Заведения в Бургас

• 113 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
и аз се включвам да похваля бирания Камъните. Кухнята им е просто страхотна... Днес видях, че са пуснали и намаление  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=550312.msg19645015;topicseen#msg19645015

# 406
  А аз влизам да похваля новия руски ресторант "Ретуш", макар че още не е официално открит. Мен лично обстановката ме очарова, а това което опитах като храна беше наистина вкусно.

# 407
  • у нас
  А аз влизам да похваля новия руски ресторант "Ретуш", макар че още не е официално открит. Мен лично обстановката ме очарова, а това което опитах като храна беше наистина вкусно.

къде се намира?

# 408
 Ами трудно ми е да го обясня, но близо до Инканто е. Навремето, ако не се лъжа там имаше кафе "Ултра". Само че както вече казах още не е официално открит, на вратата има бележка, че ресторантът не работи, но пък ще е скоро  Grinning

# 409
  • у нас
Ами трудно ми е да го обясня, но близо до Инканто е. Навремето, ако не се лъжа там имаше кафе "Ултра". Само че както вече казах още не е официално открит, на вратата има бележка, че ресторантът не работи, но пък ще е скоро  Grinning

не съм обърнала внимание. Благодаря ти, Иве   bouquet

# 410
  • Бургас
Дребен    Може ли да помоля да обърнеш внимание как се казва това заведение зад Братя Миладинови и къде е точно
Благодаря

# 411
y_a_n_a - ами не съм ходила скоро натам. Цяло лято и ми поомръзна. Но както е училището, зад него има градинка с място за децата, плод зеленчук, супермаркет и т.н. Като застанеш с гръб към училището ти се пада заведението най от ляво.  Flutter Само на него има за ядене, така че няма как да го объркаш.

# 412
  • Край морето
След изчитане на цялата тема пак не намерих отговор на въпроса - къде да заведа семейство за РД. Ще бъдем малка компания с хора на възраст от 70 годишни до 5 (малкия).
Чудех се между Београд, Инканто и Анхиало. Това което търся е хубава кухня и място където на малкия да не му е тотално скучно .
Дайте идеи къде newsm78, и ако може до утре.

# 413
Днес видях, че интериорът на Луксор е много приятно променен след ремонта.
Ще помоля да споделите след РД къде сте били и най-вече дали сте доволни Peace

# 414
  • Бургас
Ако ще има и други деца, Златна котва е добре решение. Има стая с детски играчки и е от времето на най-възрастните гости. С хора на тази възраст бих заложила на заведение с класическо българско меню.

# 415
  • Край морето
30god - Последно отидохме в Теньовата къща. Ако не сте много претенциозни  - става. Аз бях доволна че малкия обхождаше етажите, излизаше навън в двора и общо взето избегнах момента на мрънкането. Кухнята - типично българска, сравнително добра.  За мен лично бе под средното ниво. Обслужването - мили и бързи сервитьори. Музика - ненатрапчива се. 
С многото условия с които трябваше да се съобразя - става Simple Smile

# 416
30god - Последно отидохме в Теньовата къща. За мен лично бе под средното ниво.
Това мисля и аз!
Благодаря много, че сподели!  bouquet

# 417
Ако ще има и други деца, Златна котва е добре решение. Има стая с детски играчки и е от времето на най-възрастните гости. С хора на тази възраст бих заложила на заведение с класическо българско меню.

Не съм ходила там от години ... мерси за инфото  Hug Гледам на сайта има и менюто качено. Някой скоро да  е посещавал Котвата? Отзиви за кухнята и детския кът?

Така и не направиха в някой друг ресторант детски кът ... или има нещо ново из Бургас, което съм пропуснала...  Няма къде човек да пие една ракия като е с деца 

# 418
Само за храната в Котва мога да споделя, че преди седмица беше много добра.

# 419
Бихте ли споделили от кои заведения в Бургас и околността сте останали доволни от празнуването на Нова година.

Общи условия

Активация на акаунт