Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
В този сайт има ли по-големи намаления след Нова Година? Гледам, че има някои продукти на 80%, но други почти нямат намаление иа се чудя дали за по-скъпите неща си струва да почакам още малко? Rolling Eyes Мерси! Peace

# 121
Влизам ,да кажа че получих от 12 -днес сушоара , и  има похвал от мен  Peace

# 122
Да кажа, първата ми поръчка пусната на 18.12 и диспачната  Simple Smile на 20,12,  вчера беше пристигнала в пощ.клон в Казанлък.
Поръчката включваше Азаро хром легенд познат аромат и Кашарел Ноа - харесва ми.Благодаря на Бижу за съдействието при избор на парфюм и пускане на поръчка.  bouquet
http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-etern … 0ml/invt/0028195/ и да попитам това как е като че никъде не намерих в нашия град да го душна

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 10:20 от sysonka

# 123
  • Пловдив
Здравейте момичета, преди време някой беше писал, че има излишно олиото против стрии за бременни на Рок, но не помня кой беше EmbarassedМоля, ако някой все още му е излишно, да ми драсне на лс! Благодаря предварително!  bouquet

# 124
Да се похваля, че вчера ми дойде известието от пощата.

# 125
Препоръчайте ми моля хубав фон дьо тен,по възможност да не е с блястящ ефект.
Продължавам да си чакам пратката от 17,12  Sad

# 126
И днес няма нищо за мен в пощата! smile3515 smile3511 newsm45 Моя съгражданка вчера си получи сешоара!На 13-ти са ни изпратили и на двете поръчките!А исках още една поръчка да направя,но докато не получа сешоара,друго нищо няма да поръчвам!

# 127
Препоръчайте ми моля хубав фон дьо тен,по възможност да не е с блястящ ефект.
Продължавам да си чакам пратката от 17,12  Sad

А аз от 10.12 Sad

# 128
  • София-Лагера
И аз получих моята.
Отпреди 6 дни Peace

# 129
Току-що пуснах поръчка...без Пей Пал акаунт, дано няма изненади Praynig...Някой ползвал ли е лосиона за тяло на Карл Лагерфелт Sun, Moon, Stars? Изглежда много съблазнителен Crazy. Дано няма проблем със срока на годност при тази добра цена Thinking
Видях и една компактна пудра на Исадора със слънцезащитен фактор 8 за 2лири Shocked, но не посмях да я поръчам, някой да я е пробвал? Доста тъмни ми се струват цветовете...

# 130
момичета,габко приемат ли вече поръчки,на сайта им пише че От 18.09.2010г. временно се преустановява приемането на поръчки,та се чудех ,искам да поръчам от   http://www.additionsdirect.co.uk/?bc=27600052   ,някой пазарувал ли е от този сайт  Rolling Eyes

# 131
Имам доста неприятен проблем с ПейПала, понеже ми хакнаха акаунта и бях помолила да ми блокират плащанията... Та сега вече като искам да ги отблокирам ми искат някакви сканирани сметки да докажа, че съм аз и че живея на този адрес. Нали е възможно просто да платя, а не да плащам през ПейПал?

PS: Пуснах поръчка и уж ми я приеха, за около 14 паунда всичко си взех 12 неща  Crazy. Ще видим какво и кога ще дойде  Peace

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 10:28 от marina_ivanova

# 132
  • Русе
Здравейте, получих и аз първата си поръчка днес-пратена на 13.12 (сешоар). Имам въпрос за палитрите за очи http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0031822&cm_vc=productpage и  http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0011971&cm_vc=productpage, коя според вас е по-добра?Благодаря!!! Simple Smile

# 133
Получих си и аз днес сешоара! newsm44 newsm44 newsm44Обаче,ще трябва да търся някаква джаджа за включване в контакта,за да мога да го използвам! newsm78

Момичета,тези от Вас,който получиха сешоара на Бабилис кажете  къде намерихте необходимата джаджа и колко струва?  bouquet

# 134
Получих си и аз днес сешоара! newsm44 newsm44 newsm44Обаче,ще трябва да търся някаква джаджа за включване в контакта,за да мога да го използвам! newsm78

Момичета,тези от Вас,който получиха сешоара на Бабилис кажете  къде намерихте необходимата джаджа и колко струва?  bouquet
има ги по практикер и мосю бриколаж Peace

Общи условия

Активация на акаунт