Заведения в Бургас

• 113 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
В интерес на истината и моята паста не беше особено добра вчера - безвкусна и студена.
А първият етаж излиза в ремонт от 05.02 - 13.02 . Проектът не ми харесва.

# 541
Аз през цялото време бях с якето си и пак едвам издържах. Краката ми станаха на кочан. cold
Лазанята ми беше претопляна преди да ми я сервират поне 3-4 пъти. Толкова беше суха след това....
Прощавам им обаче. И все пак ако четат ако може да върнат в менюто тази с пилето.  Mr. Green
Само не разбрах, защо им прощаваш newsm78 Защото няма избор къде да се ходи ли? Ами не се изненадвайте тогава от занижаването на качеството...
Аз влязох да питам някой има ли впечатления от р-т Тренто?

# 542
  • Бургас
Ами защото намирам, че е хубаво да се прощава, например.....  Peace
Който не работи, той не греши! Wink Айде, няма нужда от такива глобални заключения!  Peace

# 543
Аз през цялото време бях с якето си и пак едвам издържах. Краката ми станаха на кочан. cold
Лазанята ми беше претопляна преди да ми я сервират поне 3-4 пъти. Толкова беше суха след това....
Прощавам им обаче. И все пак ако четат ако може да върнат в менюто тази с пилето.  Mr. Green
Само не разбрах, защо им прощаваш newsm78 Защото няма избор къде да се ходи ли? Ами не се изненадвайте тогава от занижаването на качеството...
ако става въпрос за Тренто на Патриарх Евтимий , мога да кажа , че съм доволна имат хубаво меню и ако искаш може да ползваш малката зала , която да е затворена за други посетители

# 544

Аз не ходя там откакто преди две години обядвайки с приятелката ми и говорейки разпалено, не забелязахме, че хлебарка и се изкатери по ръката и я хванахме малко преди да и влезе в устата. Беше голям ужас.
Живея наблизо и имам поглед. Няма почти никакво текучество в ресторанта. Винаги е празен. Което на мен лично ми говори много.

# 545
  • Бургас
Аз да питам някакви отзиви за сладкарница Лозенград , има ли маси за сядане ,на самообслужване ли е и какви са цените ?

# 546
Аз да питам някакви отзиви за сладкарница Лозенград , има ли маси за сядане ,на самообслужване ли е и какви са цените ?
Има 2-3 масички, на самообслужване е, нормални цени

# 547
Бях в "Инканто" след ремонта на първия етаж. Красиво е, по-уютни и топли цветове са използвани, на първо четене е по-добре. За съжаление обаче както и предполагах,че ще стане, научих историята на съседите по маса. Реално всички сме заедно на един дълъг диван с отделни мини маси и всяка от тях с по един стол .  Crazy Преброих колко хора събират - колкото беше и преди с 2 отделни маси по 4 човека. Не разбрах смисъла на занятието. Все пак си остава заведение с хубава кухня и им пожелавам успех, дано не предприемат някое кофти преустройство и на градината за през лятото.

Сега да попитам : някъде остана ли сръбска скара в Бургас ?

# 548
Как е храната в Кметската къща?
И има ли зала за непушачи?

# 549
beca - залата е само една. Но пък е много голямо помещението и не се задимява. Аз съм не пушач и ми е много уютно там. За храната - само мога да я похваля. Почти всеки ден ходя да обядвам там Simple Smile на-обичам сърмите и яденетата с картофи! Много добре ги правят. Иначе съм опитвала от всичко в обедното им меню и няма нещо, което да върна. Само един път имаше малко повече сол в мусаката. Но това е единствената ми забележка. А и обедното меню е буквално без пари! Всичко е 0,90лв. до 2,80лв.

# 550
  • Бургас
Да кажа за "Луксор" . За пушенето е ясно - има го!
Това което няма е комплимента / препечените хлебчета /, а това което е намаляло са размерите на порциите. Любимите на цялото ни семейство спаначени кюфтенца са с коренно различен вкус и видимо по-малки.Пицата беше с шунка само в центъра и без такава по краищата. Карти вече не важат / не ме бърка намалението, ако качеството се беше запазило/ - имало нов собственик.
Отписвам "Луксор" , но кажете къде в центъра кухнята е добра? Дайте идеи къде има хубави пици + добро готвене .

# 551
  • Бургас
жалко, спаначените кюфтенца там ми бяха любими

# 552
Картите ни важат и след ремонта, поне до преди 2-3 седмици беше така ?

# 553
Да кажа за "Луксор" - имало нов собственик.
Ей, и това заведение го съсипаха!  #2gunfire
Аз искам да попитам за скорошни впечатления от Бохеми и за някакво заведение в Изгрев с хубава сръбска скара / къде точно с е намира или как се казва/

# 554
здравейте,мили дами бихте ли ме насочили,къде може да се празнува детски рожден ден?Знам ,4е има много детски кътове,но ми се иска да разбера дали не са отворили някой нови парти центрове.Много моля ако някои е правил скоро детски рожден ден да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт