Заведения в Бургас

• 113 678
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
На мен "Луксор" след смяната на интериора ми заприлича на болнична чакалня, но от чакалните от сериалите. Първия път, когато седнахме така ухаеше на лавандула, че ми дойде в повече.
Ако не е тирамисуто на Ванчето, бих го зачертнала от списъка си отдавна.
А за Ах,че -ва аз съм пас, не я познавам в такава светлина. Blush

# 436
А аз съм доволна от "Луксор"! Скоро бяхме там с приятели /и те с деца/. Всички излизаха навън да пушат. Мирис на лавандула въобще нямаше.
Явно снощи персоналът не е смеел да направи забележка на студентите, за да не им развали настроението на празника  Mr. Green

# 437
  • Бургас
В "Луксор" за последно ходих лятото, кухнята им беше под всякаква критика. Включително и тирамисуто. Въобще не смятам да повтарям.
И мен безумно ме дразнят въпросните "компромиси", които не само в "Луксор" ги правят. И в крайна сметка нито непушачите доволни, нито пушачите, нито персоналът.

# 438
Студентите да си изберат някоя кръчмичка, в която се пуши на воля и после вмирисани да си ходят на дискотека. "Луксор"  не е мястото.

А лятото направиха ремонт и също така смениха малко менюто.

# 439
  • Бургас
Днес минавайки покрай кафето в "Дом на нефтохимика" забелязах, че са направили детски кът, та дори го и фотографирах  Mr. Green

# 440
Ехеее всеки ден минавам от там и дори не съм обърнала внимание. Много находчиво от тяхна страна. Дано и в другите кафета от веригата да направят нещо по въпроса.

# 441
Днес минавам да "похваля" ресторант "Ретуш". Специално питахме имат ли от черните питки, които правят на момента:
-Дааааа,имаме, колко искате?
След малко ни носят бели , които дори не бяха и сега направени, а нещо претоплено.
След това ни сервираха основните ястия от месо, на всички бяха сурови като разрежеш.  Sick

# 442
  • Бургас/Пз
Ресторант "Университета" вече е "Люти чушки". Някой да има отзиви как е сега??

# 443
  • Бургас
Ресторант "Университета" вече е "Люти чушки". Някой да има отзиви как е сега??

Преди 3 дни обядвахме там с приятелка. Собственици са тези, които държат "Кибо" . Според мен ресторанта от "Трия" е преместен там и преименуван. Менюто им е същото, а и някой от сервитьорите. Приятна е обстановката, обедното меню беше добре. Не видях да има зала за непушачи, а си имаше доста хора!

# 444
  • Бургас
Днес минавам да "похваля" ресторант "Ретуш". Специално питахме имат ли от черните питки, които правят на момента:
-Дааааа,имаме, колко искате?
След малко ни носят бели , които дори не бяха и сега направени, а нещо претоплено.
След това ни сервираха основните ястия от месо, на всички бяха сурови като разрежеш.  Sick

И мен нещо ме разочарова този ресторант в последно време......имах косъм в яденето, люта картофена крем супа сервираха на приятелка, после се извиниха, че е станала грешка в кухнята  Mr. Green за капак сервитьорката ни увери, че пилето със зеле е с кисело зеле , а то се оказа с прясно  ooooh!

# 445
  • Бургас
Е,това с прясното и кисело зеле вече изби рибата,то бива безхаберие и липса на комуникация между персонала, ама чак до там да не знаеш какво предлагаш на клиентите си....
Иначе имат хубава листа на вина, но само на вино не става някак си, а не си падам и аз по сурово месо за мезе.

# 446
  • тъгата в мен
в "Ретуш" се очертава колегиално коледно парти.Значи,викате да  заложа на шопска и ракия и да не експериментирам много-много.. Wink

# 447
Аз лично съм голяма фенка на заведенията Рубаят.Скоро бях там на участието на Йорданка Христова и беше незабравимо.През седмицата често посещавам Рубаят в Славейков понеже е точно под нас , цените са ниски а и зимното им меню е много добро. Ресторанта им в Триата е направо страхотен.Там вече празнуваме 2-ри рожден ден и сме много доволни ,уютно е и има музиканти ,които са много добри. Laughing

# 448
Много ти благодарим, че си намерила време да се регистрираш и да споделиш с нас отзивите си за "Рубаят" .

# 449
  • Бургас
Днес в "Луксор"ме разочароваха много. Заведението е за непушачи. Много красиво направено, с обновено меню - добре.  НО цяла вечер пристигаха разни компании, които в момента на влизането и сядането, палят цигара и си искат пепелник. Попитах сервитьорката , нещо аз ли не съм разбрала коя е залата за пушачи, тя каза, че по принцип не се пуши в заведението. Давали чинийки на тези, които искат да пушат, а ако някой се оплаче - събират чинийките.  Tired Добре ама в един момент се оказа, че от всички маси, изключенията бяхме тези, които не пушат. И не разбирам що за наглост да  отидеш в заведение за непушачи и с цялото си съзнание да седнеш и да си палнеш цигарката. Та, накрая не ми издържаха нервите и извиках управителката да си полюбезничим с нея. Обясних и колко харесвам заведението и колко редовно съм там, но това с компромиса не го разбирам. В крайна сметка не по мое настояване им събраха прослувутите "чинийки" и  в секундата, в която се изправих да си ходя, русите кифли с вафли в косите отново запалиха цигара демонстративно. Пълен смях.  Tired
Знам го твоето любезничене.  newsm48

В тази ситуация аз също бих "газирала" здраво!
Същото ми се случи в Гролша.Уж е за непушачи едната зала,а навсякъде се пуши.За да няма недоразумение предварително питах за това да знам къде да резервирам,защото не търпя цигарен дим.Оказах се в същата ситуация като Ах,не.
Тръгнах си след продължителни дебати,а пушачите ме гледаха злобно.Пак повтарям,че предварително питах къде са непушачите.
Излиза,че даже в зала за непушачи,ако някой си поиска пепелник му дават и трябва да стане панир,всички да си развалим вечерта-пушачи и нетакива,заради грашка на персонала.

Общи условия

Активация на акаунт