128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Ирка кога май заминавате? Моите ги пращам на 22ри  с ЛОТ

# 646
  • Чикаго / София
За два дни се разминаваме. Иначе и ние сме с ЛОТ.

# 647
Гледам,че сте подхванали темата за екскурзии до БГ.Аз отдавна не съм пътувала и реших,че е време.Започнах да проверявам цените на билетите онлайн на различни компании,гледам и те поносими-между $285 и $392.Да ама не.Натиснах бук ит и то стана....$1085 на човек.(най-евтиното)
Какви такси слагат тези хора?И това е за пролетната ваканция,а след май месец цените са още по-ужасни.

# 648
  • У дома
Аз купих от GTS Travel - $750 на човек

# 649
  • Чикаго / София
happy_mama това което си гледала е предполагам цената на еднопосочен билет. Такива цени не съм срещала за двупосочни билети никога.

Аталанта, то цената зависи от месеца в който летите, компания, престой и пр.

На нас ни предлагаха и други билети на същата цена на която ние взехме нашите,  с по-хубава компания, ноооо с престой от 8 часа на летището м/у двата полета. Ааааааа не мерси, 8 часа ще издивеят не само децата, но и аз.  Нашия полет е с престой от 1 час м/у двата самолета, което мен прекрасно ме устройва.

# 650
irka, личното ми мнение е че 1 час е прекалено малко. Особенно ако е вкл и летище София в полетите.

# 651
irka, личното ми мнение е че 1 час е прекалено малко. Особенно ако е вкл и летище София в полетите.
Летището във Варшава било една шепа. Предостатъчен престой, според мен.

# 652
Летището във Варшава било една шепа. Предостатъчен престой, според мен.

Неприятният момент с късите престои е, когато полетът от УСА излети (да речем) 40мин по-късно и не навакса. А на летище Варшава честичко извозват и превозват с автобуси (вместо ръкави), което допълнително забавя нещата. И понеже Варшава-София полет е 1 път дневно, ако пропуснеш, 'артисваш' за идния ден чак.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 01:14 от Лeни

# 653
Оооо, гуд пойнт, Лени, гуд пойнт. Ще имаме предвид,,,

# 654
  • Чикаго / София
Титина, както Тина е писала летището във Варшава е много малко и  20 минути са предостатъчни за прекачване.

Лени и ти си права, разбира се. Има го и този момент. Но ние два пъти сме летяли със същата компания, със същото време за прекачване и до сега не сме имали проблеми. / аз лично не съм летяла, но децата са летяли, та все едно/. Единия път Ам. самолет беше закъснял, и този за Бг го чакаше. Хубавото в случая е, че като е една компания и за двата полета, малка при това, може да си позволи да поизчака малко. 

Както и да е, те по-дълъг престой нямат м/у полетите. То все си има някакъв риск. С цел да спестя по 300$ на билет, аз съм готова да поема този.

Но ще го имам предвид.

# 655
  • У дома
Лени, и аз така - първия път платих 420 двупосочен.

Ирка, знам, че има много фактори определящи цената на билета. Аз ще пътувам преди месец май и затова спометах цената, т.е. преди летните увеличения.

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 07:04 от Atalanta

# 656
  • USA
А кога започва летния сезон? Ние искаме да летим юни, но ако края на май е по-евтино, може и тогава. Отделно предпочитаме да е до Варна или Бургас, стига да не е голяма разликата в цената, че ще сме 3-4 човека. Скоро звъняхме на някаква агенция да питаме за Стейси и казаха, че преди да е навършила 2 год. плащаме 10% + таксите. На отиване няма да е още на 2 годинки, но на връщане -ще е, но едва ли някой ще се втурне да проверява newsm78.

# 657
На отиване няма да е още на 2 годинки, но на връщане -ще е, но едва ли някой ще се втурне да проверява newsm78.

Не бих лежала на тази кълка - имахме приятели с този казус, накараха ги да доплатят. Все пак пътува с паспорт, хич не е трудно да се провери на колко е години  Wink

# 658
Защо ще проверяват, нали билета (двупосочен) е закупен, когато детето не е имало 2... или?
 Закачил си от далаверата при закупуване, връщането е свършен факт. Grinning

Скоро звъняхме на някаква агенция да питаме за Стейси и казаха, че преди да е навършила 2 год. плащаме 10% + таксите.
Искаш да кажеш 10% отстъпка, нали? Не мисля, че е само 10% от пълната стойност...

# 659
  • USA
Не отстъпка, толкова струва. Ако е над 2 год.- 75% + такси.
Като купуваме билета ще попитаме и как стоят нещата на връщане, защото имаме възможност да се върнем и преди рожденния й ден, но искахме там да го празнуваме.

Общи условия

Активация на акаунт