128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 555
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Хиър,

Съчувствам ти.
Аз бих отишла дори в друга сграда, но не знам дали ти имаш тази възможност.
Има хора, които само приличат на такива.  Sick

# 631
  • The QC to be!!!
Hear Again  да ти кажа на такива неща съм се нагледала, че  Sick Няма как да ме учуди, че хората са такива, но ме е гнус  Sick

# 632
Момичета, опитах се да пратя wire transfer на сметката на съпругата, но от моята банка изискват адрес на получателя и адрес на нейната банка. Тези данни липсват. Ако някой има опит с банките да каже как да преодолея проблема.
Опитвам се да се свържа с разпространителите на писмото в интернет, засега безуспешно.

# 633
NotApproved, някой се интересуваше какъв е бил твоят ник преди, просто обяснявах как може да се разбере. Не мога да ти помогна с изтриването на регистрацията, но можеш да питаш някой модератор, току виж от аматьор си станала про  Thinking.
Инак на мен лично не ми трябва да следя профили, стила на писане разпознавам независимо от ник и аватар. Твоят е особено отличаващ се.  Grinning

Хиър, ако това е започнало отскоро, търсете виновника сред новите членове на колектива  Twisted Evil

# 634
Зарка, може би някой, който има връзка във семейството може да попита за тази информация. Аз не знам без адрес и име на банка да може да се праща, не знам дали има някакви вратички.

Етка, каква точно правна помощ им трябва на семейството?

# 635
Етка, каква точно правна помощ им трябва на семейството?

Искат да се борят за обезщетение от работодателя на мъжа, защото е бил убит по време на работа.

Лени, права си, ама много тъчи събджект. Ние сме старата организация на етажа, има няколко нови, не е много нейборли да сочим с пръст. Точно дойдоха и се изсраха на чистото.

# 636
Етка, и аз опитах, но не успях. Моята банка иска само име.

# 637
Не знам за кое каунти става дума, но за ориентация:
За рифъръл - http://maricopalawyers.org/
По-ефтини правни услуги могат да потърсят тук:
http://www.lawhelp.org/az/StateDirectoryProfile.cfm/County/%20/C … edIn/0/orgID/2486

Нека жената се свърже и с тази организация, ще могат да я насочат за различни услуги от щата, от неправителствени органзиации и от сорта:
http://www.wehelpwomen.com/

Някой има ли връзка със семейството, защото аз нищо не можах да намеря?

# 638
Solley, името е Petia Ivanova Jordanova.

# 639
Зарка, мерси! Някой има ли адреса на жената? Може ли да ми го дадете на лични?

# 640
  • usa
честито на sipirumi и агентката за новите отрочета! да са им много здрави и да ги радват безспирно!

само си споделям че да не се сбърка някой да роди 3то заблуден от моето не-ъпдейтнато инфо Laughing Марлела- ooooh!,мерси!

няма нужда да си хабиш приказките, никой няма да се впечатли до като не му дойде на неговата глава - аз като говорех на времето, ти чули ме?

аз хороскопи не гледам, при нас безобразието не е звездно, а генетично. колкото и да се местят звездите, то си стои тука...

Петък е! Цяла седмица тази песен ми е в главата, поздрав от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0

мерси  Hug! tgif!!!

# 641
То добре се е изменила звездната карта, но от кога? Питам преди 30- 40г. кой е бил в актуален новия или стария? Или междинен?
 Thinking
Вселената се размества непрекъснато, така че промяната е постепенна и постоянна. За около 3000 години общо изместването в зодиакалните дати е от около месец. От тази гледна точка, 30-40 години не правят разлика. Всички ние сме родени под знака на новите зодии  Peace  Какво по-добро доказателство, че зодиите са пълна измислица  Mr. Green

Hear Again, много кофти това с кенефите  Confused Ако хвърляш по едно скришно око след като някой излезе от stall-а си, и забележиш оплескано можеш да подметнеш нещо на излязлата оттам "дама"... де да знам, нещо уж хумористично за да не я настъпиш по мазола, но така че да разбере че е разкрита.

# 642
че зодиите са пълна измислица  Mr. Green

Toва е така, за разлика от астрологията, за която, виждам, нямаш никаква прредстава  Wink , но ми се струва, че бъркаш 2-те понятия  Peace .

# 643
  • Чикаго / София
Честит Павел на Сипируми и Честит Кристофър на Агентката! Да са здрави и късметлии двете момчета.   bouquet

За съвпадението на датите при Руми нямам думи! Наистина необикновена работа! В тази връзка, малко закъсняло, но Честит Рожден Ден на Иво! Много да се радват един на друг двете братчета, винаги да се разбират и обичат!

Агентката, така хубаво си ги наредила тези единици, че със сигурност малкия ще е N 1 навсякъде в живота си!  Страхотен сладур е! Леко и бързо възстановяване на теб!

Ванх, и тук честити ходещи крачета! Все към успеха и щастието да го водят Петьо.

Дидитка,  хубава снежна скулптура.

Гледам за овлажнителите бяхте писали. Не знам какви са ЗА и Против, но ние си взехме за спалните два овлажнителя преди 2- 3 седмици и най-накрая спим спокойно, без запушване на носа сутрин и кашлица.

Да благодаря на всички които ми помогнаха със съвети за визата и интервюто на нашата баба!  bouquet  bouquet  bouquet И да се похваля, че вече си има 10годишна виза в паспорта.  А ние днес се сдобихме с билети до Бг и вече нямам търпение да става май.

Аз ще поостана с децата 1 месец в Бг и ще се върна, а те ще останат още месец и половина там с бабите и ще се върнат тук с бабата късметлийка с виза.  

Ние пробвахме едно лято и те стояха месец и половина в Бг с бабите и опита определено беше успешен. На нас естествено ни беше много мъчно и се заричахме, че повече няма да ги пращаме там сами, но пък и успешно използвахме времето без деца. Децата се върнаха доволни, научили много нови български думички - тичали боси по двора на село, събирали охлюви и ябълки от градината, гледали как се дои крава, возили се на магаре, хранили кокошките, по цял ден навън в басейнчето, и разбира се нахапани безобразно от комари и всякакви други естествени буболечки виреещи на село, които тук не се срещат. Laughing На децата им стана повечко мъчно вече към края, но общо взето от игри и забавления, не се сещаха за нас. Дори на скайпа не искаха да ни виждат и да говорят с нас, все бяха заети.   Бяха ходили на хижа в планината, на езеро - изобщо истинско забавление си беше за тях.  Сега чакат с нетърпение пак да отидат. И все пак става въпрос за деца над 4 годишна възраст.

А да, не споменавам бабите колко бяха щастливи от факта.

Не бих си оставила децата да бъдат отглеждани от бабите и дядовците, но за по 1-2 месеца през лятото бих продължавала да ги пращам, стига те  да искат.  

Изписах цял ферман, ама като не съм се включвала отдавна, така е.

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 07:28 от irka

# 644
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт