Заведения в Бургас

• 113 685
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Знаете ли нещо повече за бирария Камъните, днес чух реклама по радиото и се разрових тук, една от мамите беше споменала по назад във форума, че и е допаднало.

На мен също ми изглежда много уютно.

http://www.restaurant-burgas.com/    Някакви мнения?

# 421
Бирария камъните е много приятно място. Битов стил, ястията са вкусни. В Сарафово е. Ние си бяхме взели ваучер от Грабо. Останахме доволни

# 422
Моля за телефон за контакт на турския ресторант "Хиляда и една нощ" в Славейков  bouquet

# 423
Моля за идея за заведение/кафе подходящо за РД на 8годишно дете,необходимо е да има озвучаване тъй като ще правим детска дискотека .Ще има подходящ аниматор(диджей) ,който ще им води всичко!За сега се сещам само за Атагена.Иска ми се сандвичи от кетъринг,но не знам Атагена дали ще позволят ,а те дали предлагат  нещо подобно???

# 424
  • Бургас/Пз
Знаете ли дали "Лофт" пак ще го отворят??

# 425
Щуромания предлагат хавайско парти за деца около 8-10год било подходящо. Има танци, има песни.. Казаха, че и кетъринг осигуряват, но най-добре питайте на място.

# 426
Моля за идея за заведение/кафе подходящо за РД на 8годишно дете,необходимо е да има озвучаване тъй като ще правим детска дискотека .Ще има подходящ аниматор(диджей) ,който ще им води всичко!За сега се сещам само за Атагена.Иска ми се сандвичи от кетъринг,но не знам Атагена дали ще позволят ,а те дали предлагат  нещо подобно???

Щом е осемгодишно дете опитайте на боулинга в Меден Рудник, има детски писти, простор, танци...Simple Smile Ако искаш телефон?

# 427
за боулинга-може ли телефон и подробно обяснение къде се намира, Моля ви???

# 428
Знаете ли дали "Лофт" пак ще го отворят??
Още не са го отворили и това ме навежда на мисълта, че няма да работи...
Момичета в Луксор /след ремонта/ има ли зала за непушачи?

# 429
  • Бургас
Бихте ли споделили от кои заведения в Бургас и околността сте останали доволни от празнуването на Нова година.
И аз се чудя къде да се денем с мъжлето за НГ. newsm78 В ЗЛАТНА КОТВА има вече менюта, но не искам вече там. Някакви идеи?

# 430
  • Бургас
В Ретуш също има куверти от 80лв за вегетарианци,до 120-както си изберете.

# 431
  • Бургас
В "Ретуш" храната е страхотна, цените също са прилични.
Не ми харесва, че вечер е много светло, прекалено според мен. Сервитьорките са малко замаяни - веднъж ни донесоха вода и хлебчета като комплимент, веднъж - не. А на другите маси имаше.
Не видях зала за непушачи, а имаше деца.
Музиката е хубава.

# 432
  • Бургас
Може ли да кажете заведения ,които предлагат обедно меню в събота и неделя.....

# 433
Днес в "Луксор"ме разочароваха много. Заведението е за непушачи. Много красиво направено, с обновено меню - добре.  НО цяла вечер пристигаха разни компании, които в момента на влизането и сядането, палят цигара и си искат пепелник. Попитах сервитьорката , нещо аз ли не съм разбрала коя е залата за пушачи, тя каза, че по принцип не се пуши в заведението. Давали чинийки на тези, които искат да пушат, а ако някой се оплаче - събират чинийките.  Tired Добре ама в един момент се оказа, че от всички маси, изключенията бяхме тези, които не пушат. И не разбирам що за наглост да  отидеш в заведение за непушачи и с цялото си съзнание да седнеш и да си палнеш цигарката. Та, накрая не ми издържаха нервите и извиках управителката да си полюбезничим с нея. Обясних и колко харесвам заведението и колко редовно съм там, но това с компромиса не го разбирам. В крайна сметка не по мое настояване им събраха прослувутите "чинийки" и  в секундата, в която се изправих да си ходя, русите кифли с вафли в косите отново запалиха цигара демонстративно. Пълен смях.  Tired

# 434
  • Бургас
Днес в "Луксор"ме разочароваха много. Заведението е за непушачи. Много красиво направено, с обновено меню - добре.  НО цяла вечер пристигаха разни компании, които в момента на влизането и сядането, палят цигара и си искат пепелник. Попитах сервитьорката , нещо аз ли не съм разбрала коя е залата за пушачи, тя каза, че по принцип не се пуши в заведението. Давали чинийки на тези, които искат да пушат, а ако някой се оплаче - събират чинийките.  Tired Добре ама в един момент се оказа, че от всички маси, изключенията бяхме тези, които не пушат. И не разбирам що за наглост да  отидеш в заведение за непушачи и с цялото си съзнание да седнеш и да си палнеш цигарката. Та, накрая не ми издържаха нервите и извиках управителката да си полюбезничим с нея. Обясних и колко харесвам заведението и колко редовно съм там, но това с компромиса не го разбирам. В крайна сметка не по мое настояване им събраха прослувутите "чинийки" и  в секундата, в която се изправих да си ходя, русите кифли с вафли в косите отново запалиха цигара демонстративно. Пълен смях.  Tired
Знам го твоето любезничене.  newsm48

Общи условия

Активация на акаунт