128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 570
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Анет, списъкът от лявата част си е просто списък, копираш си заглавие, плескаш го в сърч полето от дясно и излиза под него .
Тина, най-малко теб мислех, че ще изненадам.

Моето 4-годишно напоследък упорито ме рисува с бебета в корема (едно, две, колкото успее да събере на рисунката). И аз съм от дълбокомислещите.

# 616
 То добре се е изменила звездната карта, но от кога?
Питам преди 30- 40г. кой е бил в актуален новия или стария? Или междинен?
 Thinking
Ophiuchus:* Nov. 29- Dec. 17- това какво е?

# 617
# 618
Ophiuchus:* Nov. 29- Dec. 17- това какво е?

Змиеносец (Серпентариус): http://en.wikipedia.org/wiki/Ophiuchus

Не съм съгласна аз. Толкоз години си моделирам характера да отговаря на стрелец, сега какво - без копита да остана?   Crossing Arms

# 619
момичета, питах преди, ама никой не ми отговори, та ще запитам пак - има ли някой примерна покана за роднини от БГ. последния път каниь преди 4 години и нямам спомени какво съм писала. и дали трябва да попълвам декларацията че ще мога да им покрия разходите тука.

# 620
Агент, пак честито за Кристофър! Heart Eyes Все с велики дела да е известно името му!

Ванхорн, честити ходещи крачета на Петенце! Heart Eyes

Кичка, свободен текст е поканата, няма изисквания. Пишеш дата, до Мр/ Мрс и започваш: Аз Кичка Еди коя си, каня Еди кой си да ми дойде/ат на гости. Ние покриваме разходите му тук(ако това е така или въпросните гости покриват собствените си разходи). Много е важно е да пишеш, че гостите ще се върнат и да посочиш за какъв период от време ще са тук(напр. каним на гости за месец, трябва да се върнат в Б-я за работа, с-во или друга причина). Ако повече инфо е нужно  и даваш всякакви координати(тел,селл, имейл).
Сънсиърли и подпис.
За съжаление нямам дума по дума написана, остана в стария компютър...

Дидитка, благодаря за снежната статуя и се радвам да те"видя" пак тук.

Бубка, скорошно оздравяване на момчетата!

Цонне, получих, мерси Hug
----
По стари и нови хороскопи мъжа ми остава дева, поне не е от патологичните Simple Smile
Детето също остава рогато, вместо теле е овен! Колко още рога и копита има, нямам на представа, май и не искам да знам Laughing.

---
Петък е! Цяла седмица тази песен ми е в главата, поздрав от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 18:04 от benson10

# 621
Бенс, мерси. аз каня брат ми със жена му и 2-те деца. кой знае дали въобще ще ги пуснат, ама да опитам.

# 622
Честити ходещи крачета на Петьо! Винаги в правилната посока да го водят!

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 05:03 от Лeни

# 623
a za несправяне реч не иде хич,бут-кемпа работи с пълна сила за малки и големи,само си споделям че да не се сбърка някой да роди 3то заблуден от моето не-ъпдейтнато инфо Laughing Марлела- ooooh!,мерси!

# 624
Момичета, по повод призива на Етка, в интернет има публикувана официална информация за трагедията. Ето линк:

http://www.bghorizon.com/node/143

Нека да помогнем кой с каквото може  Praynig!

# 625
Имах перфектното писмо-покана,изпратено от Деси от Денвър,която всъщност не знае,че на мен ми го е пратила.Тоест знае,че го е пратила,но на друг човек,от друг сайт и ако й кажа,че всъщност това съм аз,но под друг ник и в този форум - ще се сети за коя профилка иде реч.За съжаление файла остана в стария лаптоп,който предаде Богу дух преди две години.Амин.
Каква беше мисълта ми всъщност? /Днес съм изключително разсеяна,половинчо вкарал $ на борсата и място не мога да си намеря.Отиде ни даунпеймънта на къщата/А,да..Деси ако се вписва тук и при желание,мога да ти прати файла.

Лени,не мога,защото не искам.С каква цел се следи профил? Ако някой ме просвети,мен аматьорката,как да си изтрия регистрацията,веднага бих го сторила.

# 626
Момичета, аз явно съм много наивна ли, какво ли. На етажа в офиса сме 4-5 малки организации за социална справедливост, повечето с женски колектив. Ами не могат да опазят тоалетната чиста тия жени. Напоследък опикават навсякъде, а днес... няма да казвам какво намерих върху тоалетната. Преди се чувствах много удобно в офиса си, сега вече и това го няма. Все едно работя на някоя гара.

# 627
Заинтригува ме.Снимка да приложиш?
Не може това да е женска работа,ние сме чистници  Mr. Green ..намесен е мъж,така да знаеш.

Залепи стикер с please, double flush and inspect the toilet for leftovers.

# 628
Не може това да е женска работа,ние сме чистници  

А, не. И аз така си мислех, докато не поживях в женско общежитие с обща баня/тоалетна на етажа. За мен е въпрос на поколение. Съседките ми на етажа бяха с 10-12 години по-млади. Ей, не е истина в какъв вид бяха тоалетните, а се чистеха ежедневно...

# 629
Ами повечето проблеми са в женската тоалетна, та за мен съмнение няма, че са жени.

Сложила бях една бележка веднъж, че тука пазим чистота, но имало обидени. Тоя път проглуших ушите на нашия офис мениджър, тя написа имейл до всички, да видим.

Просто не мога да проумея как хора, които работят в нон-профит за социална справедливост нямат уважение към общите пространства. Аз и в тоалетните в Гранд Сентръл не въм виждала такива изпълнения.

Общи условия

Активация на акаунт