Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 766
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
някакви отзиви за този ,поръчах го ,но дано не съжалявам   http://www.fragrancedirect.co.uk/paco-rabanne/paco-rabanne-ultra … 0ml/invt/0020452/

# 166
Мисля, че няма да съжаляваш!  Grinning Приятен, плодово-цветен, траен аромат. Доста е сладък. Стига да не си падаш по разни ефирни и едва доловими ароматчета, този ще ти допадне.

# 167
Вчера си получих парфюма " Paco Rabanne 1 Million " (100ml)  поръчан от Fragrancedirect.co.uk
Вечерта се пръснах , на сутринта нямаше и следа от миризма...
Не съм доволен.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 168
Хехе...вечерта и искаш сутринта още да се усеща...Със здраве да си го ползваш де, ама не ги надценявай толкова парфюмите.
Итърнити Момент ми е един от любимите, нося го лятото.
За червното Дейзи, какво ще кажете?

# 169
Лимитка от към външен вид, иначе няма разлика с това Daisy. Цената му обаче е умопомрачаващо добра!

# 170
Лимитка от към външен вид, иначе няма разлика с това Daisy. Цената му обаче е умопомрачаващо добра!
Ооох Бижу...хем се нАд'ах на отзиви, хем твоят направо ме кара да "пална" една поръчка до тук само с него... newsm78 Благодаря ти!
Весела ви вечер дами...и господа!

# 171
Ами някои парфюми са си на ниво... Аз много обичам Бърбери Дъ бийт, и видях че го има в сайта... Той определено държи. Имам и Лакост - Инспирейшън, много хубав свеж аромат, той обаче не държи.

# 172
Някой има ли мнение за това   http://www.fragrancedirect.co.uk/gres/gres-cabotine-gold-gift-set-100ml/invt/0032145/  ?

Бижу?
Аз го имам, писах по-нагоре.
Намерих ти мнението , но би ли  казала малко повече! Забележим ли е, траен и все така ли го намираш за страхотен? Трябва ми за подарък.
Много добро решение за подарък  Peace
Благодаря ти! Ама много си пестелива откъм описание!? Simple Smile Явно само ти го имаш-кажи нещо повече, плс!!!

# 173
Намерих ти мнението , но би ли  казала малко повече! Забележим ли е, траен и все така ли го намираш за страхотен? Трябва ми за подарък.
Много добро решение за подарък  Peace
Благодаря ти! Ама много си пестелива откъм описание!? Simple Smile Явно само ти го имаш-кажи нещо повече, плс!!!
Не толкова пестелива, колкото не съм добра в описания на аромати. Комплектът е добре оформен, в блестяща опаковка. Самият парфюм първоначално създава усещане за свежест, която обаче след това е по-остра и трайна.
Тук има съставките: http://www.fragrantica.com/perfume/Gres/Cabotine-Gold-10915.html (пъпеш не усещам), много точно е най-новото мнение.
За такава сума е повече от диеален подарък, особено излязъл съвсем наскоро аромат.

# 174
Благодаря ти отново!

# 175
  • На брега на морето
За много години момичета  Hug, разписах се вече с първата за тази година поръчка да видим кога ще дойде, обикновено за 5 работни дни са тук ама сега предполагам че ще се позабави повече - следпразнично  Crazy , четох аз четох във Fragrantica-ta и реших да го пробвам Cabotine дано да се спогодим  Heart Eyes с него.
П.П. Код 117 не ми сработи, но 229 си е все още активен  Peace

# 176
Моята поръчка е някъде от 26-27, още не са ми писали мейл, че е изпратена  Tired

# 177
  • Там....където всичко е възможно ....
Честита Нова Година!Пожелавам на всички  здраве и любов!И карти винаги пълни с парички!

Поръчах сешуара с един парфюм ,платих 4,50 паунда доставка за двете неща.В последствие ми писаха,че парфюма се е изчерпал и ми връщат парите за него по картата.До тук всичко добре,но ми върнаха парите само за парфюма,но не и за доставката за него  Thinking Така ли трябва да е?Нали за първия артикул е 2.50паунда ,за всеки следващ 2 паунда.Е тези два паунда не ми ги върнаха  Crossing Arms

# 178
  • при Arctic Monkeys
момичета, има ли някой от Шумен, който да поръчва от този сайт? имам проблеми с картата ми и искам да се кооперирам с някого.  Hug

# 179
Крас, би трябвало да ти върнат и парите за доставката! Пиши им!

Общи условия

Активация на акаунт