Заведения в Бургас

• 113 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Дребен, благодаря!
Интересува ме по-скоро вечерното меню на Кметска къща и има ли нещо по-нетрадиционно.

# 556
beca - аз ходя само за обедното и не съм поръчвала от менюто, за това не мога да ти кажа мнение. Но щом едното е вкусно, предполагам и другото ще е   Crazy

# 557
Ние ходихме на "Луксор" преди няколко дни. Много съм доволна от кухнята, обслужването, обстановката, всичко. Може би попаднахме на заинтересована сервитьорка, в интерес на истината нея не съм я виждала друг път. Картите не важат вече,прави сте.

# 558
  • Бургас
аХ`Не!

След твоето мнение ще му дам още един шанс. Hug
 За обстановката и обслужването съм без забележки,
не ми хареса храната.

# 559
Да ти кажа аз съм много критична и винаги си казвам каквото е, е нямаше за какво да се хвана този път. И пицата беше цялата отгоре в колбас, и месото беше вкусно, паста , калмари, на сервитьорката много и се работеше определено. Дано задържат това ниво, а не като отида след 2 седмици ...

# 560
  • Бургас
Дребен, благодаря!
Интересува ме по-скоро вечерното меню на Кметска къща и има ли нещо по-нетрадиционно.

Освен, че е малък грамажът и е голяма цигания нощно време, нищо друго не мога да кажа. А сервитьорите определено не са от най-любезните.
Чалгарница си е, но на който му харесва този тип заведения, сигурно ще му хареса.

# 561
Много ти благодаря, точно такъв тип заведения никак не харесвам.
В Луксор СЕ пуши- въпреки че кухнята ми хареса, повече няма да стъпя там.

# 562
  • Бургас
Много ти благодаря, точно такъв тип заведения никак не харесвам.
В Луксор СЕ пуши- въпреки че кухнята ми хареса, повече няма да стъпя там.

В Кметската къща щяха да те одимят със сигурност. Там също се пуши.

# 563
Тоя Луксор са на настроение май.  Crazy

# 564
Дребен, благодаря!Интересува ме по-скоро вечерното меню на Кметска къща и има ли нещо по-нетрадиционно.
Освен, че е малък грамажът и е голяма цигания нощно време, нищо друго не мога да кажа. А сервитьорите определено не са от най-любезните.Чалгарница си е, но на който му харесва този тип заведения, сигурно ще му хареса.

За грамажът съм съгласна. Всеки път имам чувството, че теглят храната направо с чиниите. Особено при салатите си личи изключително много. Един домат нарязан на прозрачни ивици, краставицата същата история, плочка сирене и малко чушки за маскарад. Laughing
Но сервитьорите винаги са били любезни с нас като сме там. Особено последният път момчето беше много отзивчиво, както се изрази някой по-напред за Луксор, работеше му се. Към обслужването нямам забележки.
За чалгарницата съм съгласна на 100%. Зависи и от посетителите понякога. Последните няколко пъти, в които сме били на там музиката винаги е различна и затова всеки път си сменям мнението. Имам предвид, че единият път "къщата" беше пълна с някакви фолк-екстеншън-диви и това, което свириха беше 90% отвратителни кючеци, та малко стояхме и бързо напуснахме заведението. Друг път като сме били - основно сръбски и гръцки песни. Трети път - друго. Много е шумно и преди да почне оркестъра. Налага се да викам, за да ме чуят. Не е любимото ми заведение, но често ми се налага да го посещавам и имам наблюдения.
Но както каза Tintina такъв тип заведение е, затова не мога да очаквам и да е тихо и спокойно. Като искам спокойствие си сядам в Инканто и се наслаждавам и на храна и на обстановка и на всичко.

В Луксор бяхме скоро и останах много доволна. Може и да сме попаднали на същата "работеща" сервитьорка, не знам, но нямам забележки. Непушач съм, а приятелката, с която бях е бременна и също непушач, съответно димът и двете не го понасяме. Пушеше се до нас, но дори не се наложи да казваме на сервитьорката. Сама пое инициативата. За щастие мъжът беше явно добросъвестен и се извини. Храната беше на ниво, доволна съм. Надявам се и аз да ги урочасам, защото дълго време след последният им гаф не ги бях посещавала.

# 565
Тоя Луксор са на настроение май.  Crazy

По-скоро са жалки хитреци. Специално погледнах- на вратата няма задължителната табела, указваща дали пушенето е забранено или е забранено за деца. Имаше поне три деца под 10 години.
Сложили само един блед надпис, че се продават тютюневи изделия. Т.е. да не изпуснат никого.
Но като се има предвид, че беше полупразно- явно те са балъците. Жалко наистина- тъкмо решихме, че сме намерили нашето заведение.

# 566
От коя страна е входът на Кметската къща?

# 567
От коя страна е входът на Кметската къща?

От към малката уличка. Точно срещу мястото където беше преди пицария Маската.

# 568
Благодаря!  bouquet

# 569
  • у нас
Снощи отидохме в Китайския ресторант в "Изгрев". Много са му понижили качеството, като почнем от обслужване до качеството на ястията.  Дамаската на сапаретата и столовете беше толкова засечена, че направо те е гнус да седнеш. Като пък седнеш усещаш пясък, да се чудиш по това време от къде, да е лято ясно е от къде ще е  Laughing После като ни донесоха чиниите бяха толкова мазни, че като я вдигнах моята щях да я изпусна от мазнотия. Едната чиния беше със засъхнал ориз  ooooh! Върнахме ги да си оправят. Съответно после ни докараха такава неща, че сигурно някое дете в първи клас се е учило да готви.   ooooh! Оризът беше степан, суров и студен. Ужас. Донесоха го последен, преди него другите плата  Rolling Eyes Ако в един китайски ресторант не могат да правят ориз, то какво ще могат?  Whistling Сладко-киселият сос в едното ядене липсваше  Thinking Обслужването няма да го коментирам. ooooh! Не бях ходила много отдавна там, но и нямам намерение да повтарям.  Naughty

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 12:44 от Sinara

Общи условия

Активация на акаунт