SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 018
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Злата днес ми е ударно- Кастиелско, честно, просто лудница! Първо Емичка с този гиф, после милото ми Цве /съкратено от Цветенце/ пусна накефен Миша   bouquet Hug .... след това си влизам в туба и бам- това клипче, след това реших да се регна най-накрая във фенпоп-а и оп излязоха ми към 3 канала за Кас и Миша и в единия открих това..OMC , спойлирах се здраво, но въобще не знаех, че ангелчето е такъв флиртаджия  Mr. Green Аууууу! И сега ти ме довърши - за което ти благодаря  Crazy Те първа се уграмотявам за Миша- снимки и тн извън СПН и мога да кажа, че от това което виждам е много свестен човек и доста привлекателен мъж  Blush Mr. Green Crazy Flutter Hug

September и аз така катo тебе, свикнах с лукса и удоволствието когато си искам да ги пускам и да ги повтарям с мъжо даже, ама съм към средата на 5ти сезон и усещам че края наближава и просто не мога да си представя как една сутрин ще стана и няма да имам серии за гледане, пълен ужас! Sad Старите кучета казвайте как да се справим със супернатуралния глад и абстинениция?

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 12:13 от Mupka

# 76
Здравейте....

гледам всички сте се пренесли вече тук

уф всички само за тези братя ми надуват главата...

айде да вземе и аз да ги почна вече

крайно време е

ама ме е страх, преди месец с Мирка си говорихме как само двете останахме девствени от супернатуралните братя... и тя след това се изгуби тотално.... под чарът им

да не взема и аз да си изгубя ума... не че е много де

# 77
Здравейте....

крайно време е

ама ме е страх, преди месец с Мирка си говорихме как само двете останахме девствени от супернатуралните братя... и тя след това се изгуби тотално.... под чарът им

Да вярно е, всички ми надуваха главата с тия братя. Първо почнах първи сезон -спрях към 4та серия, после пак се насилих- едвам стигнах до Блъди Мери-то и след това някак си беше по-лесно до края...после пак спрях. И един ден си пуснах втори сезон ...и край! Бум, тряс, прас - откачих тУтално и вече като дойде и Кастиел- брой ме изтрещяла! Simple Smile Сега съм в много тежко състояние, но ми харесва! Simple Smile А тъкмо и навреме, че малката е при бабите, та да изтрещявам на воля Simple Smile

Белс давай поквари се бе момиче, страхотно е! Ще видиш! Simple Smile И аз така се дърпах, ама няма как да се разминеш да знаеш Simple Smile Рано или късно ще луднеш по тях Simple Smile Давай докато Емата спинка по начестико и имаш време  Hug
Имам чувството че Сам ще е твоя човек Simple Smile

# 78
Имам чувството че Сам ще е твоя човек Simple Smile
Хич не ми се вярва Сам да е човекът на Бела, ама хич... после ще си говорим
Prisson, у-н-и-к-а-л-н-а си, почнах ги едно по едно Grinning
Импалка, кой е това? Казвай на ушенце с кой е изневярата Joy Joy

# 79
Само не ме бийте

кой от двамата е Сам ?

Embarassed

# 80
Имам чувството че Сам ще е твоя човек Simple Smile [/b]
Хич не ми се вярва Сам да е човекът на Бела, ама хич... после ще си говорим
Prisson, у-н-и-к-а-л-н-а си, почнах ги едно по  Grinningедно

Ами да после ще видим, нищо чудно да се лъзне по Кас  Mr. Green знае ли се  Laughing

Белс, Сам е в подписа на Инчето...кажи по визия кой ти харесва най-много?

# 81
Мирка, обещавам ти в понеделник да те нашляпам hahaha Що издаваш, а???

# 82
Е хубо, да взема и аз да се върна тук след много, много месеци отсъствие   bouquet   Ама щото и аз съм фен на Кас, да подкрепя Мирка, че съвсем се е изгубила в алтернативната вселена, понесена на ангелски криле  Joy Ама какви криле, какъв ангел!!! И какъв шлифер  hahaha hahaha hahaha
Иначе сериала го следя от първата серия на първи сезон, много преди да открия форумите на бг мама  Grinning  Както вече се разбра - първо бях тийм Сам, сега вече съм тийм Кас  Blush
Поздрави на всички   bouquet

# 83
Белс, Сам е в подписа на Инчето...кажи по визия кой ти харесва най-много?

Ами така на пръв поглед май повече ми харесва другия с късата косичка... но после като гледам не се знае...

всички казват, че първи сезон е труден и след това вече става добре

така ли

# 84
 И от мен здрасти на цялата компания в тази тема!
Здравейте....
крайно време е

Ха ха ха Белс, водя те, водя те, аз нали съм още на 1 сезон, 13 серия, чак Мирка скоростно ме превари, но поне различавам кой е Сам, кой Дийн, кой Кас  hahaha hahaha hahaha

# 85
  • гр. София
Здравейте!  Grinning
Колко народ се е събрал тук!
Привет на всички новодошли, които не познавам wavey

И днес какво, няма епизод, а? Crossing Arms
Като как ще оцелеем до след Нова година, питам аз?

# 86
Мирка, обещавам ти в понеделник да те нашляпам hahaha Що издаваш, а???
ахаххаахаххаха Инчеее   mrstraetz
Що да не издавам, нека я настройваме какво я чака, защото цялата лудост те връхлита като комета след това  Mr. Green

Веси много се радвам, че и ти си Кастелка ...аз съм здраво в АУ-то да, но пък е толкова прекрасно  Laughing Днес не съм пускала серия още, но повече не мога да отлагам...отивам!  Crazy без това го обърнах на чат Simple Smile Изритвам се.... Embarassed Rolling Eyes Laughing

Диди свърши първи сезон и пускай втори- там е истината Simple Smile А до четвърти като дойде и Кас, вече ще си много болна така или иначе, да знаеш.
Зимна роза те първа ще науча какво е да няма за гледане Sad Sad

# 87
  • София
Здравейте момичета!
Радвам се, че има новоприсъединили се като мен!  Hug Hug Hug

Аз съм на трети сезон... Епизода с лошия късмет и детето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тези, които са го гледали знаят. За другите не казвам. Много се смях!!!!
Надявам се Бела да я виждаме още - много е симпатична. И таз русокосата също, въпреки че... е опасТна!

Първият сезон е много труден наистина!!! След това - мноооооого смях и няколко демона между тях! Добре, че бяха старите кучета тука, та да не се откажа след Блъди Мери. Определено бях подготвена от тук и го преживях!   bouquet

# 88
bichito,
Страхотна диверсия си намислила: да се вмъкнеш на Маракана по престилка Mr. Green .
PS. Твое беше албумчето с разни вкусотии, нали Laughing ?

Розе,
Аз ще повтарям и повтарям, и повтарям удоволствието – както знаеш, ненаситна съм Laughing .

Добре дошли на September, Bella, Неси-Веси (с която, като гледам от къде е, може би гледаме SPN от една и съща паметна дата - 13.02.2007, която за мен е празник и отбелязвам подобаващо) и danir! Mмммм, колко нови.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 14:19 от Impala

# 89
Яяяя, колко много новодошли! А добре дошли!  Hug
И к'во стана сега - здрачната тема се обезлюди, а?  Wink Зарязахте романтичните вампири и върколаци и почнахте да налитате на ловците.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт