Заведения в Бургас

• 113 858
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Да, и мен този въпрос ме интересува. Нищо не разбирам от тези турски манджи, а със сигурност има уникално вкусни сред тях.

# 211
А това кафе ,което го ремонтират в момента в Дома на Нефтохимика отстрани ,където преди имаше друго подобно дали работи вече и имате ли представа какви са цените там...
Днес минах - не работи, но по всичко личи,че скоро ще го отворят Wink

# 212
  • Бургас
А хората, които не са запознати с турската кухня, могат ли сравнително лесно да се ориентират кое какво е, за да решат към какво да се насочат newsm78
Да, и мен този въпрос ме интересува. Нищо не разбирам от тези турски манджи, а със сигурност има уникално вкусни сред тях.

Сервитьорките ще ви ориентират, много са любезни и си познават менюто.

# 213
  • Бургас
Благодаря на 30qod за отговора за кафето ,когато го отворят непременно ще го посетим.

# 214
Охо, значи този турски е задължителен.  Peace

А нещо ново има ли из Бургас?

Трията някой посетил ли е за отзиви. Дано не са развалили обедното меню.
Все минавах оттам да обядвам, много ми е удобно.

Ако и из Морската отворят нещо хубаво, ще е супер.

# 215
Трията пак имат обедно меню и то на по-приемливи цени.Но пък май порциите са по-малки.Според мен е вкусно.

# 216
Последно къде се намира турския ресторант? Блок 119 (който би трябвало да е около у-ще Димчо Дебелянов?  Или блока зад Чарли'то (където доскоро пицарийката беше в ремонт)?  newsm78
Ау, много съм назад със заведенията в Бургас! Blush
И добавям може и да е коментирано де Rolling Eyes: интериора на Романс до бл. 62 в Славейков е тотално променен. На мен много ми допадна как са решили да разделят залите за пушачи и непушачи. В менюто обаче нищо ново. Цени - същите.   

# 217
  • Бургас
За енти път - 119 блок е новата малка жълта кооперация зад блока с бившето "Чарли" (никаква връзка и досег с "Димчо Дебелянов", а по-скоро с "Антон Страшимиров"). И да, точно където беше пицария Буено, там се намира Peace Май трябва форумска среща да се спретне там, а hahaha

# 218
За енти път - 119 блок е новата малка жълта кооперация зад блока с бившето "Чарли" (никаква връзка и досег с "Димчо Дебелянов", а по-скоро с "Антон Страшимиров"). И да, точно където беше пицария Буено, там се намира Peace Май трябва форумска среща да се спретне там, а hahaha

мерси за разяснението! Ще се опита това местенце Peace

# 219
А това кафе ,което го ремонтират в момента в Дома на Нефтохимика отстрани ,където преди имаше друго подобно дали работи вече и имате ли представа какви са цените там...
Днес минах - не работи, но по всичко личи,че скоро ще го отворят Wink
Да,интериорът видимо е налице,но се мъдреше табела с надпис клуб и на мен ми прилича по-скоро на вечерно заведение,а не на типично кафене.Ще видим. Laughing

# 220
Мили бургазлийки, издирвам бар, кафене или клуб... в който човек може да отиде вечер с приятели и да послуша джаз на по питие? Може и да не е на живо? Много благодаря предварително за отговорите ви.

# 221
Може ли някой да ме даде телефон за резервации в турския ресторант. Благодаря предварително.

# 222
  • In my tropical dream
Мили бургазлийки, издирвам бар, кафене или клуб... в който човек може да отиде вечер с приятели и да послуша джаз на по питие? Може и да не е на живо? Много благодаря предварително за отговорите ви.
Препоръчвам Грууви бар: http://www.facebook.com/pages/Groovy-bar/89305518984

# 223
А някой някакви впечатления от новият бар-ресторант срещу у-ще Отец Паисий? LOFT или нещо такова беше. Мернах го вчера от колата като минавах и се сетих да питам експертите.

# 224
Може ли някой да ме даде телефон за резервации в турския ресторант. Благодаря предварително.

Така, да информирам други заинтересувани Simple Smile . Телефона на ресторанта е 0878 497 926. Беше много приятно - и обстановката, и обслужването, и храната. Освен това вече в заведението не се пуши Wink ! Препоръчвам го с чиста съвест.

Също да споделя добри впечатления от руския ресторант" Ласточка" на ул."Тр. Китанчев". Отново по 6точки за обстановка, обслужване и кухня. И там също не се пуши. Определено ще го посетя пак.

Общи условия

Активация на акаунт