Парфюмни размисли и страсти - 89

• 37 195
  • 741
  •   1
Отговори
  • София

Нищо, че закъсня малко зимата, затова пък се стовари изведнъж с пълната си сила. Сняг, студ, лед и всички съпътстващи екстри. Студено ми е, но не се оплаквам от студа - сега е времето да нося любимите си парфюми, без да се страхувам, че ще помитам населението около себе си с ударната вълна. Кои са вашите зимни аромати? Тези, които ви топлят в минусовите температури, които ви обгръщат като топъл шал и ви носят уюта на огън в камина и нежността на силна прегръдка? Кои са вашите парфюми, които обичат да им е студено и тогава разцъфтяват като огнени цветя?

Нека да се стоплим с мисълта за любимите в този сезон аромати  Hug

Предишната тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=547454.0

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 20:36 от Атти

# 1
Едно предложение от мен - Kenzo Amour Le Parfum - прекрасен,топъл,уютен ! Heart Eyes

# 2
  • виртуално
за люти студове - L'instant EDP и Цветния воал
за заскрежено време - L'Instant Magique и Allure Sensuelle ЕDP

всички останали - според настроението  Peace

# 3
 Hug Flutter Hug Flutter Атти

Като се замисля отявлено зимните ми парфюми са Л'Инстант Меджик и Л'Инстант Меджик Еликсир, понякога и Органза.
Армани Мания установих, че харесвам и в не толкова голям студ Heart Eyes

# 4
Влизам като хала със спешно питане Embarassed
Моля,кажете нещо за тези двата,искам да взема нещо за ЛМ,но не мога да реша кое от двете
Tom Ford for Men by Tom Ford или Narciso Rodriguez for Him

Атти, перфектна както винаги  bouquet
По-късно ще се влюча по темата Peace

# 5
Напоследък нямам време нито за писане, нито за четене тук, но сега шансът ме ошанси да се изтипосам на първа страница. Simple Smile
Не че имам какво ново да споделя; и в студ и пек нося обичайните любимци /само Сицилия е зазимена порядъчно/: почти преполових новото зареждане Миднайт Пойзън, отвреме-навреме разнообразявам с Ангел/Демон, а вчера пък се топлих с Кингдъм /Бижу Heart Eyes/, който в топло експлоатирах яко, но в студа не бях пробвала - абсолютно различен и много, ама много коледен го чувствам /не че на мен ми е коледно/, заради кардамона, който в пирамидата не е даден, ама мен точно на това ми намирисва, и заради който ми напомня малко на Долче Вита /който не харесвах някога, сега не знам/; а може и да е т.нар. кумин, кимион, дето трябваше да е пот и кифтета, но за мен е с аромат на плътно греяно вино /и дебело одеало/.
Понявгъш ми се посяга и към Кристал Ноар, но откакто започнах да имам контакт и досег с много и най-разнообразни люде, установих, че води класацията ми за подушен върху царици и магарици, куцо, кьораво и сакато. Не че имам против и проблем с уникалността, но ми се ще да си различавам собствената миризма, некък си... Та по-скромно с него и понякога.

Сега ми се е приискал га че ли Кашмир, щото наскоро употребих последните капчици от една пробичка /за дамата Hug/, обаче не съм сигурна в себе си дали не е поредното ден до пладне щение, а и някак много ми напомня в крайната си фаза на кафявата Неонатура, която вече имам.
Ще видим, живот и здраве...

# 6
  • София
Зимата и по точно по Коледа е любимото ми време от годината!  Heart Eyes 
Миналата година нищо не пръсках, заради бременността си , бях скрила всички ( ха ха 3 ) парфюми. От както застудя се гушвам в Адикт  Heart Eyes, Хипнотичната отрова (ама е на дъното, ех остана ми и едно виалче.. Sad) , Неприличната Органза и Ейнджъл. Допълнително ще разносвам Кристал Ноар, Амариж Мариаж, Шалимар (едп), Глория и всесезонната ми любимка Черната Орхидея. Предполагам,че ще се държат много добре заради ванилийката и канелата , които се съдържат в повечето от тях.. Много Коледно..мммм.  Close-mas:

Хей, Аризона, радвам се да те видя!  Hug

Атти, благодаря!   bouquet

# 7
И аз съм влюбена безкрайно много в този период от годината.
 Може би най-много "експлоатирам" Аддикт в това време  Heart Eyes

# 8
В момента съм в търсене на идеалния зимен парфюм, но въпреки многото подушени все още изявен претендент за титлата няма, засега ползвам Бюти на Елизабет Арден. Тендър пойзъна е категорично замразен, Аква ди джо то става за всеки сезон според мен, но ми се носи нещо по силно напоследък, та затова търся Simple Smile

Мерси Атти за приказно оформената зимна тема и че ще носиш прекрасности на срещата    bouquet
densi за момента не следя разменните, защото нямам какво да предложа, имам само тендър пойзъна и аква ди джо то по 100, но и двата ми се свидят, като знам че ще е доста трудно намирането на нови  Blush
А иначе намирането на 15 тина милилитра е отлична идея.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 17:32 от Ламята

# 9
Да си дойдем на думата Simple Smile

В момента пека сладки и съм с Hypnotic Poison  Simple Smile Много зимен, много снежен!
В най-лютите студове употребявам също така:

Allure Sensuelle
Elixir des Merveilles
Insolence Eau de Parfum
Ange ou Demon
Prada by Prada

И Black Orchid, ама него само като вечерен и по особени поводи, т.е. по-рядко.

Туй е. Другите изобщо не оцеляват, особено пък навън...
Сега съм размисли кои 2 да взема за Алпийската ваканция?

# 10
  • София
Aтти, благодаря за хубавата тема   bouquet

Hypnotic Poison за мен е синоним на зимен парфюм. Други аромати, които ползвам предимно в студовете, са:
L'instant Magic, MaDame, Alien edp, Kenzo Amour, Insolence edp, Black orchid, Addict, Elixir des Merveilles.
Мисля, че ще започна да eксплоатирам по-усърдно и Fracas и Womanity. Chance eau fraiche ми харесва повече сега, отколкото през лятото, напук на името си Simple Smile

# 11
Атти,благодаря!  bouquet

Зимата нося най-често Адикт, Монталите, Неприличната Органза, Прада Интенз, Коромандел и другите силни Шанели, разните Еликсири, понякога върлите шипри, Хипнотичната отрова, абе много неща нося. Grinning По-голямата част от парфюмите ми са именно за по- студено време.

# 12
Благодаря за хубавата тема!  bouquet

Моите зимни са Хипнотичната,Хипноуз,Ейлиън,Трударди Инсайд и Жасмин Ноар.
За лют студ винаги посягам към първите 4-ма хубавци без Жасмина.Той ми е за по мек студ,както и за пролет/есен.

# 13
Моите зимни са Алюр, Алюр сеншуъл, Линстант Меджик, Адикт, Инсоленс, Алиен, Черната орхидея, всъщнот това са ми и всичките зимни парфюми и ги обожавам всичките  Heart Eyes
Атти   bouquet

# 14
На първо място в класацията за мен е Allure Sensuelle,
от няколко дни съм все с  Elixir des Merveilles,
но не го усещам така около себе си , както Allure Sensuelle,
а получавам непрекъснато комплименти за парфюма и то няколко часа след като се напръскам   newsm78
Днес ми пристигна Paloma Picasso edp - офъщяла съм се яко  Crazy , мислех , че е по-ядрена ,
за сега ми е мека , цветна и кадифена ...
Другият ми зимен фаворит е Coco Chanel edp ,
а Black Orchid ми харесва повече в топло време - за мен е пролетен аромат , дори и в прохладните летни вечери я ползвам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт