Заведения в Бургас

• 113 651
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас/Пз
Извинявам се за "оффа", но знае ли се вече откога ще влезе в сила пълната забрана за пушене??

# 466
  • Бургас
Извинявам се за "оффа", но знае ли се вече откога ще влезе в сила пълната забрана за пушене??
  Снощи казаха по телевизията от 1 юни 2012 година , но дали ще се случи наистина това незнам.

# 467
Ако в НС гласуват предложението на МС от 01.06. 2012 няма да е позволено да се пуши в закрити пространства, освен някакви обособени места по летищата Peace
magare , много благодаря за телефона, записвам си го   bouquet

# 468
По повод кафето в НХК (Бившето Йорк, сега не му знам името). Да, има детско кътче, мини кътче и макси пушачи. Не е отделено и е чист абсурд да се ходи там с дете. То би било обгазено. Пушеха на всички маси. Затова и не влязохме.
офтопик: Май е време и аз да почна да пуша, че нещо много взех да се дразня на мнозинството пушещи и също толкова нехаещи.

# 469
Като чух новината за забраната за тютюнопушенето и първо се сетих за тази тема. Точно това се обсъждаше предните дни Laughing аХ`не е давала съвети на НС Laughing

Аз в темата обаче имам питанка - Някой отзиви от Бургаски вечери, че нещо съм лошо предубедена?

# 470
  • Бургас
Като чух новината за забраната за тютюнопушенето и първо се сетих за тази тема. Точно това се обсъждаше предните дни Laughing аХ`не е давала съвети на НС Laughing

Аз в темата обаче имам питанка - Някой отзиви от Бургаски вечери, че нещо съм лошо предубедена?
Яко ssигански оркестър, певци и Кондьо. Кондьо голям пич и си пее хубаво човекът. Ама като не съм по тази музика, а фирмения банкет беше там... Изтраях една вечер заради колегите.
Храната беше хубава, макар и месата да бяха малко соленки за моя вкус. Обслужването на ниво, обстановката - хареса ми, битова, все едно си на двора под асмата. Направено е хубаво.  Simple Smile

# 471
  • Бургас
Не знам защо винаги пропускам полезната информация от тук и после се ядосвам.
Вчера бяхме в Луксор, не бях ходила там от сигурно 2 години. Потресена съм от липсата на каквато и да е вентилация в това заведение!!! Няма да ми стъпи крака повече там, толкова се вбесих. Народа си пушеше, имаше пепелници на абсолютно всяка маса. В резултат на което косата и  дрехите (вкл. бельото ми) не миришеше, а ВОНЕШЕ на МАНДЖА (не ядене) в комбинация с  цигарен дим.  Close

В тази връзка, аХ`Не!, защо не вземеш да сложиш на първа страница списък със заведения, в които наистина не се пуши с телефон за резервация?  newsm78 Въпреки, че освен Инканто друго верно за свяст няма... Tired

# 472
  • Бургас
Аз ходя в Хепи.Салонът за непушачи е в пъти по-голям и комфортен от този за пушачи,който представлява стъклена клетка.Аз го наричам "Раковото". Mr. Green
Това е Хепи в Морската.За другото не знам.

# 473
Здравейте,
някой има ли представа случайно вегетарианският ресторант Дълголетие до Икономиката дали е закрит или преместен? Отвориха го точно като заминавах за Сф лятото и сега вече го няма и така и не успях да го пробвам...

# 474
Не мога да редактирам първата страница, мога да добавя в новата тема. Но наистина освен в Инканто и залите на Хепи, не знам къде другаде се спазва забраната.

Циганията в "Бургаски вечери" ме порази , гледах снимки във фейсбук.  Sick Такова хубаво име на заведението, а  вътре гнило. Срам ...

Аз не знам дали в предния пост за Луксор споменах, че по едно време опушиха цялото заведение на печен риба от пещта им.  ooooh!

# 475
Добре, че отдавна не ходя в Луксор. Лично щях да отида да им хвърля рибата през прозореца.
Няма друго нещо, което да мразя толкова колкото миризмата на риба. Обичам риба, обожавам я, но за мен е немислимо да печеш риба без добра вентилация или в затворено помещение.

# 476
От една друга тема останах с впечатление, че на хората им харесва да мирише на пушек и скара В Хепи не стъпвам Naughty След като ми донесоха пилешка супа, която май беше от разтворимите и изгоряло кюфте, което в сърцевината си беше все още замръзнало - загубиха ме като клиент.
Да идва 01.06.2011, че аман Crossing Arms

# 477
На мен "Хепи" 2 пъти ми докарват хранително натравяне от септември до ноември и спрях да ходя. И една позната се оплака. Но пък са си пълни заведенията и реших, че няма нужда да го огласявам, може да е било нещо от нас, знам ли.

# 478
Това, че едно заведение е пълно не означава, че е хубаво и храната им е добра Naughty Мода, стадно мислене, цени, ниски критерии....причините може да са много.
Но е много субективно харесването / не харесването. Дори тук някой хвали заведение, от което друг е споделил, че е разочарован........

# 479
Да,Bona dea,права си,субективно е.Сама се убедих,около мен много хора харесват Рубаят,лично се убедих че ако ми се налага да избирам -няма да стъпя(до този зад Операта).Салон за непушачи не видях,навсякъде се пушеше много яко което ме учуди с тези цени на цигарите,и колко време чакахме поръчката,а и сервитьорката-не е истина.Сигурно половин час  нямахме пиене на масата.За първи път ми се случва месото да дойде половин час преди обикновени пържени картофи.Беше и ужасни топло,което разбира се си е мой проблем.
А за Бургаски вечери-отсега се притеснявам какво ще е като ви прочетох мненията,там съм канена на Коледен банкет,но май като гледам как споделям на повечето мненията и изискванията за заведенията-може и да пропусна.
А някой ще ми каже ли какво е това заведения което се намира на плажа,до капаните,вместо дискотеката или до нея,дори и името не знам?

Общи условия

Активация на акаунт