Таблетки за отслабване???

• 232 946
  • 221
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Аз и сега пия Мазиндол (вече съм на последните 4-5 хапчета) и съм доволна.За съжаление вече не се произвежда
 Sad  - поне така казаха в аптеката.

Преди 5 години с него отслабнах 30кг Simple Smile , но преди 2 години ме оперираха онкологично и пак напълнях ooooh!
Имам разрешение от лекар ( и зелена рецепта), и затова не вярвам да е чак толкова вредно.
Пък и аз не съм се пристрастила от тях......

# 91
  • София/Дружба
вече съм голям фен на мазиндола!!! моля ви се ако някой знае откъде да си го намеря да казва  Rolling Eyes

# 92
  • Там където е семейството ми
Цитат на: solley
вече съм голям фен на мазиндола!!! моля ви се ако някой знае откъде да си го намеря да казва  Rolling Eyes

Хич не е здравословно но щом си решила ти си знаеш най-добре.

Би трябвало да го има във всяка аптека.Но никой няма да ти го продаде просто ей така.Само и едиственно с рецепта. Grinning

# 93
  • София/Дружба
ми и да не е здравословно за 1 месец няма да умра, нали  People Angel
само че май са го спрели вече от производство Sad

# 94
  • София
Чувала съм, че мезиндола и редуктила са почти едно и също. Разликата е в производителя и цената /редуктила май отива над 100 лв./ и във факта, че редуктила е доста по-пречистената версия. Само че, дали и редуктил се намира в момента не знам.

# 95
  • Там където е семейството ми

Grinning Не не се умира.Не знам възможно е и да са го спрели от производство не съм запозната.  Neutral Face

# 96
Цитат на: ivka10

Grinning Не не се умира.Не знам възможно е и да са го спрели от производство не съм запозната.  Neutral Face

Аз два пъти съм пила мазиндол, ама не съм се гътнала още. Аз го пиех в комбинация с ПЕКТИВИТ С на д-р Тошков.

# 97
  • Варна
За какво е ПЕКТИВИТ С на Тошков? Rolling Eyes

# 98
Цитат на: Haliotis
За какво е ПЕКТИВИТ С на Тошков? Rolling Eyes

Ами понеже Мазиндола нещо правеше на черния дроб, не си спомням какво, а Пективит-Сто - обратното. Ето какво пише на опаковката - Препоръчва се при повишен холестерол и липиди в кръвта, при наднормено тегло и затлъстяване. При всички стомашно - чревни смущения: диарии, колит, ентероколит, газове и болки в червата. При затлъстяване на черния дроб, хроничен хепатит, цироза и стеатоза, състояние след инфаркт. Пективит С е мощно средство за изчистване на организма от токсини.

# 99
Здравейте пак,ясно е ,че няма от къде да си го намерим.Тогава да измислим нещо да се справим с тези кг.Някой да има идея как става най-бързо.Защото нали знаете,че като дойде лято и на всички ни е ужасно гадно,когато не можем да облечем това и онова.Да си помогнем някакси а.

# 100
Като ви чета ми настръхва косата:(
Абе милички вие не искате ли да сте живи и здрави бе? Кой ще гледа тия деца ? Сега може да не оказва влияние, но знае ли се след време какво ще стане #Shocked
Избора всеки си го прави сам. АЗ също съм пила ксеникал. КУпих втора опаковка, но така и не я почнах, а я метнах в кофата за боклук.
Сега за 2 м. съм свалила около 9 кг и съм щастлива.
Глад, инат и движение. Това е.
Ако ядете салати и спортувате и не  вечеряте - успеха е 100%.

# 101
Незнам Скъпа,но ти явно имаш много воля.Кажи как я постигаш.Какво си казваш сутрин,как излизаш навън.Аз незнам на мен ми е трудно.Страшно съм комплексирана.Това ме убива. Embarassed

# 102
Цитат на: С.Бориславова
Незнам Скъпа,но ти явно имаш много воля.Кажи как я постигаш.Какво си казваш сутрин,как излизаш навън.Аз незнам на мен ми е трудно.Страшно съм комплексирана.Това ме убива. Embarassed

Абе ти ако ем видиш мен, ще се успокоиш, но не си Simple Smile
Глад, гладддддддддд

# 103
Това е то силен дух.И аз искам научи ме да се харесвам поне малко.  261uu Радвам се натикава като теб.Така трябва.Продължавай на пред и това е. Grinning

# 104
  • София
Момичета, стягайте се доде е вдреме. Аз се мотах, мотах и минаха 4,6 г. от раждането, а килцата са ми същите /на два пъти свалих 10, после си ги вдигнах/.
Най-лошото е, че си свикнах така и вече и не ме тормози много, а килцата ми са доста над нормата Cry Човек, ако много отлага в един момент свиква и се примирява...

Общи условия

Активация на акаунт