Заведения в Бургас

• 113 645
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Аз знам само, че "Бунгало 7" го няма това лято.  Crossing Arms Преместили го в Лозенец.

# 646
А някой да е посещавал новия Рубаят в ЦУРКа ? Как е положението по отношение "с деца на ресторант"? 

Ами типичен Рубаят. Не знам какво имаш предвид, но моето пощуря там, отегчи се и каза, че му гръмнала главата.  Laughing Има жива музика /в понеделник е руска вечер, вторник - гръцка, петък - свириха бившите Фанданго, в други дни не съм ходила/. Оркестрите са гостуващи и последния път бяха отчайващо зле. Менюто им е абсолютно същото като на другите ресторанти от веригата. Голям е, не са наблъскани една в друга масите. На мен ми хареса на терасата им, защото пуша  Mr. Green

# 647
  • Бургас
Аз да се оплача от ресторант "Фиеста" на плажа. Бившата дискотека "Вселена".

Такова бавно обслужване скоро не бях срещала. Бъркат поръчките, сервитьорите под всякаква критика  #2gunfire  Иначе като персонал имаше достатъчно хора, но им липсва организация. Мотат се като мухи без глави. За капак, намерихме умряла муха в едната салата.
Иначе цените са добри, порциите също като количество. Но до там!

Хубаво са сложили огромен екран за гледане на мачовете, но ако реши някой да ходи вечер, по-добре да се наяде предварително и тогава да ходи  #Crazy
Иначе преди да започне мача пускаха за децата анимационни филмчета.

На обедно меню съм сядала веднъж и останахме доволни, но за вечеря не го препоръчвам!

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 14:11 от magare

# 648
Имате ли отзиви за турския ресторант "Босфор" в началото на Александровска?

# 649
Имате ли отзиви за турския ресторант "Босфор" в началото на Александровска?

И аз преди месец и половина питах тук за него, но явно никой не се е престрашил да го пробва още

# 650
  • Бургас
И аз нямам наблюдения за този ресторант

Peace

# 651
Този нов Босфор, да не е онзи от Славейков?
Да са го преместили?

# 652
  • Бургас

Това турски ресторант ли е?  newsm78

# 653
  • у нас

Това турски ресторант ли е?  newsm78

Турският ресторант е Босфора, Фиестата не е.

# 654
  • Бургас
Аха. От 2 места чувам много положителни отзиви за храната в някакъв турски ресторант в Морската. Реших, че ще е това...

# 655
LaDiDa, къде е този турски?

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 17:45 от Gianna

# 656
  • Бургас
Нали точно това се чудя и аз....  newsm78

# 657
Аз посетих турския в морската,най-накрая е и е огромно.Не знам как се казва(не обърнах внимание),но едно време това беше ПалмБийч.Храната наистина е страхотна ,персонала е много и става бързо,хареса ни определено!

Иначе чакам някой с отзиви за новия Рубаят в морската ...

# 658

Иначе чакам някой с отзиви за новия Рубаят в морската ...

На предната страница съм писала моите отзиви за там. Нищо по-различно от другите "Рубаят" - и.
 Заинтригува ме този турски ресторант.

# 659
  • Бургас
Заинтригува ме този турски ресторант.

Последно ходих преди месец и нещо. Ако нищо не се е променило не бих го нарекла ресторант. Става ако искате да сте близо до пясъка, но за кухнята не бих казала че е нещо особено. А обстановката вътре е като в столова. Дано са го оправили, защото като местоположение е супер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт