug

Агент, и тук още веднъж честит ви Кристофър!  Hug Вълшебни мигове с него, поне половината да успееш да запечаташ. Wink

# 577
Katita,ako е за филми на бг не мога да помогна,ние от години ползваме Нетфликс,за мин.сума имаш моментален достъп до огромен брой филми/сериали/предавания за малки и големи.Игри за децата има в библиотеката както и онлайн

# 578
  • USA
Катита, и аз един глас за Нетфликс. Не бих си правила труда с торенти. Нетфликса е много достъпен, за деца е идеален просто.

Таниа, добре дошла! В коя част на ЛА сте?

# 579
Още един глас за Нетфликс. За музика iTunes. Аз бих забравила торенти и всякакви нелегални копия на филми и музика.

# 580
Apple TV + iTunes /го казва Тя,която на европейска земя сваля де що има из торентите Mr. Green /

Добре дошъл на Кристофър и честити ходещи краченца на Петьо.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 00:14 от NotApproved

# 581
  • USA
NotApproved, какъв ти е оригиналния ник? Много ми е трудно да вържа нови имена с "познати" личности.

Ван, честито ходещо момченце!!! Сега започва търченето при вас.  Mr. Green

# 582
Много силно препоръчвам да гледате Grizzly Man, документален филм на Вернер Херцог за един защитник на мечките гризли, който след много години съжителстване с тях, е бил изяден от мечка. Много добър филм.

# 583
 Ванх, честити бързи крачета! Здраво да държат Heart Eyes
Тани, добре дошла, дано намериш дружки на близо.

# 584
Здравейте момичета и Честита Нова 2011 Година! Да сте живи и здрави Вие и семействата Ви!  bouquet
Агенте, честито ново попълнение и не му мисли за хороскопите, че и без друго животът на една майка с две деца е доста сложен на моменти! Да е жив и здрав Кристофър и вие също и много да го слушате мама, тате и кака!  Grinning
Съжалявам, че наред с хубавите новини във форума наш ще съобщя и една тъжна вест, но ще си позволя, защото е зов за помощ.
Вчера получих имейл от българи в Сиатъл групата  - зов за помощ за майка с малко дете и бременна в деветия месец, чийто съпруг е бил убит предната седмица във Финикс, Аризона.
Знам, че много хора мислят по-добре от един, затова моля Ви, дайте идея да публикувам ли информацията тук или само на лични, на който се интерсува. Молбата очевидно е и за юридическа професионална помощ. Така че - мислите ли, че е добра идея да постна съобщението тук?

Общи условия

Активация на акаунт