Заведения в Бургас

• 113 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Мен освен персонала, ме подразниха и самите клиенти. Правят си резервация в ресторант за непушачи. Пристигат, свалят якетата и докато дойде сервитьорка, вече са си палнали цигарките, абсолютно безпрецедентно нагло си искат пепелник, все едно са си седнали в дневната. Да ама не . Аз също съм там и може да не ми харесва чак толкова много храната като в някое заведение за пушачи, но съм си направила сметката. И сега излиза, че май е нямало за какво , защото на някой простотията му била в повече. Няма да стане. И в "Гролш"не разбирам как са си позволили дебати като телефона за оплакване е всеизвестен, както и последващите глоби от съставен акт при проверка. Ти не им ли напомни ? В "Луксор" явно сама се досети управителката и не стигахме изобщо до дебати.

# 451
  • Бургас
Категорично отказаха да махнат пепелниците и предложиха да се преместим в съседната зала,което всъщност е отделна сграда,защото там имало по-малко пушачи,а тях щели да преместят в нашата сгарада. Rolling Eyes
Какво местене с чашки и чинии щеше да падне....
Анулирах поръчката и си тръгнах,защото и една стотинка не исках да оставя там при това положение.
Добре,че само напитките бяха сервирали.
Мен също ме издразниха клиентите,изслушах достатъчно реплики на висок тон за това къде да ида,като не ми изнася и интересно повечето бяха от жени,намазани и причесани,обаче речник....пиян моряк ще им завиди.
Както и да е!Съжалявам само,че си провалих вечерта.Сега с това малко бебе на пръсти се броят вечерите,когато мога да изляза.
Другият път ще звъня.Не знаех дали вечерта ще ми отговори някой,а на другият ден ми беше минало.По принцип отрицателни емоции не държа в себе си.Пречат ми! Laughing

# 452
Категорично отказаха да махнат пепелниците и предложиха да се преместим в съседната зала,което всъщност е отделна сграда,защото там имало по-малко пушачи,а тях щели да преместят в нашата сгарада. Rolling Eyes
Какво местене с чашки и чинии щеше да падне....
Анулирах поръчката и си тръгнах,защото и една стотинка не исках да оставя там при това положение.
Добре,че само напитките бяха сервирали.
Мен също ме издразниха клиентите,изслушах достатъчно реплики на висок тон за това къде да ида,като не ми изнася и интересно повечето бяха от жени,намазани и причесани,обаче речник....пиян моряк ще им завиди.
Както и да е!Съжалявам само,че си провалих вечерта.Сега с това малко бебе на пръсти се броят вечерите,когато мога да изляза.
Другият път ще звъня.Не знаех дали вечерта ще ми отговори някой,а на другият ден ми беше минало.По принцип отрицателни емоции не държа в себе си.Пречат ми! Laughing

Това са ти го предложили, защото са видели, че си културен човек и не би размотавала всички да се местят от едната сграда в другата. Сещам се, били сте на Гролша до Флората.

А иначе и при нас имаше разни барбита празнуващи осми декември, които в началото чух да си говорят дали ще им стигне порцията спаначени кюфтенца.  Laughing Много се бяха объркали къде се намират, горките те.  А, когато видяха, че заради мен и кумата ми им събират пепелниците, се почна едно гледане, зяпане, погледи, ауу  Joy Аз много се "трогнах"  нали се сещаш. Не се виждат, че са като евтина реплика на певици от Пайнер ...  Но никой не посмя да каже нищо на висок глас де.  Единствено като станахме да си ходим, най-демонстративно една руса главица си запали цигара докато минавахме покрай нея и с това вече ни спечели тотално като аудитория, ако участва в цирк, бих отишла да гледам . После отвътре зяпаха къде отивам , с каква кола съм и т.н.Както каза кумата ми, без вафли в косите и изкуствени мигли, да се чуди човек от къде пари за ресторант и такава кола.  hahaha

Съжалявам, че на теб са ти развалили вечерта, не си попаднала на управител, но и те на клиент.  Wink

# 453
В мен културата умира, когато видя насреща ми нагли диваци.
Друг е проблемът. Трябва да има някакъв телефон за оплакване, както например е в болниците. Пише си "Ако някой Ви иска пари, обадете се на тел *********". Същата бележка я има и за пушенето. Когато управителят се прави на луд, може да му се напомни какви са му задълженията.
А за вафлените "мумичита"...нагледали сме им се. Сега новата мода сред вървежните каки е "Малку пармизан утгори, ку можи, ощи". Ей...гарнитура хвърлям като ги чуя. Това е само, ако има някой батко, който евентуално може да им плати сметката.
И си е верно, че задължително ти оглеждат първо дрехите, после мъжа, после колата. А да и телефонът ми гледат на мен поне. Да знаят на кой да повишат глас и на кой...нЕма да мине номера.
И още нещо. Забелязвам, че бившите пушачи (като мен) са по-зли в подобно ситуации (пак като мен), а такива, които никога не са пушили (като мъжа ми) са някак по-толерантни.
п.с. Имам хубав повод. Дайте ми някаква идея за хубав ресторант, където няма да си разваля празника. Благодаря предварително.

# 454
 hahaha ох как съм се смяла, не е истина.
http://dnes.dir.bg/news/tzigari-zabrana-merki-srestu-pusheneto-s … nov-10115536?nt=4

А дано !  А табелите с номер за оплакване са задължителни и на някои места ги има.

По повод ресторанта, мен само в Инканто не ме разочароват, и храната им е прекрасна, и се спазват правилата относно пушенето, персоналът е на високо ниво, всичко ми харесва там. Е, малко ми доскучава все на едно и също място да ходя, но като сменя, много бързо си спомням защо съм останала само с едно заведение в града.

# 455
hahaha ох как съм се смяла, не е истина.
http://dnes.dir.bg/news/tzigari-zabrana-merki-srestu-pusheneto-s … nov-10115536?nt=4

А дано !  А табелите с номер за оплакване са задължителни и на някои места ги има.

По повод ресторанта, мен само в Инканто не ме разочароват, и храната им е прекрасна, и се спазват правилата относно пушенето, персоналът е на високо ниво, всичко ми харесва там. Е, малко ми доскучава все на едно и също място да ходя, но като сменя, много бързо си спомням защо съм останала само с едно заведение в града.

Повтаряш думите на мой много добър приятел, който си е направо контингент там. Аз съм с малко дете и без баби, та напоследък рядко търкам столовете по ресторантите  Confused
Дилемата ми беше Приморец или Инканто, ама ще надделее май второто. Тел. за резревация трябва да открия май само.

# 456
С две ръце Инканто. - 056 / 821 221
Първият етаж е за непушачи.
В Приморец знам, че са сменили готвача и сега новият бил майстор на рибните специалитети. Аз обаче мразя риба и не ме влече, не мога да дам коректно мнение.

# 457
Благодаря за телефона!
По повод рибата...опъни си сама ухото. В Бургас живееш, риба не обичаш  Grinning
Межу другото и аз бях така, допред да забременея. После "пълна промяна"  Simple Smile

# 458

Межу другото и аз бях така, допред да забременея. После "пълна промяна"  Simple Smile

Ха и аз така  Laughing 

В "Инканто" предлагат ли суши и добро ли е?

# 459
Да.  Peace
Даааааааааа.  Crazy

# 460
п.с. Имам хубав повод. Дайте ми някаква идея за хубав ресторант, където няма да си разваля празника. Благодаря предварително.
В р-т Черно море на първия етаж също не се пуши. Лично аз не съм пробвала кухнята им, но някой ги беше хвалил тук. Ресторантът е зад арменската църква.
Момичета какъв е този телефон, на който може човек да се оплаче , че в заведение се пуши? Нещо страшно е.....

# 461
Аз лично съм голяма фенка на заведенията Рубаят.Скоро бях там на участието на Йорданка Христова и беше незабравимо.През седмицата често посещавам Рубаят в Славейков понеже е точно под нас , цените са ниски а и зимното им меню е много добро. Ресторанта им в Триата е направо страхотен.Там вече празнуваме 2-ри рожден ден и сме много доволни ,уютно е и има музиканти ,които са много добри. Laughing

И аз съм му голяма "фенка". Особено ми допада как се пуши в залите за непушачи, без дори да се питат клиентите непушачи излезли с децата си на заведение. Радва ме и "доброто" отношение на персонала след направена забележка. Хареса ми и когато ни спряха климатиците към 23,00 часа (отново в залата за непушачи) ... незнам дали има смисъл да продължавам да изброявам нещата, които ми харесват ...  Stop

# 462
  • Бургас
В Рубаят и по-конкретно този в Триа има доста на какво да се учат и в обслужването. Два пъти ходих и няма да потретя - обслужваха ни ужасно бавно и отегчено, сервитьорите много се пазеха да не ни се срещнат погледите, току виж да поискаме нещо.

# 463
  • Бургас/Пз
Май наистина няма да отворят Лофт, а ми беше супер на близо и не се пушеше, яд ме е !

На Инканто сушито е превъзходно.

От време на време, ходим в Хепи, където също не правят компромис в залата за непушачи

# 464
  • Бургас
Вчера обядвахме в бившият ресторант "Амстел" на "Александровска" , до Общината. Ами вече се казва "Аморе" и не ми допадна много. /всъщност аз сега забелязах промяната, а може да е от преди време/ . Сервитьорът беше нещо сърдит и пицата, която си поръчах беше толкова тежка, че си спестих вечерята. Усещах тежест в корема си. И на последно място все пак, ми направиха впечатление високите цени  newsm12 - за пример -  пилешка супа - 4,59лв #Crazy   След разглеждане на менюто разбрах защо в делничен ден в 12ч. нямаше нито един клиент , освен нас  Peace За сметка на това пък лятото е пълно с чужденци точно на това заведение, така, че явно си имат баланс.

За ресторант "Черно море" - и от него се разочаровах последният път, когато го посетихме. Обслужването беше много бавно, ястията от обедното меню не ни харесаха. И един куриоз пък там - препечена филийка хляб струва 15ст. а не препечена, обикновена филийка 20ст. Попитахме от любопитство сервитьорката защо е така , а не обратната, а тя взе че се изцепи "Да, интересно , и аз сега го забелязвам"  Joy Joy Joy

Ето телефони за сигнали към РИОКОЗ, относно пушачи в зали за непушачи:
Сигнали за нарушения ще се приемат в РИОКОЗ на тел.: 056/816253 и на телефон 056/816254.

Само в работно време от 9 до 17ч обаче  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт