Парфюмни размисли и страсти - 89

• 37 199
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Изпръсках моята и вече приключих с Алегориите. Crazy

Аз също ползвам доста Bright crystal и She Wood в студено време.

# 31
Да се отчета по темата Wink
Атти,става ми студено само като гледам оформлението ти,не харесвам зимата no

Изцяло зимни за мен са:
Черната орхидея
Англомания
Ну ЕДП
Будоар
Мис Диор Чери ЕДП
Хабанита
Алюр ЕДП
Алюр сеншуал ЕДП
Кели Калеш ЕДТ
/колкото и да е странно за този,харесвам го само в студ/
Трудно ми е да ги нося в топло,задушават ме Wink

Иначе нося и много други,а Адикт/преоткрих го в разгара на жегата/ и Ел на Лолита /носих някога през юли/ ,много са красиви и съм получавала много комплименти за тях Heart Eyes
Хот Котюр ЕДП в жега също е уникален,прекрасни малини,които се губят в студеното Rolling Eyes

Смятам да разходя тези дни в  снега Инсоленс ЕДТ, Есенс муск-колко ли е зимен и Уоманити,да видя как ще се държат.

Така или иначе всички парфюми ми изчезват щом си покажа носа навън в студа и ме прегръщат,когато вляза на топло.

# 32
И аз имам повече парфюми за зимата....

любими от тях - ох,че съм банална Rolling Eyes

Black Orchid
Allure Sensuelle EDP
Delices de Cartier
L de Lolita
Ange ou Demon
Dior Addict
Jasmin Noir
Christal Noir

Elexir des Marveilles
пробвах в топло време, не бях впечатлена, но в студовете не съм носила...

# 33
Най зимните ми парфюми са :
Англомания(макар,че тази зима още не съм я носила)
Кристобъл,Лолита Л,Кензо Амор ле парфюм,Кристал ноар,Непристойната органза,Мобусин,Хипнотичния Еликсир,Латифа,Целувката на дракона,Халстън..Утре ще пробвам Коромандел  в сняг как се държи.

# 34
Как съм пропуснала Еликсира на Мерве  Shocked

# 35
Здравейте!
Мнение за 1 и 2? Макар и двата да са aftershaves, не би трябвало да се различават от парфюмите.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 00:27 от Coma

# 36
Атти, чудесна тема  bouquet

Типично коледни са ми всички gourmand аромати. Тази Коледа, отново ще ме топли Синема (благодарение на заверата на две прекрасни феи Heart Eyes), Линстанта едт(благодарение на друга фея, която ми се губи по тъч линията Heart Eyes) и Токад на Роша.
Адикта и Хипнотичната отрова са класически избор за студа, Самсара-та също, така популярният Слон, и всичко, което е вкусно на мирис Laughing

Тези дни се присетих за смокините на Абсолю, трябва да си го припомня Grinning

# 37
  • София
Парфюмки,  Hug  имам нужда от помощ! Опитваме се с ММ да издирим един парфюм, кохото той обожава.  Парфюмът е GFF, но до там... Не съм сигурна дали не беше унисекс, но и така не го откривам.  Tired Като този е http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/GFF-Uomo-9446.html , но опаковката беше сива, а буквите прозрачни. Да не са му сменили опковката?  Thinking Моля за помощ!  Praynig  bouquet

# 38
  • София
Смарти, смокини ли усещаш в Абсолю? За мен е конфитюр от печени сливи - именно печени, защото това придава една по-интересна нотка, обогатяваща обикновеното сладко  Mr. Green заедно със смолите и дървесата (пак се сетих за онази тъпа песен  Joy )

# 39
Със Слона вече не бих отишла на работа. Само, ако ми предстои цял ден да меря улиците навън на студа и в снега, или евентуално, ако съм на излет в планината! Това е парфюм за ескимоси! ooooh!

# 40
Със Слона вече не бих отишла на работа. Само, ако ми предстои цял ден да меря улиците навън на студа и в снега, или евентуално, ако съм на излет в планината! Това е парфюм за ескимоси! ooooh!

Laughing
Аз пък го свързвам с по-меко време, т.е. би бил подходящ и за индианци  Sunglasses

В предишната тема беше даден този.

Можем ли да му имаме доверие на този сайт? Някои неща в него ме озадачават: неоткриваеми парфюми на прилични цени.

# 41
2/3 от парфюмите ми са зимни бомби, но идея нямам тази зима какво ще ми се носи  Laughing
със сигурност Кабошар, Черения Кашмир, Ют Дю, Исатис, Б*Мен, Хабанита, Хипнотичната отрова и Целувката на дракона ще бъдат отваряни тази зима
очаквам да сваля на по-ниско /моите парфюми са завзели покрива на гардероба  Joy/ Сакре и Мъст пп
Ин Ледър на Айгнер и Жики са ми за 'вътре', Галиано едп може би ...

# 42
В предишната тема беше даден този.
Можем ли да му имаме доверие на този сайт? Някои неща в него ме озадачават: неоткриваеми парфюми на прилични цени.
Ако някой е пробвал да каже, аз лично нямам доверие на такива сайтове.

Есенс муск-колко ли е зимен
Зимен ми е, но за вътре както казва Бубанка. Simple Smile

# 43
  • Варна
Преди две седмици поръчвах от тях-и двата парфюма си бяха ок, но наистина нямат всичко,което е обявено Hug

# 44

Есенс муск-колко ли е зимен
Зимен ми е, но за вътре както казва Бубанка. Simple Smile
За вътре е ясно Wink

Атти,и аз усещам смокинови листа в Абсолю. Heart Eyes

Дами,дайте едно мнение за дамския Джон Варватос,моля вииииииииии Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт