Заведения в Бургас

• 113 729
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Не се пуши в залата за непушачи в "При шопа" - http://restaurantprishopa.com/, а и хубаво готвят.

# 481
Привет искам да Ви похваля няколко места за обедно меню  Crazy Едното е чайната, макар че съм го споменавала май май.
Второ е Ласточката - една пресечка над Кирил и Методи в ляво. Много вкусно готвят и за 5 лв. има супа,  ядене и десерт. Хората са много усмихнати и с кеф си хапваш.
Третото е Кметската къща! Всеки ден вече ям там, за 3-4 лв. се наобядвам. Цените са им супер смешни по 1-2 лв. е всяко нещо. Менюто е доста разнообразно и определено готвят много вкусно  Flutter даже понякога си взимам и за вкъщи, като не ми остане време да сготвя  Blush

# 482
И аз за хвалба минавам. По препоръка избрах "Инканто" за по-специален повод. Беше много вкусно с малки изключения и да не забравя да похваля сушито и по-специално с миди Сен Жак. М-м-м. И не се пушеше в залата за непушачи.

# 483
  • Бургас
Кметската къща въобще не е за хвалене напоследък. Беше им хубаво готвенето на обяд като отвориха. Онзи ден какъв крем-карамел ми поднесоха, щях да умра направо. Правили са го сигурно на 200 градуса фурна, нищо общо с крем-карамела, подобие някакво. А и сервитьорите все намръщени ходят. Иначе цените верно са ниски, ама и порциите не са кой знае какви.

# 484
Аз да похваля (почти) "При шопа". В залата за непушачи наистина не се пуши, въпреки че тази за пушачи беше пълна. За съжаление вратата стои отворена и по някое време започва да се усеща миризмата на цигари. Предполагам, че когато не е така препълнено, не се усеща. И се надявам, че тогава и сервитьорите са по-приветливи. Ще проверим дали съм права след празниците. Иначе за кухнята нямам никакви забележки.

# 485
Хора, как са цените на сушито в Инканто? В Бургас само в Хепи съм яла, в Инканто по-скъпо ли е?

Иначе и аз съм много доволна от чайната, даже като имам път към центъра редовно ям там обедното меню. А вие знаете ли друго място с повече или поне вкусни постни ястия?

# 486
Хора, как са цените на сушито в Инканто? В Бургас само в Хепи съм яла, в Инканто по-скъпо ли е?

Иначе и аз съм много доволна от чайната, даже като имам път към центъра редовно ям там обедното меню. А вие знаете ли друго място с повече или поне вкусни постни ястия?

Десетина лева, има и сетове по около 25-30лв.

# 487
Около 6-7-лв е една поръчка, цените са приблизителни с Хепи. Мисля, че са по-голяма бройка в порция. Ето тук има снимки на цялото меню с цени :

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150370412792400&set … ype=3&theater

# 488
О, супер, много добре изглежда и цените са прилични.
аХ`Не!, Аля Иванова, благодаря много!  bouquet

# 489
fy4ko  Wink

Аз пък днес минавах с мъжа ми с колата през Изгрев и бяхме прегладняли. Случайно видях ресторант (китайски) и влязохме. Беше за непушачи и ни сервираха по китайски! Адски бързо. Почти с напитките дойдоха и ястията. Явно са предварително сготвени. Не бяха зле... Или аз съм била доста гладна, а и не съм яла китайско от много време.

# 490
  • Бургас
Знам го,такива киселини не съм имала с години,след вечеря там. Не искам и да чуя вече за китайска храна през живота си.
Иначе изглежда доста прилично като го сравя с други китайски,в които съм ходила преди години,като излязоха на мода.

# 491
И аз от това се впечатлих. Киселини засега нямам. Направо ме изплаши Simple Smile
Утре, ако съм жива, ще пиша Simple Smile

# 492
Кой в Изгрев, аз знам два?...

# 493
Ами не знам всъщност как се казва, но се намира зад Била, в една нова кооперация. Не съм от този квартал и не знам как да го обясня с блокове и номера.

# 494
  • Бургас
Аз лично имам предвид до Била,в нова кооперация е, не помня името.

Общи условия

Активация на акаунт