Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 763
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Някой може ли да сподели кодче за намаление.Благодаря предварително!

# 136
  • sofia
117  ми дава намаление

# 137
А как разбирате, че са ви взели поръчката. На мен още вчера ми върнаха мейл с това което съм си поръчала, друго трябва ли да чакам?

# 138
  • София
Взели или изпратили? Whistling Ще получиш още един мейл с нещо като "We thought you would like to know that your order has been dispatched" .  Peace

# 139
Май само са ми я взели :

Thank you for shopping with Fragrance Direct.

Please allow at least 5 working days for delivery, unless you have requested Next Day Delivery. If you have ordered from Overseas please allow at least 10 working days for delivery.

Your order number is 857812.

Your order details are shown below.

# 140
Дали има шанс, ако поръчам днес да дойде до 06.01? От кои дати получавате?

# 141
Днес най-накрая са ми изпратили поръчката направена на 22.12.Такова нещо не ми се беше случвало.Другите пъти още същия ден ми я изпращат

# 142
Ми Коледа и Нова година е.
Едва ли само ти поръчваш за празниците.
Нормално е да има забавяне.
Важното е, че са ти я изпратили вече.

# 143
  • Испания
djidji09,честито  smile3525,писах ти на лични,аз си купих адаптерчето и включих сешоара,само трябва да го разуча за степените,че с моя английски  ooooh!Явно пратките за Добрич се отприщиха,ще има нови поръчки,ама след празниците.Жалко за момичетата с неполучените пратки,дано пристигнат  ThinkingВсе пак си мисля че вината не е в нашата поща Rolling Eyes

# 144
И аз чакам поръчка от 13.12. Беше за коледен подарък smile3511.

# 145
  • Пловдив
Джаджата е адаптор-1,18 лв от електромагазин в Пловдив я взех

# 146
  • София
Дали има шанс, ако поръчам днес да дойде до 06.01? От кои дати получавате?
Има. Няма.  Laughing Знае ли човек?! Шанс.  Mr. Green По принцип за 3-4 дена са тук, но има и изключения.  Wink

# 147
Джаджата се казва "преходник" от английски към европейски щепсел и общо взето се намира във всеки сносен магазин за електро материали - т.е. там кадето продават щепсел,, контакти, фасунги и т.н. Свестните струват максимум 3 лв.

# 148
# 149
Не. Laughing
Само зеления познавам и то бегло.

Общи условия

Активация на акаунт