Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 356
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Германия
Поласкана съм от оценката за скромния ми талант.  Hug Няма да ви заблуждавам, изобщо нямам такъв талант, но тази сутрин попаднах случайно на някаква тема от форума, за някакви турски сериали. Shocked Оцъклих се какви оди и балади, и Шекспирови сонети се пишат там ooooh! ooooh! ooooh! Реших, че е въпрос на престиж и нашата тема да има поетична окраска и се вдъхнових, така да се каже. Усилието ми бледнее пред тамошните шедьоври. Не успях да изредя обаче всички ни, понеже бързах за Коледната Меса. Аз и без това един път влизам в църква на годината, оставаше да го пропусна. Та, за всички неспоменати, да знаете, че съм измолила по нещо парфюмно в молитвата си. Hug

Годесче, моите подаръци са толкова много, че ще изчакам Атти да ни изкара пред дъската и да ни иска отчет. Предварително заявявам на мен да запази една отделна тема "Коледните ни парфюмни подаръци - I", а за всички останали да пусне второ издание. Щастливка съм аз, хер Николофф просто ме затрупа. За да не ви дразня  Mr. Greenще споделя един непарфюмен подарък Laughing Laughing - почивка на Канарите!!! Кръстницата ако може по стара традиция да ме образова с нЕкой линк къде са тия острови, щото се изложих пред свекърва ми. Пита ме жената по телефона на кой океан ще ходим, аз хъках като дебил. Какво да направя като часовете ми по география бяха на английски, а на всичкото отгоре в тези часове си мислех за парфюми. Географката ни мадама от класа, от нея се носеха ухания....не ти е дума да отварям.

ПП Аз ако не забравя най-важното, няма да ме бъде просто. ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 18:20 от Натали Никол

# 541
  • Козлодуй
Честита Коледа! santa2

Благодаря,прекрасна и щедра Натали Hug Heart Eyes
Моите ароматни подаръци са от типа "от мен за мен" обикновено,поръчвам си неароматни,за да ги получа със сигурност Grinning
Половинки като хер Николофф със свещ да търсиш...
Та очаквам един от размяна и три от директа(взех да има,да не е Идън самичък Laughing )

# 542
Ooo, Натали, скри ми шапката момиче  Laughing Много сладки рими!
На Канарите - ми нещо спениш... ще дам предложения, щом помисля  Hug
в Атлантика са, много близо до Африка  Wink

Аз нямах ароматни Коледни подаръци, освен една Прада, с която сама се наградих  Grinning
Нашият Дядо изглежда беше минал през туристическо бюро, защото освен Сицилия-та, на пролет ще ми трябва и един Лондон (може би на Пол Смит?) Flutter

Весела Коледа на всички, да сте много, много здрави!  Hug

# 543
  • някъде под слънцето...
Минавам набързо, Тази Коледа Ще я запомня... CryДано наистина да стават 4удеса Praynig
Натали, много хубава поема  bouquet
Канарските острови
http://es.wikipedia.org/wiki/Archivo:Mapa_territorios_Espa%C3%B1a_Canarias.svg
Много добър избор...

# 544
  • София
sl , имаш стиснати палци от мен и много положителна енергия  Hug Flowers Four Leaf Clover

# 545
  • някъде под слънцето...
Благодаря  bouquet

# 546
Sl,стискам и аз  Hug

Днес съм с тази красота,толкова уникален,толкова перфектен,че чак ми се пълнят очите със сълзи Crazy Heart Eyes да ви кажа честно толкова много ми се свидеше,че от лятото не съм го носила,но след като реших вече да не се разделям дори и с две капки от най-омагьосващите ми съкровища/Зимната фея хвана последния влак/,днес се полях обилно Flutter от тази Коледа за другата си пожелавам поне две бутилки от този,а Алшими ще го отстъпя без капчица жал Wink

Моля,не ми се сърдете,но установих,че някой парфюми толкова ми се свидят,че дори не ги ползвам,а само пращам пробички Rolling Eyes а ужасно ми се иска да си ги нося,но изпадам в ужас от мисълта,че ще свършат............,а някой си решил да ги спре от производство Cry

пп.Май излязох голяма скръндзотия Mr. Green

# 547
Честита Коледа,момичета!Много здраве и късмет на вас и любимите ви хора!

пп.Май излязох голяма скръндзотия Mr. Green
Хич не си скръндза ти! Mr. GreenЗа Feminite Du Bois ти е простено.

Sl,късмет и от мен. Peace

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 22:59 от taffy

# 548
  • Варна
sl, огромна прегръдка и подкрепа от мен  Hug

# 549
sl, Господ да те пази! Hug

# 550
Наталка, какво да кажа... Heart Eyes Hug Поемата е много забавна, отгоре на всичкото и много вярна Wink Какво да кажа за Jasmin Noir!? Освен че му е отредено мястото на My signature fragrance, се оказа, че е най-харесваният мой аромат от всички, с които съм се появявала, за един важен за мен човек, което прави парфюма още по-специален за мен! Heart Eyes

Честита Коледа! Бъдете здрави, усмихнати, щастливи!

slspoko

# 551
  • София
Натали, прекрасна поема, прекрасни пожелания!  Hug От мен прегръдки за всички парфюмни феи с пожелания за много топлина и обич, както и нови ароматни предизвикателства   bouquet
За мен тази Коледа е тъжна, затова нямам настроение да пиша, но с удоволствие ви чета и ми е безкрайно приятно да сме заедно  newsm51 Обичам ви и съм благодарна, че ви има!

# 552
От мен по една  Hug за всяка уханна фея, която има нужда от нея Heart Eyes

# 553
  • Враца
http://www.parfum4eto.com/  - Онлайн Магазин за Маркови Парфюми :

Thierry Mugler - Womanity EDP 80ml - 30лв
/Продуктът е с гарантирано качество, в оригинална опаковка!/

Е кога успяха ???  ooooh! Shocked

# 554
  • при морето
Годесче,уникално много ме зарадва,и хич не ми звучиш като скръндзотия,щом успя да удовлетвориш всичките ми мераци и  откъсна от така ценните си парфюми благословени капки и за мен!Но един съвет,ако разрешиш-ползвай си съкровищата,мила,много е кратък живота,за да го отлагаме!Наслаждавай им се както си му е реда,защото те са точно за това-да им се радваме,нали! Peace
Sl,имаш и моята дълбока прегръдка! Heart Eyes
Аз прекарах чудесна семейна Коледа в обстановка тип"механа",с близки хора,с много смях и хубаво вино.Дядо Коледа ми подари табакера на Версаче с вградена запалка и огледалце,много й се кефя!Последната ми парфюмна радост е едно скромно 15мл.-ово Уоманити,което обаче май не ме радва чак толкоз.Страшна претенция станах,няма що.Тук всички го обожават,а аз не го харесвам.Само не ме бийте много. Embarassed
Атти,и на мен ми е много радостно,че ви има,с удоволствие пиша тук ,като си вдигна капака на лаптопа първо в тази темичка влизам да ви прочета и тогава другаде.Прегръдки на всички и да сте ми живи ,че много от здравите измреа... Joy

Общи условия

Активация на акаунт