SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
[...] Заради последния епизод на 2 сезон си сбърках гоблена... та разшивах тука 10 бода 100 часа... ма то как да не сбъркам... [...]

Vanya,
Цък, чадо Twisted Evil ! Кака ти Импала е гад подла и коварна  newsm65 .

prissson,
Благодаря   bouquet ! Трудът ти е безценен, особено за глухарки като мен, които освен че не чуват всичко, като се заплеснат по някой Убавец хептен не вдяват Joy .

emichka84,
 Joy Joy Joy Щом само си биеш главата в монитора пак си добре - има някои, които дават клавиатури и монитори на късо със слюнки hahaha . Шлиферът на Кас май е откраднат, заедно с дийновото кожено яке, но дали този протестен фенски акт ще подсети екипа в правилната посока Rolling Eyes ?

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 01:34 от Impala

# 61
Призън, аз пък не разбирам много добре английски, та какво да ти говоря. Благодаря, благодаря, благодаря  Hug  bouquet  И Джаред е такъв сладкиш, утре ще изгледам всичко, т.е. днес по-късно  Grinning

Ваня като спомена за безкрайното злоупотребяване на Дийн с бъргари и какво ли не, и се сетих за оня момент, когато си беше натъпкал устата като угоен хамстер  Joy  Би било добре все пак да спретнеш по един гоблен с ликовете на  братята, а и докато ги пошийваш, ще държиш под око оригиналите, гледайки, и никакви грешки няма да има. Вече и с модели си уредена   Mr. Green

А, ще му турят на Кас още един шлифер и това ще е  Grinning  Сърцето ми се къса понякога като го гледам такъв изпаднал и изсулен. Ама нали е над всичко материално  Grinning  Обаче материалното го издебва и си пробива път към него все пак  Grinning

# 62
  • София
Въх мари майкоуууууу!!!
Вече си го представям лепнат над семейното ложе Дийн и... Ухххх!!!
Мъж ми свъсем ще се откаже то мен!!! (то па да имаше поне една повтаряща се дама, с която да го уредя от сериала...)

За момента с натъпкването - инаги съм се чудела от къде е и просто не можах да повярвам как го натъпка това в устата си. Ама не - тоя човек винаги яде така!!!  Joy Joy Joy Просто няма такъв смях!!!
А Самито горкия винаги го гледа гладно...

Благодаря за преведените клипчета... Изгледах една част от тях!   bouquet
Дженсън ни по`фали и каза, че феновете са почтителни - ами как няма да са като тука БГ мамите стоят на Маракана и следят за реда на игрището при "оправянето" на тренера. Важно е, че има дисциплина!!!  Naughty

# 63
prisson, и аз мерси за клипчетата. Уж съм в час с английския, ама предпочитам да се концентрирам върху гледането  Blush

Импала, откак се озяпах в сериала си имам защитна мушамичка за клавиатурата, иначе отдавна да е предала боду дух от толкоз флуиди... Mr. Green

Шлифер, не-шлифер, трябва да си ходи! Тука има една сценка на Миша от преди години от "Спешно Отделение"...

# 64
Vanya,
Ето ти едно любимо мое клипче, посветено на вечно гладния Ди-й-йн Heart Eyes : http://www.youtube.com/watch?v=azKjmFBVRGI  Laughing .
Обожавам мъже с апетит (за храна, Галче, за храна и не само Wink ).

PS. Не знам името на 'мръвката' от аватара ми, но трябва да е модел някакъв Thinking . T.e. И него не го познавам... в никой смисъл Cry Cry Cry .

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 01:35 от Impala

# 65
Не се явявам няколко дена, а вече нова темичка има   bouquet
Най накрая приключих с конвенцията в Барселона!!! Ето и вече качените клипове (с нескопосан превод  Grinning)

Prissson, супер ти е превода! Мерси, че ги споделяш с нас! Hug

Дженсън ни по`фали и каза, че феновете са почтителни - ами как няма да са като тука БГ мамите стоят на Маракана и следят за реда на игрището при "оправянето" на тренера. Важно е, че има дисциплина!!!  Naughty
А, някои не сме мами и пак въпреки това сме се регистрирали, щото SPN групата тук няма аналог в България по активност. Simple Smile По-активни и запознати сме с новините още в момента на излизането им даже от официалния фен-сайт на сериала за България: (http://supernatural.bg/). Подозирам обаче, че и тия, дето са мами и те забравят за малко маминските задължения, за да си полафим на високоинтелектуални теми. Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 01:30 от Dana_Scully

# 66
  • София
Тъй, тъй... И аз не съм мама... даже и на път не съм, ама дет сЪ викЪ "Който разбира тук се спира".
(Няма да кажа, че много от списанията краднат от разни форОми инфо)
Импала,   bouquet

Майкооууууу ма то аз съм гледала няколко клипчета как Дийн се тъпче, но не предполагах, че са толкова много и разнообразни. И защо задължително от устата му стърчи нещо?!?!?!!  #Crazy
 Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 01:37 от Vanya_I

# 67
Тъй, тъй... И аз не съм мама... даже и на път не съм, ама дет сЪ викЪ "Който разбира тук се спира".
(Няма да кажа, че много от списанията краднат от разни форОми инфо)
Импала,   bouquet
М, даа, особено българските списания, в които се среща нещо за сериала и момчетата (броят се на пръстите на едната ръка), почти съм сигурна, че крадват наготово инфо именно от нашия форум. Wink Mr. Green

# 68
Аз пак дас е оплача ..... не мога да гледам клипчетата на prissson ....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out мразя я тая странаааа (Испания)
Vbox7 ми се отваря суууууууупер бааааааавно. ...... Няма значение  Cry.

А по повод мамите .... Аз приспивам бебоната и се гмуркам в света на SUPERNATURAL  Mr. Green
А на Маракана понякога вместо секси екипчето може да го объркаме с престилката ...  Whistling

# 69
Хубав петък и закусчица, не съм прекалила, нали  Grinning  Така изгладнях от клипа с хапващия Дийн

Да се почерпим по повод изчезването на шлифера  Mr. Green  Така де,  Кас има да покаже много повече от един шлифер.

И в никакъв случай мараканският екип да не се бърка с подобно облекло!!! Последствията са непредсказуеми и за двата обекта  Mr. Green  Макар че би ли простил на това  Rolling Eyes  И изчезвам преди да съм нашляпала още картинки  Grinning

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 08:20 от lili0909

# 70
Лили, чудна закуска  eat,
рано Ще да си станала, та да опечеши кроасани.

Та както казахме, днес е петък и за жалост нямаме епизод .... Но това не пречи ние да си направим един, нали?

# 71

Шлифер, не-шлифер, трябва да си ходи! Тука има една сценка на Миша от преди години от "Спешно Отделение"...

емичка  smile3521 newsm10 newsm48 newsm03 благодаря ти, отварям темата и веднага погледа ми се спря на това, изкипих си кафето, зяпам го от 10 мин, нооооо Миша ме разбуди колкото да съм изпила 1 кана  Shocked Mr. Green Laughing Mr. Green Two Hearts

Какво не му  харесвате на шлифера,  стои му чудесно, както се вее, може би в това е идеята. Е добре де и аз предпочитам да го няма и да го пуснат по едни дънки и по един тишърт, но надали, като гледам наблягат на официалното облекло.  Thinking

А да и добро утро, Люси благодаря ти много  за Касово-кифлено-кафяната закусчица  Hug newsm51

Дженсън също ли е минал през брадат период?

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 10:20 от Mupka

# 72
Добро утроооо, петък е, петък еее  Party

Направихте ли си сутрешната гимнастика?

И специален поздрав за Ми (не се чудете, съкратено е от Мирка Mr. Green).
Миша, когато получава смс, че е поканен на срещата в понеделник Sunglasses ...

prissson,   bouquet прекрасна работа си свършила, с кеф отново ще изгледам всичко! Аз пон якога като се зазяпам в Сам и много много не слушам какво си говорят  Mr. Green

Люси, мерси за закуската Hug

# 73
prissson, срахотни са преводите! Благодаря!  Hug

Мирка, да видиш Мишата в по-различна светлина  Wink
на последните две цъкай за по-големи

# 74
Хора, уникални сте! Голяма веселба си спретвате! Чета ви от около 3 теми назад, но все не се включвам, понеже не ви бях настигнала с епизодите, а не обичам спойлери Blush И сега, както бях свикнала да имам епизоди за гледане по всяко време, щом ми скимне (считай почти нон-стоп, друг вариант няма Crazy), изведнъж свършиха (!!!!! Crossing Arms Close) и чакането ми се струва невъзможно! Честно, гледам доста сериали, но този ми е неоспорим фаворит! Ако не ви чета, не знам как ще чакам още месец..
Уточнявам: клон Дийн. Гледа ме от монитора в работа, от монитора вкъщи, от дисплея на телефона Blush Вече се притеснявам за себе си. Както и да е. Те хората гоблени шият с тях, аз се притеснявам за мобилния си Laughing

Още веднъж,   bouquet Следя ви!

Общи условия

Активация на акаунт