Парфюмни размисли и страсти - 89

• 37 199
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Най-най-типичните ми зимни са:
Мобусан
Органза ендесанс
Фрапин 1270
Прада интенс
Алюр сенсуел
Елексир де мервей
Л де Лолита

Всички други по-наситени нося не само през зимата. Коромандел обичам и при по-високи температури, а Черната орхидея ми е всесезонна.

# 16
Мразя зимата, студа, снега... Tired
Но Еликсира на Мерве е господаря на това време. Красотата си показват също така Samsara едп, Le Baiser Du Dragon, Halston Classic, Rumba  и разбира се L'Arte di Gucci, Boudoir и Allure Sensuelle.

# 17
Моми4ета има Елексир де Мервей  в parfumi-shop.net 50 мл-109 лв!!!

И по темата сега;
В студа най-много ме радва Addict
Ина4е си се пръскам и с летни.особено напоследък само с такива.-летен Ейлиън,Адикт о фреш и т.н.Квот ми е кеф.

# 18
  • София
Сигурно повече от година не съм се разписвала в темата, а и си смених екранното име, така че едва ли ме помните.
Нищо, че не съм писала, четях си ви постоянно Hug

Моите любими зимни са Tumulte, Trouble, My Queen, Gaultier 2, Hypnotic Poison,  Addict, L'Instant...като от последните три имам малки количества и трябва да презаредя.
За зимата искам още Класик на Готие. Heart Eyes

# 19
  • София
На мен пък ми е чудно как са докарали цената на Елексира-109 лв. Аз моя съм го купувала от летище за 62 или 64 евро, не помня точно. Не искам да внасям смут, просто  ми е любопитно. Браво, че вече го има по сайтовете. Peace

# 20
Когато купувах моя от eВay беше точно 109 лв. за същото количество.

# 21
Хей, Аризона, радвам се да те видя!  Hug
И аз, и аз!

# 22
Моите зимни са Хипноуз, Ange ou Demon и Ин Контрол. Днес съм с Ferre, добре си е в студа и е доста траен, неочаквано за мен. Иска ми се нещо ново зимно, но не мога да реша какво Hug

# 23
  • София
Когато купувах моя от eВay беше точно 109 лв. за същото количество.

Аз пък си мислих, че съм на голяма далавера с моя. Laughing
П.П. Да се включа и аз тогава със зимните ми любимци. Адикт и Хипнотик Елексир. Елексир де Мервей го ползвам само като започне вече да ми нагарча от сладост, рядко се случва.

# 24
На мен пък ми е чудно как са докарали цената на Елексира-109 лв. Аз моя съм го купувала от летище за 62 или 64 евро, не помня точно. Не искам да внасям смут, просто  ми е любопитно. Браво, че вече го има по сайтовете. Peace
Предполагам, че е бил само един или два и са вече изкупени, както стана в гет. Другия сайт където е тестера е близнак на гет и мисля, че няма да го има.

Далаверата беше отдавна от Фрагранса за около 70 лв. 50 мл.

# 25
Денси ,а кой сайт е близнак на гет?????

# 26
В предишната тема беше даден този.

# 27
  • София
В момента фаворити са ми Far Away Avon и Amor Amor Elixir CacharelHeart Eyes От време на време ми се носи и 5th Avenue, но по-рядко.  Peace Но забелязвам и едно разлюбване, дано да е свързано със сезона - Lancome Magnifique EDP.  Sick Както се оплаках на Бижу  Hug , преди усещах толкова много люляк, в който бях влюбена (и който според фрагрантика липсва  Laughing ), а сега усещам само една "бабешка" миризма, която не понасям.  Crossing Arms Относно Булгарито (2  Mr. Green), определено се харесахме.  Peace След 7-8 часа още го усещам на китката. Shocked Напомня ми на Белия им чай, който обожавам (за лятото).  Heart Eyes Искаммм.

# 28
  • някъде под слънцето...
На мен пък ми е чудно как са докарали цената на Елексира-109 лв. Аз моя съм го купувала от летище за 62 или 64 евро, не помня точно. Не искам да внасям смут, просто  ми е любопитно. Браво, че вече го има по сайтовете. Peace
В безмитния на на наШето летиЩе е 50 млл 67 евро , а 100 млл 88 евро ...Проверявах  му цената  преди два дни
По темата, пове4ето от парфюмите ми са термоядрени бомби, и си ги пръскам, когато съм в настроение за всеки един от тях независимо от атмосферните условия.Тук няма люти студове и сняг превалява максимум веднъж годиШно, за по няколко 4аса.

# 29
  • Sofia
През зимата ме топлят всички видове L'instant, Addict, Ange ou demon, Hypnotic poison, Poison, Allure sensuelle edp, Valentino V, Alien edp, Crystal noir.

Освен топлина , понякога ми се иска и свежест през зимата. Bright crystal е искрящ и прозрачен като ледена висулка.
she wood също ми харесва в студено.
Oстаналите са ми летни или всесезонни.

Най-накрая си купих мандаринената алегория, от 2 години я отлагам.

Общи условия

Активация на акаунт