SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 23 976
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • гр. София
Розе, Hug
Няма страшно: и като аз аз съм 2 тона и пак се пъхат под мен: . За сметка на това съм много нежна и внимателна.

Аз изобщо не се и съмнявам, че си нежна, внимателна, любвеобвилна, сладка, добросъвестна, добросърдечна, кокетна, мила, добричка, мъркаща, галена, галеща, глезена, глезеща, гушкана, гушкаща, цункана, цункаща..... Heart Eyes

Само внимавай да не му се стовариш отгоре с двата си тона барабар, че лошо тогава....

# 31
Apocalyptic city, Heart Eyes
Искаш нещо такова - цък Mr. Green ?!

За снимката - твоето 'сърценцнценце' спира, а моето бие до пръсване в такава ситуация. Странно разминаване Thinking .

Розе, Heart Eyes Hug
Въх, изчервих се Blush : толкова истина в едно изречение, но ти си Чък, така че е нормално. Благодаря   bouquet !
Ми... когато сме така, аз се рея на 50 см. от земята и има достатъчно място, даже за двамата Laughing ...

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 17:33 от Impala

# 32
  • гр. София
Импалка, тъй е то - което е истина - истина е! И Чък знае това най-добре Wink

...имало място даже за двамата....
Свикнаха ли да те делят или Чък да си сяда на д-то и да пише нещо по въпроса, та да ги пришпори малко  Mr. Green

# 33

Няма страшно: и като аз аз съм 2 тона и пак се пъхат под мен: . За сметка на това съм много нежна и внимателна.

Импалка ... ако знаеш тази снимка и това .... какви мисли навява в моята главица  Blush Blush Blush

Апокалиптик , ако беше така снимка ( #Cussing out заЩо не мога да намеря .... ) Щях да сложа едно +18 .... Все пак на някоя може да и стане лошо .....

# 34
Импалка, тъй е то - което е истина - истина е! И Чък знае това най-добре Wink

...имало място даже за двамата....
Свикнаха ли да те делят или Чък да си сяда на д-то и да пише нещо по въпроса, та да ги пришпори малко  Mr. Green

Ди-й-йн се 'опъва' малко, защото е обсебващ и доминантен (ухааа!), и въпреки че ме споделя с малкото си братче, почти не му дава да ме кара (а тогава положението е мяууу...!) - може би заради случката с iPod-a и песента на Джонас Sick . Но аз си ги обичам и двамата еднакво, и колкото - толкова: все съм доволна. Обаче, доскоро Сами не спеше и си наваксахме, даже си заехме за доста време напред Whistling . Но не казвайте на Ди-й-йн Praynig : ще тръгне да се доказва и да ме превъзпитава...

Но ти пиши, пиши - за мен е удоволствие да чета творбите ти Hug .

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 13:18 от Impala

# 35
Злате, нямам думи! Такава празнична темичка си ни спретнала, че не мога да не те черпя един Дженсън  Hug

Галче, благодаря за почерпушката!  Hug Биде високо оценена.  Heart Eyes
Аз благодаря на всички, които даваха идеи и снимки за новата тема, че този път нямах време да я спретна сама и без тяхната помощ нямаше да стане така празнично-красива.  Hug  bouquet

# 36
Аз май вървя след теб тази вечер  Laughing
Темата е станала чудесна, благодарим за труда  bouquet
Импалка, пратих СМС на Диийн  Mr. Green Каква съм гад само, а  Twisted Evil

# 37
[...] Импалка, пратих СМС на Диийн  Mr. Green Каква съм гад само, а  Twisted Evil

O, Златето или Dana биха го ръгнали в ребрата Joy : 'Kолко пъти да ти повтарям, когато си с мен да оставяш Импалата на брат си!!! Само скимти отвън, а ти тичаш при нея и се разсейваш от важната работа!' - това като урок по споделяне Mr. Green . После може и да го пляснат по голото вратле, Галче, вратле, и тогава Импалата има да си скимтииии навън Cry Cry Cry .

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 17:27 от Impala

# 38
Апокалиптик , ако беше така снимка ( #Cussing out заЩо не мога да намеря .... ) Щях да сложа едно +18 .... Все пак на някоя може да и стане лошо .....
Абе малко се съмнявам, че на някоя ще й стане лошо Joy трябва друга дума тука hahaha
Импалка, друго имах предвид, но благодаря за снимката, жалко само, че не е наистина тяхна  Blush

# 39
Apocalyptic city,

1) Не лошо, а едно такова хуууубаво Wink , топло, нали?

2) Обясни по-добре и ще потърся в архива.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 13:21 от Impala

# 40

Импалка ... ако знаеш тази снимка и това .... какви мисли навява в моята главица  Blush Blush Blush

Аз бях набарала една на Дийн такава  Embarassed ама ме досрамя да ви покажа този воайорски колаж.
Пуснах го само на рали ама знам 4е си ми после монитора със те4ен сапун Simple Smile

# 41
Импалка, не се изразих добре май по-нагоре. Но става дума, че такава снимка така или иначе няма. Хайде, по-късно ще ти покажа какво имам предвид, готви се! Joy

# 42
Абе малко се съмнявам, че на някоя ще й стане лошо Joy трябва друга дума тука hahaha

Колко много си права, Инче  Joy   Най-много да й излезе име в работата  или да предизвика "припад" на околните  Mr. Green  Ама сами са си виновни, да не шпионират  Mr. Green

На всички снимки днес момчетата изглеждат супер празнично и изкусително, само трябва да им дръпнеш панделката/ хавлийката  Grinning   И на мен ми е някак празнично, може би е от снега, макар че окапах от студ след 1 час ходене навън.

# 43
Да, нямат *** снимки и слава Богу, но колажът от поста на Miriel е най-близкото и все пак прилично, което съм виждала. 'Щото какви ужасии и отвратии има ooooh! ...

Но дори така навлечени пак ни стигат, нали?

PS. Само че като видя такова нещо, в главата ми звъни култовата фраза: 'Мамо, пишка ми се!'  Crazy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 13:23 от Impala

# 44
Мда, докарали са много съсредоточено особено изражение  Joy   Дори малко на свършена работа навежда, ха ха ха

Общи условия

Активация на акаунт