Таблетки за отслабване???

• 232 935
  • 221
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Дружба
виаредина струва...според това какво си купиш, продават се хапчета, коктейл и капсули, има и вариант MIX, който включва коктейл с хапчета+бонус -миксерче за разбиване на коктейла
по отделно хапчетата са около 10 лв, коктейла аз си го купувам за 15 лв, а MIX-a го виждам на някакви безбожни цени (над 30 лв), макар че в ЛИБРА-та струва не повече от 20лв.
коктейла аз си го разбивам с мляко, за да ми е по-вкусен   Hands Thumbsup
а хапчетата пия половин час преди хранене
лошото е че коктейла ти стига за 10-тина дни

# 76
  • София
а хапчетата за колко време стигат, т.е. колко хапчета са за 10 лв.?

# 77
  • София/Дружба
Цитат на: zlatina_t
а хапчетата за колко време стигат, т.е. колко хапчета са за 10 лв.?

ми за...май са около около 2 седмици
30 хапчета са в опаковка и се пият 30 мин преди ядене

# 78
zdraveite.az pix mazindol okolo 2meseca i otslabnax s30 kg.no triabva da vi kaja 4e e adski vredno.imam edna priatelka koiato poludia ot tiax.te deistvat na mozaka i sa mnogo opasni.ne gi piite.naistina deistvat i to mnogo dobre,no si zaslujava da riskuva6.  #Crazy

# 79
  • На небето
Цитат на: Karen
Вярно е , че на повечето пише да се ограничи храната, значи така и така си на диета. Аз например вместо 100 лв. (не съм сигурна за цената) за Ксеникал не месец, бих си купила плодове - отслабва се най-бързо, здравословно и вкусно.
Трайното отслабване не е диета, а промяна на начина на хранене!

newsm10  И аз съм на същото мнение, то ако се отслабваше от хапчета, нямаше да има дебели хора. Звездите и богаташите да не мислиш, че им е хубаво да се спукват от тренировки и от глад за да изглеждат слаби, ако има по лесен начин, те щяха да са първите които да го ползват. Много са ми глупави рекламите от рода: Тъпчете се и слабейте същевременно.  #Silly

# 80
  • София/Дружба
на мене ми е интересно ако комбинирам мазиндола с карзил(който не позволява уврейдания на черния дроб) дали ще е токова вредно?

# 81
  • София/Дружба
абе всички говорите за вредните действия на мазиндола, а никой не казва какви точно са те.ако някой напише нещо повече ще съм благодарна #Puppy dog

# 82
мазиндола е включен в Приложение 3 към чл. 3 от закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите като рисково вещество - за пример, в този списък са също всички барбитурати, диазепам, лоразепам.... След продължителен прием/индивидуално- при някой след втория месец, при други - след двайстия ден/ води до пристрастяване и да се  откажеш коства същото усилие като да откажеш дрога. Прави черния ти дроб на боза, психиката ти е като на параноична лунатичка. Да не говорим за сърцебиене, гадене, виене на свят - до степен да припадаш. Предписвали са ги на хора, които имат проблем с центъра на глада в мозъка, защото потискат апетита.
До скоро се изписваше само със зелена рецепта, но вече е забранен за продажба.
Изобщо не мога да разбера кой би си причинил сам всичко това, но естествено е въпрос на личен избор.
 Thinking  Thinking
Доколкото знам, чрез познат медик или фармацефт все ще можете да се снабдите с опаковка, обаче сама да се вкарвам в беля, не е за мене  тая работа. Че аз за малко да привикна към аналгина, какво остава за мазиндол  ooooh!

# 83
kazvam vi savsem seriozno NE PIITE MAZINDOL dori da ste 100 kg.mnogo e vredno,nedeite.

# 84
Твърдо съм против всякакви такива измислени начинин за отслабване. Току-виж ти разбъркали хормоните или ти увредят нещо друго, та вместо да изпишеш вежди ще извадиш очи. Най-доброто и полезното отслабване се постига с увеличаване на движението. Е, ако можеш и леко да ограничиш яденето, още по-добре.

# 85
Ооо, и аз бях пила мазиндол преди доста време и беше най-голямата ми грешка!
Наистина ставаш като наркоман - не ти се яде, пресъхва ти устата, непрекъснато си унесен и ти се спи, втриса те от студ, дори когато е топло.......
Да не говорим, че след 2-рата седмица привикнах към него и пак започнах да си ям и съответно напълнях.

Не препоръчвам на никой да го пробва.

# 86
  • София
Мен пък мезиндолът ми понесе супер.
На няколко пъти само усетих тръпки, бученее на уши, но и без мезиндол при толкова малко ядене щеше да е дори по-зле. Иначе не изпитвах глад и жажда /хем вземах само по половин доза/ имах и "прилив" на енергия. За един месец без никакви усилия отслабнах 10 кг. /за да съм честна отдавна ги наваксах/. Вземах го само месец, защото всички непрекъснато  341uu , а личната лекарка направо отказа да ми го изписва повече /хем съм в нужната категория Grinning /. направи ми впечетление, че на упътването почти няма странични и вредни ефекти и може да се приема от деца над не помня точно колко години.
Ако мога да си го намеря от някъде ще си го вземам пак /макар и с известна доза страх/. Питах мой познат аптекар доколко е опасно, а той опасно е, ама защо нито знае, нито може да обясни

# 87
аз пак се намесвам - знаете вече, че съм против подобни експерименти, но пак да кажа - всички възможни медикаменти против отслабване са ВРЕДНИ! ако ставаше така - всички щяхме да сме със супер мерки! Ако сега не усещате вредата, след време се появяват разни ядове... Най-страшно е за черния дроб и за лигавицата на тънките и дебелото черво! Недейте, момичета!
много може да се пише, но голяма част от тези лекарства минават под графата "хомеопатични", но не защото са направени само на билкова основа, а защото хомеопатичните не се подлагат на регистрация както другите. Иначе подобни медикаменти никога няма да бъдат официално регистрирани в която и да е държава!

# 88
  • София/Дружба
на мене лично ако ми се удаде възможност ще пробвам с тоя мазиндол

# 89
Здравейте на всички,които са пили или не са пили мазиндол.Аз го пих преди години и съм много доволна от него ,беше само за месец ,но имаше голям ефект.Сега бих го пила пак,но не мога да го открия.Искам само да знам какво толкова страшно намират в него ,зашото на мен нищо не ми стана.Само ме плашат мои познати ,че е ужасно вреден,но на какво......Предлагат ми Ксеникал.но той е много скъп и не мога да си го позволя.Имам само 5кг. да сваля,но от  известно време изобщо не става,дори ходя на фитнес,но уви,кг-те си седят.Кажете ми скъпи жени как да се справя.........Ако можех да пиина малко mazindol............

Общи условия

Активация на акаунт