Заведения в Бургас

• 113 703
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Да.
Но останалите 3 маси бяхме категорично против и му развалихме обяда на човека.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 20:36 от аХ`Не!

# 616
На обяд особено какво му пречи след като се наяде да запали в колата, за да одими само себе си или пък навън като излезе.  ooooh!
За клиентите обаче си права. Има и такива, които ще се и такива, които няма. Но не би трябвало да се стига до забележка изобщо. Време е от Луксор да решат какъв ресторант ще бъдат. И докато повечето клиенти си мълчат няма да се замислят със сигурност.  Whistling
Тези чинийки ме побъркват като ходим там. Последният път бях с племенниците, а малкият е на 3 месеца.Но аз не съм от тези дето ще си замълчат. Не ми развалят апетита като ме гледат после лошо, но с цигарите със сигурност ми, и не само него.  Naughty

# 617
И аз да се разпиша. Днес в две заведения бях. Първото "Люти чушки". Тихо, кротко и празно. Пуши се. Второто "Къщата". Нещо като дискотека с народна музика (и чалга) от оркестър, само че има и за ядене. Голяма дандания. Надвиквахме се с девойките ми. Пуши се. Не издържах.
Извод: Остарявам май.

# 618
Аз да похваля Златна рибка,скоро не бях ходила там,но останахме много доволни,не се пуши ,храната беше вкусна,не видях да дават чинийки -пушачите излизаха навън.

# 619
Някой има ли впечатления от турския ресторант / май Истанбул се казва/, който са направили до гарата? Като се върви по Александровска, между х-л Б-я  и преди гарата, в ляво се пада. До хубавия отркит фонтан с рибите....Дано да разбрахте Embarassed

# 620
  • До морето :)
Препоръчайте някое спокойно заведение, ама с много изисквания съм  hahaha Скоро малката има РД. Същия ден ще е и кръщенето. Искаме с кръстниците и 2-3 семейства още да идем някъде след това да се почерпим, а и малката да духне свещичката на тортата. Та идеята е да е по-спокойно заведение, така че децата да не трябва да седят вързани за столовете, да може да си занесем торта там,  цените да не са космически и ако масите са отвънка, още по-добре  Mr. Green Изнаглявам ли?  hahaha

# 621
  • у нас
Препоръчайте някое спокойно заведение, ама с много изисквания съм  hahaha Скоро малката има РД. Същия ден ще е и кръщенето. Искаме с кръстниците и 2-3 семейства още да идем някъде след това да се почерпим, а и малката да духне свещичката на тортата. Та идеята е да е по-спокойно заведение, така че децата да не трябва да седят вързани за столовете, да може да си занесем торта там,  цените да не са космически и ако масите са отвънка, още по-добре  Mr. Green Изнаглявам ли?  hahaha

Адониса  Peace

# 622
Аз се включвамс отзиви за Йорк в Славейков.По принцип го харесвам това заведение,ходили сме там и преди,но последните два пъти се поизложиха малко.30 минути чакахме за една пица(която дойде с кисели краставички,без да са описани в менюто),а заведението не беше пълно...Предният път пък беше само една сервитъорка,едно момиче,което направо се беше ошашкало и 2 пъти идваше да ни взима поръчката.Отново много време за да ни донесат храната...Иначе е вкусно,но не съм сигурна,че ще отида пак скоро..

# 623
  • Бургас
Аз съм празнувала и РД на щерката, и кръщене на сина ми в Дилайт на ул. Славянска до кортовете. Има много приятна лятна градина, която е затворена и децата не може да избягат  Laughing Но последно съм ходила миналото лято, от тази година нямам наблюдения.
Ей тук намирам снимки:  http://www.programata.bg/?p=71&c=4&id=4523&l=1

# 624
  • Бургас
Къде сервират клуб сандвич ?

# 625
  • Бургас
Къде сервират клуб сандвич ?
В СИТИ-то, в сградата на Лукойла.

# 626
Да знаете дали заведението зад училище Братя Миладинови е изкарала масите навън вече? Миналото лято беше много вкусно и само за там си мисля. Ама все нямам време да отида да видя  Cry

# 627
  • In my tropical dream
А, Вилито ли... Сигурно ги е изкарала...Ей, беше ми зад блока това кръчме, ама сега съм на 3 000км и не мога да ида да я проверя  Simple Smile
Препоръчвам калмарите пане при нея (те повечето за това и ходят, де, ама да си кажа...)

# 628
  • Бургас
От два  дни поръчвам за вкъщи от Happy не е зле

Peace

# 629
И аз поръчвах за вкъщи от Хепи и много доволна останах ,и в точен час ми доставиха! Peace
В мола  Олата е мнооого зле ,няма нищо общо с другите .Яденето беше загоряло и миришеше,десерта силно престоял беше вкиснат  ooooh! Повече няма да пробвам.Лошото е,че няма никакъв избор ,само едно Фенси Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт