128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 546
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Маймун горите с цял билет те 80% от ноември искат на всички пътници рожденните дати и ми обясниха, че дори и да лети дете което няма 2г на отиване щом на връщане ги има трябва да се купи место, сори Rolling Eyes а вие защо не почнете да търсите билети? Аз с купуването им сега спестих около 600 кинта, което хич не е малко Peace
Ние също летяхме с Лот мин година и тази също с тях взех, защото ми дадоха най-добри цени Peace летището е  много малко и както Ирка каза и 20мин са ти достатъчни, стига фактора закъснял самолет да не се появи Peace

# 676
 Маймун, ще доплатиш само връщането. Съветвам те да си доплатиш по-рано, не в последния момент. Със сигурност ще проверят Стейси дали ги е навършила. Варианта за купихме го по-рано, трупнато, не важи. Дори и да ти продадат билет, на летището ще ти направят проблем.

Анджи, не ме разочарова. Образ е тя.

За билети говорите и се оплаквате дето до НЙ лети всеки, а до наше село колко летат? И съответно цените са им колкото душа сака, а и полета си е дълъг.

# 677
Лени, а от НЙ да не би да имаше разлика?

newsm78 не знам със сигурност... май защото допреди миналата година всичките ми билети бяха БГ-УСА-БГ и ги купувах от нета (т.е. не съм се възползвала от намаления които може би е имало по агенциите).

# 678
И аз намаления не съм видяла, но все ми се случваше като летя билета ми е да купен утре за вчера.  Mr. Green

# 679
  • USA
Момичета, много ви благодаря, най-вероятно ще се върнем преди Стейси да навърши 2 годинки.

Мимето, аз не съм сигурна, че колкото по-рано се закупят билетите, толкова ще са по-евтини, нали това имаше предвид newsm78?

Ванхорн, все забравям ooooh!, честито ти проходило детенце!

Да ви питам: кои маслини са безсолни и къде ги продават? А също и как е на англ. сусамов тахан и къде да го търся в Хол Фудс? Благодаря!

# 680
Tahini, бурканите са при етник и при сладката.
Безсолни маслини не съм виждала по американските магазини. Само в гръцките в Астория в НЙ. Аз си купувам солени и слагам вода. Сменям я 2-3 пъти и се обезсоляват идеално.

# 681
  • USA
Solley, супер, много ти благодаря  bouquet!

# 682
Благодаря ви мили момичета за хубавите думи  Heart Eyes

Уинкс благодаря  Hug

Чета ви, но с малкия пещоходец вече не мога да седна на едно място (а, дано се отрази на кг. амин  Mr. Green)

Пффф, билети... и аз като Лени шапка ще мятам, ако взема билет за $1000. Няма сезони, няма 5 пари. Тръпки ме побиват като се замисля за полет с малкия... Crazy

Агент, моята госпожица в началото ме питаше "Преди казваше, че съм единствена и обичаш мен най- много на света. Ай белийв вече не е така, нали?" Сега се смее на това. Голям купон у вас, а и по- голям ще става  Wink

# 683
Момичета,на колко куфара с багаж имам право,като пътувам с British през Лондон. В сайта им пише че имам право на 2 куфара по 23кг.,но като се обадих в офиса им в БГ ми казаха че има право само на 1 по 23кг.....каква е истината????Simple Smile)) newsm78

# 684
Да не би да е 2 куфара до 23 общо  ?
Всъщност ако си наумиш,можеш и слон да чек-инеш,ама доста ще се охарчиш.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 19:17 от NotApproved

# 685
Да не би да е 2 куфара до 23 общо  ?

Бърза справка на сайта показва, че не е.  Peace
http://www.britishairways.com/travel/bagchk/public/en_gb

Katita, а от офиса им в БГ какво коментираха за информацията на сайта? Аз бих си принтнала релевантната част от сайта и бих се придържала към тези инструкции.

# 686
Аз пътувам София-Лондон-Вашингтон.
@Solley ами питаха ме къде го чета това Laughing и след това казаха че не е така или аз нещо не съм разбрала и имам право само на 1 Laughing
Да,аз ще си го принтирам, но ако на летището имам проблем Rolling Eyes ще съм и с 2 деца newsm78 и просто не знам. Ще се опитам да потърся още инфо.

# 687
Момичета, много ви благодаря, най-вероятно ще се върнем преди Стейси да навърши 2 годинки.

Мимето, аз не съм сигурна, че колкото по-рано се закупят билетите, толкова ще са по-евтини, нали това имаше предвид newsm78?

Маймун77 ако летите отиване и връщане преди Стейси да е направила 2г тогава може без билет, но само в едната посока няма да можете да си го спестите питах преди да купя билетити и съм сигурна, другото е че искат на всички рожденните дати не само на децата вече при купуване на билетите Peace за купуване от сега, зависи какви цени ти дадът, ще ти дам пример с нас миналата година купих за 22 август-13септември билети през май и ги взех на цена от $1,050 на човек(без детето за нея само $158) сега ги купих миналата седмица и познайте за колко ги взех за същите дати $890 на човек Peace за нас и $750 за Диди Peace не съм фен на ранното купуване,  но за разликата в общата цена си заслужава според мен Mr. Green
Почти вече няма авиокомпания, която да разрешава 2 куфара по 23кг, всички са вече с по 1 куфар  и ако е до към 25-26 кг не би трябвало да имате проблем, но пак зависи от фактора *човек зад гишето* Mr. Green

# 688
Един въпрос....какво да взема задължително от БГ?

# 689
Katita, а от офиса им в БГ какво коментираха за информацията на сайта? Аз бих си принтнала релевантната част от сайта и бих се придържала към тези инструкции.

къде пише 2 куфара? За най-обикновена икономическа класа си пише 1 х 23кг, втори куфар е $50. Катитка, аз не бих пълнила 5 куфара всичките по 25-26кг, по-скоро 24 макс.
Нищо няма задължително за взимане от БГ, но ако предпочитате да не давате пари за нещо конкретно си го вземете от БГ. Например аз носех юрган  Joy, не че тука няма, ама трябва да се купят  Joy

Общи условия

Активация на акаунт