Заведения в Бургас

• 113 728
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Последния път,преди 2 седмици,останах с добри впечатления.Всичко,което поръчахме беше вкусно. Пиците-щедри от към продукти. Голям плюс е,че заведението е просторно.Писнало ми е да подслушвам неволно съседските разговори.

# 586
  • Бургас
Вчера вървейки към ресторант "Люти чушки" /зад СУ/, минах покрай ресторант "Бургаска среща" срещу Тоха, в една от пресечките.....е вече няма ресторант там, помещението е освободено!

Иначе в "Люти чушки" ядохме от традиционното им обедно меню, доволни останахме! Харесва ми идеята за малки салатки, така си поръчвам от два вида, иначе ми идват много  Mr. Green

А, и да се оплача от "Бохеми" на ул. "Александровска". Снощи бях на рожден ден там. Цяла вечер звуча гръцка музика  Rolling Eyes в заведението беше студено и менюто беше много "бедно". Поръчана салата айсберг с кедрови ядки, донесоха с филирани бадеми. Все пак вкусът е съвсем различен, може би нямаха едните и за това заместиха с другите, но не е редно все пак!

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 10:27 от magare

# 587
  • Бургас
Здравейте! Някакви отзиви за пицария Зорница... изобщо съществува ли още?

А какъв божествен крем-брюле! Не съм яла другаде такъв!  chef

# 588
  Аз пък съм изключително разочарована от пиците в "Зорница". По ужасна пица не бях яла скоро, а на крема Брюле не му усетих вкуса, защото горчеше от сладост. Калмарите изобщо не се дъвчеха. Хайде да не ми е толкова "черен" поста броколите със сирена и пилешки филета някакви ставаха за ядене  Mr. Green Това са наблюденията ми от последните два пъти, които бяха преди около 2 седмици. Страшно го харесвах това заведение, но пиците им конкретно нямат нищо общо с преди.

# 589
Благодаря на всички... така или иначе скоро ще се пробва. Ще си кажа и моето мнение след това.

# 590
  • In my tropical dream
Някой знае ли кои капани остават и кои се събарят?

# 591
Остават бар Кариби и белия бар,Селена(адам и ева),Фиеста,Севастопол и Остров Бали,толкова много хора има а няма къде да се седне!

# 592
  • In my tropical dream
Благодаря, Agrria. Моето любимо Приятели не е в списъка, жалко. Дано всички останали засилят качеството; сигурно ще засилят и цените.

# 593
Преди две седмици бяхме на РД в Китайския в Изгрев,аз лично останах доволна...Беше вкусно,обслужването беше добре,не знам защо последните отзиви за там са негативни....

# 594
Посетих пицария Зорница, беше неделя, малко късно около 21ч и  не ни гледаха много дружелюбно, но общо взето останах доволна. Имаше две маси с клиенти, ние бяхме третата. Нямаше време да се пробват много неща, но това, което поръчахме + назад споменатите броколи със сирена, беше току що приготвено и много вкусно. Ще се повтаря ходенето.

# 595
Посетих пицария Зорница, беше неделя, малко късно около 21ч и  не ни гледаха много дружелюбно, но общо взето останах доволна. Имаше две маси с клиенти, ние бяхме третата. Нямаше време да се пробват много неща, но това, което поръчахме + назад споменатите броколи със сирена, беше току що приготвено и много вкусно. Ще се повтаря ходенето.
не съм ходила но съм ''за'' положителните мнения...

# 596
Днес в Инканто миришеше много силно на цигари още с отварянето на вратата, а там е етажа за непушачи.  Sick Питах защо и ми отговориха, че снощи се е пушело там, по незнайни причини е било разрешено на някакви хора. Е, добре ама им казах директно, че май ще им се разсърдя ако и другият път е така. Само там не бяха нарушавали забраната.  Tired

# 597
За пицария Зорница още едно положително мнение.Всичко беше много вкусно и току що приготвено.Пържените картофки и тиквички се топяха в устата, а крема Брюле ми беше идеален Wink

# 598
  • Бургас
къде е тази пицария Зорница

# 599
къде е тази пицария Зорница

До м-н Бамболино в к-с "Зорница".

Общи условия

Активация на акаунт