Заведения в Бургас

• 113 754
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Добре е, че след положителните отзиви, информацията се актуализира. Като знам колко е хвален в предните страници.  ooooh!

# 571
  • Бургас
Китайският в "Изгрев" си беше супер преди 1 година  Rolling Eyes Добре, че прочетох по-горе. Няма да стъпя там повече  Crossing Arms
Аз съм затвърдено разочарована от Хепи в х-л "България".  Картофките Уеджис правени от преди това, баха малко затоплени и прегорели. Личеше си отвсякъде, че са старички. Не бяха същите както преди и другите ястия. Иначе обслужването е добро /само не ми харесва това през 2 минути да идват и питат дали искаме нещо още, дали всичко е ок /.

Още един положителен глас от мен за "Луксор"  Peace Ястия и обслужване - абсолютно на ниво.

# 572
Много харесвам Инканто,тези дни пак бях там,но не мога да разбера защо е толкова студено и не успяват да отоплят?Ние сядаме на 1 етаж за непушачи..

# 573
  • у нас
Добре е, че след положителните отзиви, информацията се актуализира. Като знам колко е хвален в предните страници.  ooooh!

Да, имаше доста положителни оценки за там и ходихме след лятото, някъде септември, октомври (не помня точно), но останахме доволни тогава. Дали са се сменили собствениците или пък готвачите незнам, но този път направо бяхме потресени. А забравих да спомена, че беше студено вътре, а помещението е големичко. На съседната маса един мъж стоеше наметнат с кожуха си.

# 574
Много харесвам Инканто,тези дни пак бях там,но не мога да разбера защо е толкова студено и не успяват да отоплят?Ние сядаме на 1 етаж за непушачи..

Въпреки поставеното отоплително тяло  ли ти е студено?  Thinking Аз пък си ходя леко облечена и също винаги на първи етаж, никога не ми е било студено, особено след като сложиха лампата.

# 575
  • Бургас
Механа "Къщата" - на "Рилска" - като обстановка добре, като обслужване - зле. Онзи ден на обяд чаках час и нещо да ми донесат едно кюфте. Заведението е собственост на собствениците на механа "Банско" и забелязах доста прилики - както в бавното обслужване, така и във високите цени. А и кюфтето (след час и нещо готвене) беше полусурово.
И в двете заведения - "Къщата" и "Банско" готвят страшно солено.

# 576

Въпреки поставеното отоплително тяло  ли ти е студено?  Thinking Аз пък си ходя леко облечена и също винаги на първи етаж, никога не ми е било студено, особено след като сложиха лампата.
Tази лампа не работеше в момента иначе стояхме в близост до нея.Децата ги обличам доста ,когато отиваме там иначе кихат постоянно  ooooh!  ,а на мен също не ми е комфорт като ми е хладно.Ще изчакам да се затопли времето,иначе храната е страхотна!

# 577
Точно миналата седмица ми хвалеха механа Банско - колко било вкусно и изключително обслужването. Това са впечатления на приятел, който не живее в Бг т.е. наистина е било на ниво.

# 578
  • Бургас
Малко встрани от темата,но ако ти поднасят пресолена храна в заведение,имай си едно на ум колко е прясно месото или каймата. Sad

# 579
Малко встрани от темата,но ако ти поднасят пресолена храна в заведение,имай си едно на ум колко е прясно месото или каймата. Sad
Точно  Peace
На мен преди няколко седмици ми се случи да ми сервират в Рубаята на Богориди плато пилешки дреболии /как точно се води в менюто не помня/ наръсени отгоре със значително количесто меродия или някаква шарена сол със мирис на меродия...  ooooh! подозирам, че идеята е същата. Досега никога не съм получавала подобни ястия с аромат меродия ...

# 580
  • у нас

Случи ми се в Булевард-а. Имах чувството, че който е минал до чинията и го посолявал по сто пъти.  ooooh!

# 581
  • Бургас
Sinara ,

Булевард-а не става, така ли? Че не съм ходила от много време и му се чудя.

# 582
  • у нас
Sinara ,

Булевард-а не става, така ли? Че не съм ходила от много време и му се чудя.

На вас може да ви хареса.

# 583
Здравейте! Някакви отзиви за пицария Зорница... изобщо съществува ли още?

# 584
Съществува. За съжаление нямам мнение.

Общи условия

Активация на акаунт