Парфюмни размисли и страсти - 89

• 38 427
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Тиха нощ, уханна нощ...
Бяла е вестта и блага, ще я чакаме в прегръдката на  човек и  аромат любим. Днес може и да не е парфюмен този аромат, просто благоуханието на Коледа, което само истинските ароматни феи могат да уловят. Бъдникът в камината бавно ще догаря, а в жарките му искри ще пулсират всички чудни приятелства от ароматната ни тема. Ще ви виждам около мен подредени, усмихнати и ароматни, добри и деликатни. Далеч съм, но пък вий сте близо – на едно сърце разстояние.
Тиха нощ, уханна нощ...

Това е Коледното послание на ароматните феи мисля. Чудно хубаво! Hug
Бъдете здрави!  bouquet

# 511
  • Варна
Реших с какво ще съм днес - с Алшими, като препратка към магическото тайнство на Рождеството Христово  Heart Eyes

На всички пожелавам весели празници! Нека много здраве, любов и благополучие съпътстват живота ви и Бог да е с вас!
Много желани парфюмни попадения да получите като подаръци и през новата година!
 Hug

Още нещо като подарък от мен за празника - собственоръчно направената ми снимка на Витлеемската звезда в Палестина - точното място, където се е родил Спасителят:

# 512
Весели празници и от мен, парфюмни приятелки   Hug  

Натали, Мимс, целувки за подаръците  Heart Eyes

От мен само здраве, през тази тежка за семейството ми година това ми е най-важно.
Днес и утре Адикт  Heart Eyes

# 513
Весели празници!!!! Само любов, здраве и положителни емоции!!!!

# 514
  • при морето

Тествам и Happy Pilllow Cag-ми и той много хубав!Дълбок и плътен.Не мога да реша кой от двата ми допада повече,може би и двата.

Winter, ти нали не хареса Ком де Гарсон 2, той Хепи пилоу е същия като него, в различно шише  Simple Smile
Мимси,тоз Хепи пилоу по-убав,бре!Или зимата ми се развива така,оня го тествах в топло време,знам ли.И то само се мазах и душа,като хрътка,не беше бол,че да се напръскам и да го разнося.Но определено има нещо нетипично в него,мдааа. Thinking
Годес,ще ти тежа на съвестта,да знаеш! Mr. Green
Момичета,и аз ви желая спокойна и усмихната Коледа,мислено ще съм с вас,здрави и добри!А Натали и мен ме просълзи,прекрасно го е написала!Лиричната й душа явно се е открехнала... Heart Eyes

# 515
  • някъде под слънцето...
Весела Коледа

# 516
  • София
Да ви споделя, че пробвах Армани Код ЕДП и ми залепна за кожата. Въобще не го усещах, никакво развитие!  Tired Пръснах си на ръката Уоманити и бих казала, че е много интересен аромат, определено ме заинтригува! Трябва да го понося.  Peace

Весело и топло посрещане на един от най-хубавите семейни празници!   Hug

# 517
  • София
С пожелание за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта!

Весели празници и от мен.

# 518
Специално на Бижу,искам да кажа,че непоносимостта и към Eden не е била заради асцедента LaughingТакова главоболие и гадене получих снощи от него,че ако не бях в цикъл щях да си купя тест за бременност Laughing
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!  bouquet
Laughing Здравей, близначе мое! Heart Eyes Hug

Пожелавам на всички ви спокойна и уютна вечер! Бъдете здрави и весело посрещане на Коледа!

# 519
Весела ароматна Коледа ! Здраве и радост на всички парфюмни феи и техните семейства

# 520
Натали,Мимс Hug Heart Eyes  bouquet

Тиха и спокойна Бъдни вечер!  Heart Eyes
Весела и ароматна Коледа! Crazy
Много здраве,усмивки и любов на всички вас парфюмни! Hug

Да ви споделя мъката си......утре всички познати рокери и приятели на ЛМ ще се облекат като дядо Коледовци,а жените им като Снежанки и с моторите ще разнасят подаръци на децата,а на мен ми е тъжно,че милото е на работа и няма да можем да се включим Rolling Eyes
А за всички четящи от Бургас,приключението започва към 10:00ч Hug

Winter fairy,да ти тежа,да ти тежа,ама колко ще ти тежа с моите 49кг Mr. Green
Хайде сега бързо спретни на дядо Коледа едно виртуално писъмце и му кажи да предаде на дядо Мраз твоето най-съкровено парфюмно желание Flutter
Ето на аз му писах преди няколко дни и той ми отговори,че малко късно му пиша и не знаел дали ще успее да ми подготви подаръка,ама щял да ми го изпрати със специален куриер,че за новогодишната нощ да съм си имала под ръка едно Уоманити Wink

# 521
  • при морето
Годесче,голямо шоу ще е,жалко ,че не мога да скокна утре пак до любимия Б-с,днес пообиколих малко с гостенчето ми,което ходи да си прави тату.
Много разкопана Александровска,поокаляхме се доволно. Wink
А на дядовците Коледа и Мраз не пиша щото не ми е едно желанието,не са и две,лакомея за Алхими,за Фемините на Шисейдо,за Хепи пилоу,за Русе на СЛ и за твоя сватбения... Mr. Green

# 522
Добро утро,ароматни! Hug
Пия кафе по пижама и не мога да реша с какво да се напръскам днес,че ще ходим на гости в свеки.Чудя се на един нов Инсоленс едп,а за утре да прибягвам до по-личните парфюми.

Лирена,как така мнението на хората може да те накара да носиш един парфюм,който не ти допада или обратно.......не разбирам newsm78
На мен Ну-то не ми допадна при първия тест,но послеееее Crazy

Jully_m,изтрай до Коледа,човека се е постарал толкова много Wink Сафари е доста интересен аромат,няма да го описвам/останалите вече са го направили/,от който притежавам отливчица и си мечтая за една 30-ка Flutter
Направо ми се прииска и ЛМ да ми правеше такива изненади Simple Smile

Winter fairy,със здраве и кеф Hug,после да не ме виниш,че съм те вкарала в преразход Mr. Green

goddess, на мен също Nu EDP  не ми допадна от първия път, но след това се влюбих в него. Лошото е, че аз бързо се влюбвам, но и много бързо разлюбвам Laughing .К'во да правя, такава съм си не само с парфюмите, а изобщо Laughing
Днес обаче пак  му дадох  шанс. Ами, супер си е, няма да го мисля,  ще си взема даже 100-ца!
М/у другото,  с риск да се изложа пред вас, ще призная, че не бях тествала Еуфория. Днес в Мол-а в Плевен си фъснах яко на ръката, чак ръкава на якето си  полях. В първия момент Rolling Eyes-бива.... Ейййй, след 10-15 мин. щях да откача-направо си мислех и аз да си взема тест за бременност Laughing
Ми гади ми се от него, заболя ме и главата ooooh!  Ако ви кажа, че по едно време дори  ми заприлича на един Ейвънски парфюм-Passion Dance, който ми е супер гаден Mr. Green. Колежките ми се оливаха с него.
Сега се надявам да не ме разпънете на кръст, че направих такава характеристика на Еуфорията, която почти всички харесват. Може, но не и на  мен Cry

# 523
Годесче,голямо шоу ще е,жалко ,че не мога да скокна утре пак до любимия Б-с,днес пообиколих малко с гостенчето ми,което ходи да си прави тату.
Много разкопана Александровска,поокаляхме се доволно. Wink
А на дядовците Коледа и Мраз не пиша щото не ми е едно желанието,не са и две,лакомея за Алхими,за Фемините на Шисейдо,за Хепи пилоу,за Русе на СЛ и за твоя сватбения... Mr. Green
Ееее,дай по-скромно де,само два на празник,ей го на и Свети Валентин ще дойде,а после и Осми март и си уредена Crazy

Лиренка,взимай Ну-то разкошен е сега Heart Eyes
А Еуфорията и аз не познавам Wink

# 524
  • при морето
Лирена,нищо страшно!Аз пък не харесвам Орхидеята,Черния кашмир,Л на Лолита,че отскоро и Кристал ноар.
Еуфорията я харесах и носих известно време,но бързо й се наситих,нали знаеш-вкус!
Ох,да си помрънкам малко-преядох с хубава препечена питка,омесена от майка ми,с вкусен боб на фурна,лешници,кашу за мезе на онова кехлибареното питие/ама без лед Stop/салати,баклава,тикваник и ...дишам тежко сега.Мразя преяждането,а винаги се вкарвам в такива филми. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт