Парфюмни размисли и страсти - 89

• 38 424
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Враца
И от Мегашоп не ми се обадиха да ми кажат пращат ли ми парфюма или не  #Cussing out

# 271
И от Мегашоп не ми се обадиха да ми кажат пращат ли ми парфюма или не  #Cussing out
Утре сутрин ще ти се обадят! Peace

# 272
  • Враца
Днес на обяд го поръчах .. някак не ми върви споръчката на този Инсоленс ...  Tired

# 273
Днес на обяд го поръчах .. някак не ми върви споръчката на този Инсоленс ...  Tired
Няма значение,Виленце,утре сутрин Peace и не бъди черногледа де Heart Eyes

# 274
  • Враца
Ще си купя една машина за хляб и ще видят те!!!!

От едно известно време, усещам , че парфюмният ми вкус рязко се променя.  Shocked
Ейнджъл започнах да не го усещам, а в началото ми избива неприятен мъхъл който в последните 15 /петнадесет!!!/ години,
никога не съм усещала  ooooh! ooooh!
Също Линстан малко ме души и не го намирам мек и кадифен както беше преди.  newsm78

# 275
Ще си купя една машина за хляб и ще видят те!!!!

От едно известно време, усещам , че парфюмният ми вкус рязко се променя.  Shocked
Ейнджъл започнах да не го усещам, а в началото ми избива неприятен мъхъл който в последните 15 /петнадесет!!!/ години,
никога не съм усещала  ooooh! ooooh!
Също Линстан малко ме души и не го намирам мек и кадифен както беше преди.  newsm78
Аууу,Маринска,залиташ в моята посока,точно този мухъл усещам аз в Ангела,а Л'инстанта ми е откровено  Sick не мога и не мога да го нося

# 276
  • Враца
Та викаш, да взема да си поръчам направо един Нарцисо Родригес - Есенс ??  newsm78

# 277
Направо ви се чудя на посоките, в които залитате! Joy
И двата изброени нося и още как.
Есенс не ми харесва.

# 278
  • Враца
И на мен не ми харесва, ама нали се трансформирам ... та, да си го имам под ръка  Thinking

# 279
  • Варна
И на мен не ми харесва, ама нали се трансформирам ... та, да си го имам под ръка  Thinking

Joy
викаш за всеки случай, според зависи накъде ще поеме трансформацията  Laughing

# 280
  • София
Така, така  Peace Пък Ангелите - насам, моля, в колонка, не се бутайте  Crazy

# 281
  • Враца
Един имах - замина днес,
остана ми ликьорения  Peace

# 282
  • Германия
От едно известно време, усещам , че парфюмният ми вкус рязко се променя.  Shocked
никога не съм усещала  ooooh! ooooh!
Също Линстан малко ме души и не го намирам мек и кадифен както беше преди.  newsm78

Еволюираш, Виленце, еволюираш! Hug Почнеш ли мъховете да усещаш, последен стадий на зараза е. Химио-, лъче- и други терапии не помагат, време ти е за един Ароматикс Елексир Клиников! Twisted Evil

# 283
  • Враца
ООооо, Натали Никол, заксъняла си, много даже.
този Ароматичен Елексир го използвах още преди 5-6 години,
цели 2 флакона употребих,
(сега вече не го използвам под никакъв предлог, но това е друг въпрос)
Даже с останалите ми виалчета зарибих 2 мацки от този форум  bowuu

# 284
  • Германия
ООооо, Натали Никол, заксъняла си, много даже.
този Ароматичен Елексир го използвах още преди 5-6 години,
цели 2 флакона употребих,
(сега вече не го използвам под никакъв предлог, но това е друг въпрос)
Даже с останалите ми виалчета зарибих 2 мацки от този форум  bowuu

Така де, така. Значи е време да се върнеш към забравените стари любви. Те ръжда и забрава не Фащат.

Общи условия

Активация на акаунт